درحاليكه با پرتاب نخستين فضاپيماي باري خصوصي به فضا، سفرها و اكتشافات فضايي وارد عصر جديدي شده است، محققان از برنامه بلند مدتي براي امكان سفر به خارج از منظومه شمسي تا يك قرن آينده خبر ميدهند.
به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، موسسه تحقيقات پيشرفته دفاعي آمريكا (DARPA) پروژه اي تحت عنوان برنامه سفر بين ستاره اي(100Year Starship) در دستور كار داشته و قصد دارد با حمايت از سازمان هاي مختلف، امكان سفر به خارج از منظومه شمسي و ستارگان دور دست را تا سال 2112 ميلادي فراهم كند.
بخشي از برنامه موسسه DARPA حمايت مالي از سازمانهايي است كه به توسعه تكنيكي، فرهنگي، اقتصادي مأموريت سرنشيندار به خارج از منظومه شمسي كمك ميكنند.
بنياد «دروتي جميسون» به دليل تشكيل كارگروهي بينالمللي متشكل از متخصصان سراسر دنيا براي بررسي سفر بين ستارهاي تا يك قرن آينده (100YSS)، بودجهاي بالغ بر 500 هزار دلار از اين مؤسسه دريافت كرده است.
هدايت اين پروژه بر عهده «مائه كارول جميسون» نخستين فضانورد زن جهان است كه در سال 1992 ميلادي به فضا سفر كرد.
در نخستين گام بنياد «دروتي جميسون» از تاريخ 13 تا 16 سپتامبر (23 تا 26 شهريور) سمپوزيومي در هوستون آمريكا برگزار ميكند و مهندسان، دانشمندان و علاقهمندان از سراسر جهان ميتوانند پژوهشهاي خود را حوزه سفر بين ستارهاي ارسال كنند.
انتهاي پيام