رييس دبيرخانه شوراي عالي حوزههاي علميه گفت: يکي از راههاي استقلال حوزههاي علميه، استفاده آنها از موقوفات حوزوي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام سيد عبدالفتاح نواب طي سخناني در ديدار شرکتکنندگان در نخستين همانديشي وقف و حوزههاي علميه با آيتالله سبحاني، تصريح کرد: مقام معظم رهبري و مراجع تقليد همواره بر مسئله استقلال حوزههاي علميه تاکيد داشتهاند.
وي ادامه داد: يکي از راههاي استقلال حوزههاي علميه، تامين هزينههاي آنها از طريق موقوفات است اما توجه لازم به اين مسئله صورت نگرفته است؛ در حالي که تاثيرگذاري آن بسيار بالاست.
رييس دبيرخانه شوراي عالي حوزههاي علميه با بيان اينکه گسترش موقوفات حوزوي موجب رفع نيازهاي مدارس علميه ميشود، افزود: نخستين همانديشي وقف و حوزههاي علميه با موضوع احيا و ساماندهي موقوفات حوزههاي علميه به همت سازمان اوقاف و امور خيريه در قم برگزار شده است.
نواب با اشاره به حضور بزرگان حوزه علميه در اين همانديشي اظهار كرد: اميدواريم با همگرايي در اين زمينه شاهد افزايش موقوفات جديد و احياي املاک وقفي قديمي باشيم.
وي موقوفات حوزوي را پشتوانه مناسبي براي ادامه فعاليت مدارس علميه دانست و خاطرنشان كرد: احياي موقوفات موجب رشد و توسعه پشتيباني مالي از حوزه علميه ميشود.
رييس دبيرخانه شوراي عالي حوزههاي علميه يادآور شد: در چند سال اخير و با انتخاب روحانيون به سمت مديرکلي ادارات اوقاف استانها، شاهد تاثيرگذاري خوبي در اين زمينه بودهايم.
نواب با اشاره به در اختيار گرفتن برخي از موقوفات حوزوي توسط مراکز غير مرتبط نيز گفت: اميدواريم در دوره جديد و با همت سرپرست سازمان اوقاف و امور خيره، تکليف اين موارد مشخص شود.
وي با تاکيد بر ضرورت بهرهگيري از نظرات علما و مراجع تقليد در خصوص موقوفات و استفاده صحيح از آنها تصريح كرد: راهنماييهاي اين بزرگواران سبب ميشود كه فردايي بهتر از امروز در انتظار حوزههاي علميه باشد.
انتهاي پيام