انصاري: سيدحسن خميني به دنبال رياست جمهوري نيست/احمدي‌نژاد سخنران مراسم شب 14 خرداد است

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) در واكنش به برخي اخبار مبني بر احتمال كانديداتوري سيدحسن خميني در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اعلام كرد: يادگار امام(ره) و بيت‌ ايشان به دنبال كسب پست و مقام نيستند.

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) در واكنش به برخي اخبار مبني بر احتمال كانديداتوري سيدحسن خميني در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اعلام كرد: يادگار امام(ره) و بيت‌ ايشان به دنبال كسب پست و مقام نيستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدعلي انصاري در نشستي كه به مناسبت فرا رسيدن بيست و سومين سالگرد ارتحال امام خميني (ره) برگزار شد، در پاسخ به سوالي درباره خبر مربوط به ديدار سيد حسن خميني و رئيس جمهور كه گفته شده در اين ديدار درباره كانديداتوري نوه امام (ره) در يازدهمين انتخابات رياست جمهوري بحث و گفت و گو شده، با رد اين موضوع تاكيد كرد: يادگار امام و خانواده‌ي بيت شريف امام(ره) علاقه‌اي براي حضور در عرصه‌ي قدرت و امور اجرايي ندارند و خدمتگزاري به مردم براي آنها از اين مسائل داراي اهميت بيشتري است.

وي با اشاره به جايگاه مهم رياست جمهوري در كشور و با بيان اين كه رئيس جمهور شخص دوم كشور محسوب مي‌شود و جايگاه حساسي دارد، گفت: سوال اساسي اين است كه آيا خانواده‌ امام و بيت شريف امام و يادگاران ايشان داعيه ورود به مسائل انتخابات رياست جمهوري و كانديدا شدن و اصولا حركت در مسير رقابت‌هاي سياسي و انتخاباتي را دارند يا ندارند؟ و اميدوارم پاسخي كه در ارتباط با اين پرسش مي‌دهم براي تمام كساني كه دنبال حقيقت هستند كافي بوده باشد و به اين مسائل خاتمه داده شود.

وي تصريح كرد: بنده از طرف يادگار امام و بيت ايشان مسائلي كه در اين ارتباط مطرح مي‌شود را تكذيب مي‌كنم، اين موضوعي كه در اخبار منتشر شده كه در ديدار يادگار امام با رئيس جمهور مباحثي در مورد انتخابات رياست جمهوري مطرح شده را نادرست مي‌دانم.

انصاري گفت: با توجه به شناختي كه من از خانواده امام (ره)و اخلاقيات آنها دارم ، مي‌دانم كه آنها در خدمت مردم بودن را با تاسي به فرمايشات امام راحل ارجح بر پذيرش مسئوليت در حوزه‌ي قدرت مي‌دانند و به خدمتگزاري مردم و مدافع مردم بودن علاقه‌ي بيشتري دارند، تا نسبت به ديگر امور.

وي در ادامه با طرح اين پرسش كه چرا هر چندگاه بخصوص در مواقعي كه ما انتخابات در پيش داريم، اين مسائل مطرح مي‌شود، گفت: اگر بخواهيم با ديد خوشبيني به اين مساله پاسخ بدهيم، بايد گفت كه در كشور ما تحليل، نقد و اظهارنظر آزاد است و ممكن است چه جريان چپ و راست و چه اصولگرا و اصلاح طلب در گمانه زني هاي خود نام افرادي را در كه در مظان اين موضوع هستند، مطرح كنند مثلا نام حجت‌الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني را مطرح كنند، بدون اين كه نظر وي را جويا شده باشند يا اجازه گرفته باشند. البته اين موضوع جرم نيست، ولي ما به اين افراد توصيه مي‌كنيم كه در مورد بيت امام راحل حتي در تحليل‌هاي شخصي خودشان اگر مي‌خواهند موضوعي را مطرح كنند، استمزاج بكنند، قبل از اين كه تحليل بكنند.

وي همچنين گفت: اگر بخواهيم بدبينانه نيز به پرسش فوق جواب بدهيم بايد گفت كه متاسفانه يك سري طيف‌ها در كشور هستند كه اصلا كاري به اين موضوع ندارند، چه كسي در عرصه‌ي انتخابات ثبت نام كرده يا نكرده و مي‌خواهد اين كار را انجام دهد يا نه. آنها به دنبال منافع خود و فضا سازي هستند و به دنبال اين هستند كه در طيف و محفل‌هاي خود سوژه‌اي را ايجاد كنند، مساله‌اي را مطرح كنند و به ديگران بگويند كه حول اين موضوع يا سوژه تحليل ارائه دهند، مثلا مي‌آيند بحث كانديداتوري حجت‌الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني را مطرح مي‌كنند و بعد اين موضوع را مطرح مي‌كنند كه ايشان با چه كسي ائتلاف مي‌كند و به مسائل اين چنيني دامن مي‌زنند. وي تصريح كرد: در واقع آنها از موضع تخريب و آسيب زدن به اين جايگاه رفيع و به اين خانواده كه قدر و منزلت آنها در جامعه ما به اين نيست كه آنها رئيس جمهور باشند يا بر رياست يك قوه تكيه بزنند، وارد مي‌شوند.

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) در ادامه گفت: مسوولان محترم هستند، ولي كسي كه رگي از رگ نسبيه امام در وجودش باشد، اين مساله بر اموري چون كسب قدرت و تلاش براي رسيدن به آن برابري و حتي برتري دارد. انصاري گفت: برخي در گذشته مي‌گفتند كه مزيت منسوبان امام (ره)تنها به اين است كه با امام نسبت دارند و به نظر من كساني كه اين حرف را مي‌زنند حتي اگر يك موي سرشان به امام(ره) مي رسيد و با ايشان نسبتي پيدا مي‌كردند به واسطه‌ي آن به كائنات فخر مي‌فروختند؛ مگر منتسب بودن به امام و جزو اهل بيت امام بودن كم جايگاهي است؟! وي گفت: خود امام و هيچ كدام از ياران امام براي كاري كه براي مردم انجام مي‌داده و مي‌دهند، مزد نمي‌خواهند و ما بايد قدر شناس جايگاه امام و فرز ندان امام(ره) باشيم.آنها تمام وجودشان را در طبق اخلاص گذاشتند، بدون اين كه ادعايي داشته باشند.

وي در ادامه به خصوصيات و ويژگي‌هاي سيد حسن خميني اشاره كرد و گفت: ايشان از نظر علم و اخلاق و تسط بر زبان خارجي و مسائيل بين‌المللي و همچنين خوشتيپي سرآمد هستند، ولي به دنبال رياست نيستند و اگر كسي فكر مي‌كند كه منافع گروهي‌اش اقتضاء مي‌كند كه بيت امام را درگير مسائل اين چنيني بكند سود مي‌كند، بايد بداند كه ضرر مي كند.

به گزارش ايسنا، دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) در ادامه اين نشست خبري با اشاره به همزماني سالگرد ارتحال امام خميني(ره) با تولد حضرت علي(ع)، اظهار كرد: بايد به حق گفت كه امام(ره) فرزند راستين و پيروي شايسته از سلاله پيامبر عظيم‌الشان اسلام (ص) و حضرت اميرالمومنين(ع) است.

انصاري با اشاره به شخصيت و جايگاه امام(ره) گفت: برخي معتقدند موفقيت و هدف امام در عرصه‌هاي مختلف مرهون روحيه بالاي اميدواري ايشان بوده است و برخي برعكس معتقدند كه موفقيت امام در عرصه‌هاي مختلف به دليل شناخت و بيم و هراس ايشان از حوادث و مشكلات بوده است ولي در يك نگاه عميق‌تر كه برگرفته از قرآن و مكتب اميرالمومنين و اهل بيت است بايد گفت كه امام در پيشبرد نهضت خودشان داراي دو ويژگي همزمان بيم و اميد هستند.

وي اضافه كرد: امام در تمام شئونات فردي، خانوادگي، اجتماعي و حتي حكومتي خود با دو بال بيم و اميد حركت مي‌كردند اما در يك سو در اوج غربت و تنهايي و در اوج سختي و محاصره‌ها كه در واقع روزنه‌هاي اميد براي پيروزي به صورت ظاهري بسته شده بود و با صلابت از آينده درخشان ملت و پيروزي سخن مي‌گفتند و از سويي ديگر در اوج اقتدار و حماسه و در روزي كه تمام مشكلات را پشت سر گذاشته بودند و بر اريكه رهبري ملت ايران تكيه زده بودند و هيچ مانعي را در راه پيشرفت خود نمي‌ديدند، از كوچكترين حادثه و مشكلات فراروي اين ملت و نظام سخت در بيم و هراس بودند.

انصاري با بيان اينكه "امام با دو بال بيم و اميد كشور را از حوادث بيمه كردند"، افزود: جمهوري اسلامي كه تحقق عيني خواسته امام است همواره بايد در مرز بيم و اميد حركت كند يعني در واقع قدرت،‌ استحكام، اعتلا و عزت نبايد موجب مغرور شدن و احساس شكست‌ناپذيري ما شود و از طرف ديگر صف‌بندي‌ها و اتحاد دشمنان عليه ما نبايد عامل فروپاشي دروني و احساس ناتواني و حقارت در بين افراد جامعه باشد.

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) تاكيد كرد: اگر جامعه ما آرام آرام با آهنگ اميد شكل بگيرد، آرام آرام از مسئوليت‌پذيري، اعتراض به نارسايي‌‌ها، نقد و تحليل كاستي‌ها و مبارزه با عوامل آن و احساس كمين دشمنان خارجي عليه كشور فاصله مي‌گيرد و در يك كلام خوش‌خيال، راحت‌انديش، كم تحرك و ناكارآمد مي‌شود و همه چيز را با عينك اميد مي‌بيند و در نقطه مقابل نيز اگر ما در گرداب ترس گرفتار شويم از سايه خود نيز مي‌ترسيم و دوستان ديروزمان ممكن است تبديل به دشمنان خيالي امروزمان شود. متحدان ديروزمان ممكن است به مشكل‌تراشان خيالي امروز ما مبدل شوند و در سايه هراس، ترس و بيم، جامعه‌مان تبديل به يك جامعه ترسو،‌ بي‌اراده و در حقيقت يك جامعه خودباخته و استعمارزده شود.

وي با بيان اينكه "همه ما اذعان داريم كه شرايط حساسي در كشور ما حاكم است"، تصريح كرد: اگر كساني فكر مي‌كنند همه چيز در كشور بر وفق مراد است و مشكلي از نظر سياسي،‌ اجتماعي، اقتصادي و مديريتي نداريم و همچنين تصور كنند كه مشكلات يك شبه حل مي‌شود با يك شعار، گراني برطرف مي‌شود و با يك تصميم، مشكل بيكاري رفع خواهد شد و مشكلات از سر راه كشاورزي،‌ مديريت و صنعت ما برطرف مي‌شود، اين يك خيال خام است و از نگاه واقعي يك تحليلي است دور از واقعيت‌هاي عيني جامعه است.

انصاري ادامه داد: همچنين كساني تصور مي‌كنند مسير موفقيت بر روي اين كشور بسته شده است و با عينك سياه‌نمايي به تمام تصميمات نگاه مي‌كنند و حوادث از نگاه آنها كمرشكن است و از نگاه آنها جامعه ما محكوم به زوال و نابودي است. ما بايد واقعيت را بپذيريم كه امروز با استناعت از فرهنگ و تاسي فرهنگ و انديشه امام راحل، روحيه اميدواري در اقشار مختلف مردم موج مي‌زند و مردم به آينده خود، حاكميت و پيروزي كشور در صحنه‌هاي مختلف اميدوار هستند اما از سوي ديگر نبايد از نگراني‌هاي عميق مردم هم غافل باشيم.

وي در ادامه، با اشاره به نامگذاري سال 91 از سوي مقام معظم رهبري به عنوان توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني و با بيان اينكه "اين نامگذاري ناشي از وجود نگراني‌ها و بيم‌هايي در حوزه اقتصاد، مديريت و حوزه كار كشور است"، گفت: كشور ما به اعتراف دوست و دشمن سرشار از منابع خدادادي اعم از نيروي انساني متخصص و منابع طبيعي است ولي متاسفانه در بخش‌هايي از مسائل مهم اوليه، جامعه با مشكلات دسته و پنجه نرم مي‌كند و ما امروز شاهد وجود مشكلات طبقاتي در كشورمان هستيم. متاسفانه برخي از مديران دستگاه‌هاي وابسته به نظام حقو‌ق‌هاي آنچناني دريافت مي‌كنند و اختلاف طبقاتي فاحشي را مشاهده مي‌كنيم و در برخي از عرصه‌ها شاهد سوءاستفاده‌هاي ميلياردي هستيم و اگر با دقت بيشتر ديده و پيگيري شود ممكن است صحنه‌هاي بيشتر از اين اختلافات‌ و سوءاستفاده‌ها ديده شود.

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) همچنين با بيان اينكه "مشاهده مي‌كنيم كه چندين دهك جامعه به دريافت يارانه‌ها وابسته شده‌اند"، خاطرنشان كرد: يارانه و پرداخت آن مي‌تواند في نفسه يك اقدام خداپسندانه و عدالت‌بخش در جامعه باشد اما اگر چندين دهك جامعه در آغاز هر ماه منتظر واريز يارانه‌ها باشند، اين گواه بر ضعف قدرت توليد ما و ثروت ملي ما و همچنين ضعف توان معيشت مردم است و اگر دولت و كشور به هر دليلي براي مدت نتواند سه ـ چهار ماه به اين دهك‌هايي كه وابسته به يارانه شده‌اند يارانه بدهد، چه اتفاق سياسي و اجتماعي در كشور رخ مي‌دهد و كساني كه وابسته به يارانه‌ها شده‌اند اين كمبود را چگونه جبران مي‌كنند؟

انصاري ادامه داد: امروز مي‌بينيم كه دولت خدمتگذار در آغاز هر سال وعده ايجاد بيش از دو ميليون شغل را مي‌دهد و دادن اين وعده گواه بر اين است كه ما در كشور ميليون‌ها انسان بدون شغل داريم و اگر جوانان ما اشتغال سالم و سازنده داشته باشند چه نيازي به چنين توليد شغل بود؟ بدون اينكه بخواهيم در تحليل خود با نگاه بدبينانه سخن بگوييم، بايد گفت كه كشور ما در عرصه اقتصادي، توليد، كارآفريني و حمايت از سرمايه‌گذاري و مديريت سرمايه‌گذاري مشكلات اساسي دارد و در كنار اين موضوع بايد توقعاتي را كه امروز در جامعه در سطح بالا از نظام وجود دارد اضافه كنيم.

وي با بيان اينكه "امروز مردم در سطح عمومي از مسئولان نظام انتظار حل و فصل مساله هسته‌يي به صورت شرافتمندانه و آبرومندانه را دارند"، افزود: همه مي‌دانيم كه هرگونه كوتاه آمدن از مواضعي كه چندين سال بر آن اصرار و تاكيد داشتيم مي‌تواند چه ضربه‌اي را به حيثيت جهاني ما وارد كند، پس اين انتظار شايسته‌اي است كه مردم از مسئولان امر دارند.

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) با اشاره به تحولات منطقه و كينه‌جويي دشمنان عليه كشورمان، به موضوع اهميت وحدت ملي اشاره كرد و گفت: بارها عرض كرده‌ايم كه در فرهنگ سياسي ما و مكتب امام هيچ چيز مهم‌تر از وحدت ملي نبوده و نخواهد بود. هيچ هدفي براي امام متعالي‌تر از وحدت ملي در جامعه نبوده است، پس پرسش اساسي اين است كه در حال حاضر آيا اين خواسته امام در كشور همانگونه كه امام مي‌خواستند تحقق پيدا كرده است يا اينكه هر گروهي وحدت ملي را متناسب با خواسته خود تفسير مي‌كند؟

انصاري با بيان اينكه "متاسفانه هركس وحدت ملي را در راستاي منافع خود تفسير مي‌كند"، اظهار كرد: هركس فكر مي‌كند وحدت ملي يعني او و نه ديگري؛ يعني تمكين به خواسته‌هاي يك حزب و يا يك جريان اقليت يا اكثريت. تصور مي‌كنيم كه امروز نقطه آسيب‌پذير كشور ما و نقطه اصلي آسيب به تمام آرمان‌ها عزت،‌ اقتدار كشور مساله وحدت ملي است. وحدت ملي تنها با شعار و سخنراني شكل نمي‌گيرد بلكه نيازمند راهكارها، ابزارها و ضمانت‌هاي خاص خود است. وحدت ملي يعني احساس آرامش تمام طيف‌هاي وفادار به نظام و ولايت براي حضور در عرصه‌هاي مختلف سياسي و مديريت كشور.

وي ادامه داد: متاسفانه بايد بگوييم در صحنه‌هايي كه جامعه اوج بلوغ سياسي و اقتدار ملي خود را به مانند انتخابات‌ها به نمايش مي‌گذارد، در هنگام تحقق اين حماسه كساني با انگيزه‌هايي خاص گاهي درصدد ضربه زدن به وحدت ملي بر مي‌آيند و هيچ چيز نمي‌تواند ضربه‌اي را كه آنها مي‌زنند جبران كند. با كمال تاسف امروز دامنه برخي اختلاف‌ها از دايره جناح‌بندي‌هاي چپ و راست و اصولگرايان و اصلاح‌طلب‌هاي مرسوم گذشته و به دايره اصولگرايي كشيده شده است. اتهام‌زني در سطح بالا در بين روساي قوا در نگاه سياسي هيچ توجيحي ندارد و اتهام‌زني به طيف‌هاي وفادار به انقلاب و نظام در سطوح بالا پذيرفتني نيست و نمي‌توان آن را مصداق رقابت سالم عنوان كرد.

انصاري در ادامه با تاكيد بر اينكه "مراسم سالگرد ارتحال امام بايد نماد تحقق آرزوي ديرينه امام يعني وحدت ملي باشد"، تاكيد كرد: مراسم بزرگداشت ارتحال امام مراسم قدرت‌نمايي يك طيف يا يك جناح خاص نيست بلكه نماد وحدت تمام وفاداران به امام و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و ولايت است. در 14 خرداد هر كس با هر ايده‌اي و با هر پرچمي كه به امام معتقد است بايد در مراسم حضور پيدا كند و به جهانيان بگوييم كه ملت ايران پاي امام و آرمان‌هاي امام ايستاده است و امام و مكتب امام را با هيچ چيز معاوضه نمي‌كند.

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام(ره) گفت: در آستانه برگزاري سالگرد ارتحال امام بياييم در سخنراني‌ها،‌ مصاحبه‌ها و اظهارنظرهاي خود به بزرگترين خواسته امام كه وحدت ملي است توجه كنيم و به جريان‌هاي سياسي بگوييم ما كاري به چپ و راست و انديشه‌هاي سياسي نداريم و براي ما اصل، حركت كردن در مسير اتحاد و همدلي و آرمان‌هاي امام است.

وي در ادامه، با اشاره به تشكيل سه كميته اصلي جهت بزرگداشت مراسم ارتحال امام با حضور دستگاه‌هاي اجرايي، قضايي، قانوني و انتظامي گفت: ما تلاش مي‌كنيم كه مراسم بزرگداشت اما را با شكوهي مضاعف و گسترده‌تر از سالهاي قبل به ياري خداوند برگزار كنيم و ان‌شاءالله اين مراسم در 14 خرداد در حرم مطهر امام خميني با حضور ميليون‌ها زائر استاني و شهرستاني و صدها انديشمند خارجي و با حضور رهبر فرزانه انقلاب سران سه قوه و خانواده و اعضاي بيت شريف امام از ساعت 9 صبح شكوه خاصي آغاز مي‌شود.

انصاري با اعلام اينكه "در شب 14 خرداد رييس‌جمهور در حرم مطهر امام راحل سخنراني مي‌كند"، اظهار كرد: در شب 14 خرداد نيز مانند هر سال مراسم ويژه استقبال از مراسم روز 14 خرداد را در حرم مطهر امام و با سخنراني رييس‌جمهور برگزار مي‌كنيم و از آنجا كه امسال اين مراسم مصادف ميلاد حضرت علي(ع) شده است، در شب 15 خرداد و روز 15 خرداد مراسم ويژه‌اي در حرم مطهر امام برگزار مي‌شود.

دبير ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به برخي برنامه‌هاي كميته فرهنگي ستاد بزرگداشت ارتحال امام(ره) اشاره كرد و گفت: برگزاري همايش دو روزه سياست و اخلاق در سيره علوي از نگاه امام خميني(ره) با حضور مهمان‌هاي خارجي، برگزاري همايش امام خميني(ره) در حوزه و اخلاق با حضور آيت‌الله اميني در شهر مقدس قم، برگزاري همايش بيداري اسلامي در نگاه امام با حضور ميهمان‌هاي خارجي، برگزاري دومين جشنواره عكس و پوستر دل ديده كه اين آثار از دهم لغايت 15 خرداد در خانه هنرمندان به نمايش گذاشته مي‌شود و برگزاري جشنواره وبلاگ‌نويسي آيينه مهر توسط پرتال امام خميني (ره)، از جمله برنامه‌هاي پيش‌بيني شده است.

وي همچنين با بيان اينكه "كميته اجرايي ستاد با حضور نماينده ويژه رييس‌جمهور يعني وزير كشور شكل گرفته است"، به فعاليت‌هاي اين كميته اجرايي اشاره كرد و افزود: اين كميته كار هدايت، برنامه‌ريزي و مديريت تمام امكانات دستگاه‌هاي وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و نهادهاي وابسته به دولت را در مراسم برگزاري بر عهده دارد. يكي ديگر از مسئوليت‌هاي سنگين كميته اجرايي، كار اسكان و تغذيه زائران است. به دليل مشكلاتي كه داريم، نمي‌توانيم از بيش از يك و نيم ميليون زائر به صورت متمركز پذيرايي كنيم و كار ثبت‌نام و اعزام و تهيه مقدمات لازم كاروان‌ها به صورت متمركز در قالب يك و نيم ميليون جمعيت در حال انجام است و سازمان بسيج مستضعفين مسئوليت هدايت، اسكان و پذيرايي اين زائران را بر عهده دارد.

انصاري در ادامه ‌با بيان اين‌كه مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) فقط در تهران برگزار نمي‌شود و با همكاري استانداران، فرمانداران، شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي به صورت گسترده در سراسر كشور در مساجد ، مدارس ،‌سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها اين مراسم برگزار مي‌شود، گفت: از هفته آينده شاهد حضور دستگاه‌هاي مختلف در حرم امام خميني و حسينيه جماران براي اداي احترام به امام (ره)و تجديد ميثاق با آرمان‌هاي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي هستيم .

وي با اشاره به آغاز كار رسمي مجلس نهم از هفتم خرداد، اظهار كرد: منتخبان مردم در مجلس نهم به همراه اعضاي هيات رييسه سني و مجموع دست‌اندركاران مجلس براي اداي احترام و ديدار با يادگار امام(ره) در هفت خرداد در حرم مطهر امام راحل حضور پيدا مي‌كنند.

انصاري همچنين به حضور ميهمانان خارجي در مراسم ارتحال امام(ره) و تقاضاهاي زيادي كه در اين ارتباط از سوي انديشمندان مختلف در نقاط مختلف دنيا مطرح است اشاره كرد و گفت: هر ساله انديشمندان و شخصيت‌هاي فرهنگي جهان متقاضي هستند كه در اين مراسم حضور پيدا كنند و ستاد خارجي ما در اين زمينه فعاليت خود را آغاز كرده و بخش مهمي از اين ميهمانان با هزينه خود به اين مراسم مي‌آيند و در ايران پذيرايي آنها و اقامت‌شان بر عهده ماست و صدها مهمان ويژه از طريق مرزهاي زميني و همچنين مرزهاي هوايي به كشور خواهند آمد. وي همچنين به حضور خبرنگاران در اين مراسم اشاره كرد و گفت: ورزشكاران كشورمان نيز حضور گسترده‌اي در اين مراسم خواهند داشت، البته در 14 خرداد تيم ملي فوتبال كشورمان با ازبكستان نيز مسابقه دارند و ما آرزوي موفقيت براي اين تيم را داريم.

انصاري در ادامه گفت‌وگوي خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه برخي معتقدند هرم‌هاي حرم حضرت امام (ره) شبيه نماد فراموسونرها است، با رد اين موضوع گفت: اين سخن يك جفاي بزرگ است و اين القائات شيطاني است كه متاسفانه از سوي برخي ها انجام مي شود، طراحي حرم امام (ره) از سوي خالص‌ترين انسان‌هاي كشور و در راستاي طراحي و معماري اسلامي صورت مي‌گيرد و كساني كه بيشترين سبقه طراحي بناهاي اسلامي و ديني را داشته‌اند، حرم را طراحي كرده‌اند در ضمن آنچه كه شما اشاره كرديد، اينها هرم نيستند، بلكه خيمه هستند. وي با ارائه توضيحاتي در مورد ساخت حرم مطهر امام و رايزني‌هايي كه در اين ارتباط با بيت امام و همچنين متخصصان امر صورت گرفت،افزود: در طراحي حرم امام(ره) از معماري‌هاي اصيل اسلامي استفاده شده است .

وي همچنين با تاكيد بر اين‌كه در ارتباط با ساخت حرم و بناهاي حرم و طراحي‌هايي كه در ارتباط با حرم صورت مي‌گيرد با مقامات عالي‌رتبه كشور نيز مشورت شده ،گفت: متاسفانه مي‌بينيد كه عده‌اي در برخي از سايت‌ها و مجلات چنين مطالبي را با هدف مطرح كردند و چرا ما با بيان اين گونه مطالب با دست خودمان دشمنان را تقويت مي‌كنيم .

وي گفت: كاش دوستان منتقد در ارتباط با نحوه طراحي و ساخت حرم امام صبر مي‌كردند كه كار حرم تمام مي‌شد، كار خيمه‌ها و معماري‌آنها تمام مي‌شد و بعد در مورد آن صحبت مي‌كردند . انصاري در بخش ديگر از صحبت‌هاي خود در پاسخ به سوالي در ارتباط با حوادث رخ داده در حرم امام در سال 89 با ابراز اميدواري مبني بر اين‌كه ما ديگر شاهد اين گونه اتفاقات نباشيم ،تصريح كرد: هيچ كس علاقه‌مند نيست كه اين اتفاقات تكرار شود، اميدواريم كه هيچ كس به خود اجازه ندهد با حركت خودسرانه وحدت و انسجام مردم را در اين روز به هم بزند و ما اين اطمينان را به مردم مي‌دهيم كه اين گونه اتفاقات تكرار نمي‌شود.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۱ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91030100529
  • خبرنگار : 71038