دبير شوراي نگهبان از دستاندركاران نظارت بر انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي تقدير و تشكر كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، آيتالله جنتي در همايش مسئولان استاني دفاتر نظارت بر انتخابات، با گراميداشت سالروز فتح خرمشهر گفت: خرمشهر را خدا آزاد كرد. آزادي خرمشهر، تنها يك درس سياسي نيست بلكه جنبه توحيدي و درس خداشناسي هم دارد. بايد خون شهدا را پاس بداريم و از خانوادههاي شهدا قدرداني كنيم.
وي با اشاره به حلول ماه رجب و مناسبتهاي اين ماه مبارك اظهار كرد: حضور پرشور جوانان مؤمن در مراسم اعتكاف در كشورهاي ديگر مشابه ندارد. اميدوارم خداوند متعال به همه ما توفيق بهرهبرداري حداكثري معنوي در اين ماه را عطا كند.
دبير شوراي نگهبان، از تلاش دستاندركاران نظارت بر انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي تقدير و تشكر كرد و گفت: كار جدي و شبانهروزي دوستان براي نظارت بر انتخابات كه از 3-2 ماه قبل از انتخابات آغاز و موجب شد انتخابات با كمترين مشكل برگزار شود.
جنتي با اشاره به مشاركت بيش از 64 درصدي مردم در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: انتخابات به خوبي برگزار شد و حضور مردم در انتخابات نيز بسيار خوب بود. همه اين توفيقات از ناحيه خداوند متعال است. خداوند دلهاي مردم را هدايت كرد تا به رهبر معظم انقلاب لبيك بگويند و براي تأمين آينده كشور در انتخابات شركت كنند. بنابراين بايد در درجه اول شكر خداوند متعال را به جا آوريم و سپس از مقام معظم رهبري تشكر كنيم كه زمينه اين مشاركت گسترده را فراهم ساختند. همچنين بايد از مردم تشكر كنيم كه به عشق رهبري پاي صندوقهاي راي آمدند.
وي، چگونگي حضور مردم در انتخابات را نيز بيسابقه و قابل تقدير دانست و خاطرنشان كرد: تعداد اندكي از نمايندگان رد صلاحيت شدند اما بسياري از آنان را مردم رد كردند و اين امر تازگي داشت.
دبير شوراي نگهبان، شركت كنندگان در همايش را به تأمل درباره زيربناي حكومت اسلامي دعوت كرد و گفت: توجه افراد به اصول اساسي حكومت اسلامي، موجب ميشود دچار روزمرگي سياسي و اداري نشوند؛ بنابراين بايد به اسرار نعمتهاي الهي و نعمت نظام اسلامي توجه كنيم.
جنتي با بيان اينكه "كشورهاي اسلامي بسياري وجود دارند اما بسياري از آنها لياقت تجديد حيات اسلام را نداشتند و انقلاب اسلامي در ايران به پيروزي رسيد"، افزود: انقلاب اسلامي در شرايطي پيروز شد كه اسلام در حالت احتضار بود و مسلمانان حتي جرأت نميكردند تكاليف ديني خود را انجام دهند و بسياري از مسلمانان گمان ميكردند بايد براي دستيابي به پيشرفت و جبران عقب ماندگي، دنبال غرب حركت كنند.
عضو مجلس خبرگان رهبري، زيربناي اوليه تجديد حيات اسلام را "توحيد" عنوان كرد و يادآور شد: پيامبر اعظم(ص) فطرتهاي انساني را كه موقتاً خاموش شده بود، بيدار كردند و با كلمه "لااله الاالله" باطن انسانها را به حركت در آوردند و گمشده انسانها را به آنها عرضه كردند.
وي افزود: خداپرستي، عدالتخواهي، مبارزه با ظلم، حمايت از مظلوم و... در فطرت همه انسانها نهاده شده است اما گاه به طور موقت اين ارزشهاي فطري خاموش ميشود، به طوري كه عرب جاهلي سنگ را ميتراشيد و مخلوق خود را معبود خود قرار ميداد.
جنتي تصريح كرد: پيامبر اعظم(ص)، در ميان همان اعراب جاهلي، انسان ساخت؛ انسانهايي مانند ياسر، سميه، عمار، حمزه سيدالشهداء و... كه هرچند از نظر تعداد، كم بودند اما انسانهاي بزرگي بودند كه الگوي جامعه بشري شدند. آنها عاشق اسلام و پيامبر(ص) بودند و سرانجام هم با آن وضع رقتبار به شهادت رسيدند و جان خود را براي اسلام فدا كردند.
وي با تأكيد بر اهميت الگوسازي در اسلام افزود: ادعاهايي چون توحيد، يكتاپرستي و عدالتخواهي بايد عينيت خارجي پيدا كند تا عدهاي نگويند اين ارزشها دستيافتني نيست. عمار، حمزه و... عينيت و تجسم اين ارزشها بودند و به الگوهايي تبديل شدند كه حتي دشمنان آنها، در باطن در برابر عظمت و بزرگي آنها خضوع داشتند.
جنتي با اشاره به اينكه "پيامبر(ص) با اين الگوها، در مدت كوتاه 10 ساله در مدينه حكومت اسلامي تأسيس كردند و قدرتي بينظيري ساختند كه به سرعت بخش وسيعي از جهان آن روز را گرفت"، گفت: قدرت حكومت اسلامي در زمان پيامبر(ص) هنوز هم در دنيا نظير ندارد و در آينده هم تا زمان ظهور نظير نخواهد داشت. در پناه اين حكومت، بتپرستي و شرك ريشهكن شد و قدرتهاي بزرگ آن زمان سركوب شدند، ابوجهلها ذليل شدند و ضعفا و بلالها كه زير شكنجه بودند، برتري يافتند و عزيز شدند.
دبير شوراي نگهبان، وقوع انقلاب اسلامي را مشابه تاسيس حكومت اسلامي در مدينه عنوان كرد و افزود: حضرت امام خميني(ره) هم اسلام را احيا كردند و با زندهكردن ارزشهاي توحيدي، عدالتخواهي، مبارزه با ظلم و... انسانهاي الگويي ساختند كه عاشقانه آرزوي شهادت داشتند.
وي، با اشاره به تهديدات مداوم و توطئههاي مكرر دشمنان انقلاب اسلامي، اظهار كرد: راز پايداري جمهوري اسلامي طي 33 سال اخير را بايد در نتيجه همان ارزشهاي توحيدي و تلاش و مجاهدت كساني ديد كه اين ارزشها را عينيت بخشيدند.
عضو مجلس خبرگان رهبري، وظيفه مسئولان و مديران را صيانت از ارزشهاي الهي دانست و تاكيد كرد: بايد بكوشيم اين خونهاي پاك شهدا كه براي احياي اين ارزشهاي الهي بر زمين ريخته، پايمال نشود. براي اينكه انقلاب اسلامي، مانند اسلام تا ظهور امام زمان(عج) بماند بايد تهديدهاي آينده اسلام را بشناسيم و ببينيم چه تهديدهايي ريشه اين ارزشها را ميزند تا با آنها برخورد كنيم. كسي بايد با اين تهديدها برخورد كند كه همان روحيه خلوص و مجاهدت شهداي صدر اسلام و انقلاب اسلامي را داشته باشد.
جنتي با تقسيمبندي افراد از نظر روحيه ايثار و مجاهدت گفت: ممكن است اقليتي در جامعه با اسلام دشمني داشته باشند و اكثريتي هم دچار غفلت شوند اما اگر عدهاي آمادگي ايثار و مجاهدت داشته باشند، پرچم اسلام به زمين نميافتد و اكثريت هم از آنها تبعيت ميكنند.
وي نسبت به فاصله گرفتن برخي افراد از ارزشهاي اسلامي هشدار داد و افزود: قدرت اسلام روز به روز بيشتر ميشود، اما متأسفانه ارزشهاي اسلامي گسترش نمييابد. اين امر نتيجه كم توجهي به عدالت است، درحاليكه اساس اسلام، عدالت است. اگر به عدالت در ابعاد اقتصادي، فرهنگي و سياسي آن لطمه بخورد، همان بلايي بر سر جمهوري اسلامي خواهد آمد كه در صدر اسلام بر سر امام علي(ع) و آل علي(ع) آمد.
دبير شوراي نگهبان به ريشههاي تضعيف ارزشها پس از رحلت پيامبر(ص) اشاره كرد و گفت: به جاي "ان اكرمكم عندالله اتقيكم" بحث عرب و عجم و مسأله قوميت مطرح شد. بايد مراقب باشيم حق و عدالت پايمال نشود و از مظلوم دفاع شود. اگر در انجام امور، به دين و عدالت توجه شود، مسايل جنبي و حاشيهاي، چندان مهم نيست زيرا ما حتي حكومت را هم براي دين ميخواهيم.
جنتي در پايان، خطاب به مسئولان دفاتر نظارت استاني تاكيد كرد: بايد به گونهاي كار كنيم كه اگر نتيجه آن به خداوند متعال عرضه شد مورد رضايت خداوند قرار گيرد. براي همين بايد فعاليت ما طبق قانون و بيعيب و نقص باشد. انشاءالله خداوند متعال از زحمات شما در امر نظارت بر انتخابات تقدير ميكند زيرا خداوند اجر كسي، هرچند ذرهاي نيكي كرده باشد، فراموش نميكند.
انتهاي پيام