يك مهندس دانشگاه استنفورد و يك دانشجوي مديريت بازرگاني دانشگاه كاليفرنيا دست به ساخت عينكي زدهاند كه به ثبت فيلم و عكس از ديدگاه فرد در زندگي روزانه ميپردازد.
به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «جان رودريگز» و «اريك ميلر» در شركت «Vergence Labs» به توليد پروژه «عينك الكتريكي ويدوي اجتماعي» پرداخته و با ثبت آن در سايت جذب سرمايه كيكاستارتر قصد جلب حمايت براي توليد انبوه اين عينك واقعيت افزوده را دارند.
اين عينكهاي آفتابي از دو ابداع داخلي برخوردار هستند. آنها از نيروي برق استفاه كرده و شيشه رساناي متغير رنگي آن به عدسيها اجازه تاريك و روشن شدن با فشار يك دكمه را ميدهد.
همچنين اين عينك از دوربينهاي كوچك با قابليت ثبت ويدوي 720 پيكسلي از طريق چشمان كاربر برخوردار بوده و با جهان از طريق يك سوراخ سوزني در ميان دو عدسي مواجه ميشود كه در اين حالت گويي از جايگاه چشم فرد به ثبت يك تصوير پرداخته شده است.
اين تصاوير در يك كارت حافظه ميكرو ثبت شده، اما متاسفانه طول عمر باتري دستگاه تنها دوساعت است. با اين وجود نميتوان تمام لحظات زندگي را بطور پياپي با نمونه كنوني اين دستگاه ثبت كرد.
البته اين عينك در حال تكامل بوده و محققان قصد دارند در مراحل بعدي از قابليت وايفاي براي انتقال زنده اطلاعات به گوشي يا تبلت در آن استفاده كنند. همچنين برنامههايي براي افزودن قابليت بيومتريك به سايت اشتراك تصاوير با ديگر دستگاههاي الكترونيكي قابل پوشش و داراي حسگر داخلي وجود دارند.
اين كار به ارائه يك خاطره از زندگي همگام با اطلاعات مرتبط با ضربان قلب و نبض، فشار خون و حرارت بدن فرد ميپردازد.
انتهاي پيام