معاون سابق توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت پيش از كنار رفتن از سمتش، از اصلاح قيمت شير خبر داده و اعلام كرده بود كه پس از ورود دولت به موضوع شير اغلب توليدكنندگان قيمتها را به حالت قبل برگرداندهاند و اين در حالي است كه اصلاح در قيمت شيري ايجاد شده كه ديگر در بازار به ندرت يافت ميشود و توليدكنندگان با شرط و شروطهايي تعدادي از اين شيرها را به توزيعكنندگان و مغازهداران ارائه ميدهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دادن اجباري ماست و پنير در قبال دريافت شير(كيسه اي و دولتي) از مشكلاتي است كه مغازهداران از آن شاكي هستند. از سوي ديگر مغازهداران عنوان ميكنند كه ميزان دريافت اين شير به يك چهارم و بعضا تا يك دهم نيز كاهش يافته است و توليد كنندگان، شير را به ميزان كافي و مانند سابق ارائه نميدهند، حال چگونه مي توان ادعا كرد اصلاحي صورت گرفته است؟!
در اين باره داوود اسكندري - مدير بازرسي و نظارت اصناف تهران، در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: توليدكنندگان و كارخانههاي توليد شير، توليداتشان را كم كرده و بعضا به صفر رساندهاند و مدتي است كه محصولات لبني با بستهبندي و اسامي جديد و با قيمتهاي بالاتري توليد و عرضه ميشود كه مي توان گفت اين موضوع به نوعي مقابله با بحث بازگشت دوباه قيمت شير به 630 تومان است.
اين در شرايطي است كه معاون سابق توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن گفته بود كه دامداران و مجموعه شركت پشتيباني امور دام و كارخانههاي توليد شير توافق خوبي با هم داشتهاند و مكانيسم تامين نهاده هاي دامي نيز تغيير كرده است.
محمدعلي ضيغمي با اشاره به اين كه در حال حاضر نهادههاي دامي با همكاري اتحاديه سراسري دامداران وانجمن صنفي كارخانهها توزيع ميشود، گفته بود كه با اين روش ضريب پوشش شير خام 630 توماني افزايش مييابد.
وي با بيان اينكه دامداران از دريافت نهادههاي توليد اطمينان خاطر بيشتري پيدا كردهاند، افزوده بود كه توزيع نهادههايي كه قبلا به صورت مستقيم از شركت پشتيباني امور دام انجام ميشد، هم اكنون از طريق اتحاديه صورت ميگيرد و اميدواريم در معدود كارخانههاي باقي مانده نيز قيمتها هر چه زودتر به نرخ توافق شده بازگردد.
انتهاي پيام