زردچوبه سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌كند

متخصصان علوم پزشكي در امريكا تاكيد كردند زردچوبه كه يكي از چاشني‌هاي معمول غذايي است تاثير فوق‌العاده‌اي در مقابله با عفونت‌ها و تقويت سيستم ايمني بدن دارد.

متخصصان علوم پزشكي در امريكا تاكيد كردند زردچوبه كه يكي از چاشني‌هاي معمول غذايي است تاثير فوق‌العاده‌اي در مقابله با عفونت‌ها و تقويت سيستم ايمني بدن دارد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان دانشگاه ايالتي اورگون در امريكا مي‌گويند: كركومين ماده اصلي موجود در زردچوبه است كه در تقويت سيستم ايمني بدن تاثير چشمگيري دارد. اين ماده توليد نوعي پروتئين مرسوم به "پپتيد كاتلي سيدين" را افزايش مي‌دهد كه اين پروتئين نيز به نوبه خود خاصيت ضد ميكروبي فوق‌العاده‌اي بالايي دارد.

روزنامه ديلي اكسپرس در اين باره گزارش داد: پروفسور آدريان گومبارت كه سرپرستي اين مطالعه را بر عهده داشته خاطر نشان كرد: كركومين موجود در زردچوبه به بدن در زمينه مقابله با باكتري‌ها و ويروس‌ها از جمله باكتري عامل سل كه حتي قبلا با آن مواجه نشده است، كمك مي‌كند.

پروفسور گومبارت تاكيد كرد: كركومين معمولا به ميزان اندك در رژيم غذايي استفاده مي‌شود اما اگر مصرف آن مداوم باشد به مرور زمان سلامت بدن را بهبود مي‌بخشد و از بدن در برابر عفونت‌ها بويژه عفونت‌هاي گوارشي محافظت مي‌كند.

انتهاي پيام

  • پنجشنبه/ ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91031107208
  • خبرنگار : 90069