صباغ‌زاده:چرا خانه سینما بسته شد؟حالا چرا باید باز شود؟

واقعا معلوم نیست که چرا خانه سینما بسته شد و حالا چرا باید باز شود؟ شخصا از تعطیلی خانه سینما خوشحال نبودم چون به هر حال یک نهاد صنفی سینمایی بود اما از طرف دیگر اینکه خانه سینما مجددا باز شده و در سیاستهایش تغییر ایجاد نکند هم مورد قبول من نیست.

واقعا معلوم نیست که چرا خانه سینما بسته شد و حالا چرا باید باز شود؟ شخصا از تعطیلی خانه سینما خوشحال نبودم چون به هر حال یک نهاد صنفی سینمایی بود اما از طرف دیگر اینکه خانه سینما مجددا باز شده و در سیاستهایش تغییر ایجاد نکند هم مورد قبول من نیست.

به گزارش ايسنا، مهدی صباغ زاده ، کارگردان سينما ، در پاسخ به سوالي درباره حكم دیوان عدالت اداری درباره لغو توقیف خانه سینما و اينكه آیا «لغو حکم وزارت ارشاد و تقاضای مجدد از این وزارتخانه برای صدور حکم یک تناقض در رفتار دیوان عدالت اداری به شمار نمی رود؟» به خبرنگار «ايران» گفت: مطمئنا وقتی شما به عنوان یک روزنامه نگار متوجه این تناقض شده اید بدیهی است که من هم به عنوان یک سینماگر متوجه دوگانگی این حکم تازه شده ام. این مساله نه تنها من بلکه بسیاری دیگر از سینماگران را گیج و سردرگم کرده است که بالاخره تکلیف خانه سینما به کجا خواهد رسید.

او درباره اينكه «عاقبت کار به کجا خواهد انجامید؟» گفت: ببینید! قضیه آن قدر پیچیده شده که واقعا نمی توان حکم کلی درباره آن صادر کرد. واقعا معلوم نیست که چرا خانه سینما بسته شد و حالا چرا باید باز شود؟ شخصا از تعطیلی خانه سینما خوشحال نبودم چون به هر حال یک نهاد صنفی سینمایی بود اما از طرف دیگر اینکه خانه سینما مجددا باز شده و در سیاستهایش تغییر ایجاد نکند هم مورد قبول من نیست.

صباغ‌زاده درباره منظورشن از تغییر در سیاستهای خانه سینما توضيح داد: خانه سینما باید نگاهش را نسبت به حوزه فعالیتش عوض کند تا مشکلاتی نظیر آنچه به چند دستگی تهیه کنندگان انجامید پیش نیاید. خانه سینما باید به جای درگیریهای سیاسی مشکلات و گرفتاریهای فیلمسازان را پیگیری کند. مطمئن باشید اگر در صورت بازگشایی، خانه سینما مجددا به سمت حرکت سیاسی برود مشکلات نه تنها حل نخواهد شد که باز هم ادامه خواهد داشت.

اين كارگردان سينما در ادامه درباره چنددستگی تهیه کنندگان نيز گفت: مشکلات از درون خود بچه ها است. اختلاف سلیقه ها و تفاوت سطح بینشها با منافع شخصی، قدرت طلبی و لجاجتها مخلوط شده و به شکل پیتزایی درآمده که واقعا معلوم نیست درون اش چیست! نتیجه هم این است که این صنف سروسامان نمی گیرد. در این شرایط بهترین راه این است که در جهت همگرایی پیش برویم. سینمای ما به اندازه کافی گرفتاری دارد و این اختلاف سلیقه ها هم که به دنبالش می آید، پویایی از سینما گرفته می شود و به این ترتیب کلیت سینما لطمه می خورد.

انتهاي پيام

  • چهارشنبه/ ۳ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 91030301990
  • خبرنگار :