رييس انجمن مددكاران اجتماعي با اعلام هشدار نسبت به بازپديد مجدد مصرف مشروبات الكلي گفت: اعتياد به مشروبات الكلي به عنوان يكي از آسيبهاي اجتماعي بازپديد مجددا شيوع يافته است.
حسن موسوي چلك در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به آمارهاي منتشر شده توسط مسئولان مرتبط در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و آمارهاي مراجع انتظامي اظهار كرد: اين در حالي است كه مشروبات كشف شده در خوشبينانه ترين حالت ممكن 20 تا 30 درصد مشروبات موجود در كشور را تشكيل ميدهند.
وي در ادامه تاكيد كرد: شيوع سوء مصرف مشروبات الكلي، گرايش به مواد مخدر صنعتي ويژه حامل اين پيام است كه مردم براي شاد بودن لحظهاي و مقطعي از هر فرصتي صر نظر از تاثيرات مخرب آن استفاده ميكنند.
رييس انجمن مددكاري اجتماعي در ادامه عنوان كرد: مصرف مشروبات الكلي هم يكي از اقداماتي است كه برخي افراد براي شاد بودن به قسمت آن گرايش پيدا كردهاند و اين در حالي است كه شرب خمر حرام است. تغيير مسير سوء مصرف الكل به سمت جوانان نگراني ايجاد ميكند.
چلك در ادامه گفت: شيوع سوء مصرف الكل و مواد مخدر صنعتي در جامعهاي مانند جامعه ما كه از سلامت رواني و اجتماعي بالاتري برخوردار است تاثيرات مخرب تري دارد.
وي در ادامه تاكيد كرد: لازم است با زباني كه براي جوانان پذيرفتني باشد در زمينه تاثيرات مخرب الكل اطلاعرساني شود چرا كه در غير اين صورت سوء مصرف الكل هم مانند شيشه و مواد مخدر صنعتي تبديل به بحران اجتماعي ميشود.
رييس انجمن مددكاران اجتماعي در ادامه با تاكيد بر لزوم پذيرفتن افزايش سوء مصرف الكل گفت: لازم است پيشگيري از اين امر دغدغه نهادينه شده و عملي مسئولان تبديل شود.
انتهاي پيام