/مراسم توديع و معارفه رييس حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه/

جهانگير: 4163 قاضي مسلحند / 4 هزار پرونده براي كارچاق‌كن‌ها تشكيل شده است

رييس سابق مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه و بازرس ويژه دستگاه قضايي از تشكيل چهار هزار پرونده قضايي براي كارچاق‌كن‌ها خبر داد.

رييس سابق مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه و بازرس ويژه دستگاه قضايي از تشكيل چهار هزار پرونده قضايي براي كارچاق‌كن‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اصغر جهانگير طي سخناني در مراسم توديع و معارفه رييس مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه در اين‌باره افزود: از طريق برخورد با كار چاق‌كن‌ها، 280 ميليارد تومان به بيت‌المال برگردانده شد.

وي اظهار كرد: حفاظت از جان قضات، يكي ديگر از برنامه‌هاي مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه در اين مدت بود و براين اساس ما توانستيم براي حمل سلاح توسط برخي قضات مجوز بگيريم و در حال حاضر 4163 قاضي مسلح هستند.

رييس سابق مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه در رابطه با ساير اقدامات انجام شده توسط اين مركز نيز خاطرنشان كرد: در مورد جمع‌آوري اخبار و اطلاعات، اين مركز با راه‌اندازي سايت كوثر به ذخيره‌سازي اطلاعات در يك بستر امنيتي پرداخت كه نتيجه آن استفاده از ده‌ها هزار خبر و اطلاعات موجود بوده است. از طرف ديگر دبيرخانه الكترونيكي ايجاد كرديم كه حجم مكاتبات در آن به 474 هزار و 294 فقره مي‌رسد. همچنين با جمع‌آوري اسناد در بانك اطلاعاتي، آمارهاي قابل توجهي به مسئولان ارائه مي‌شود.

جهانگير يادآور شد: اين بانك اطلاعاتي حاوي اطلاعات كاركنان و قضات دستگاه قضايي از بدو ورود به اين دستگاه تا هنگام خروج و بازنشستگي آنان است.

بازرس ويژه قوه قضاييه گفت: به منظور پيشگيري از وقوع جرم تعدادي پيشنهاد ارائه شد كه خيلي از آنها به صورت دستورالعمل ابلاغ و اجرا شده است.

وي همچنين از راه‌اندازي ستادهاي خبري در دادگستري‌هاي سراسر كشور، تجهيز برخي از ساختمان‌هاي قوه قضاييه به دوربين مداربسته، طراحي شبكه بي‌سيم در 14 استان كشور، آموزش اصول حفاظتي به هفت هزار نفر از قضات و انجام بازرسي‌هاي مستمر از دادگستري‌ها به عنوان ديگر اقدامات مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه در طي اين مدت اشاره كرد.

جهانگير در بخش ابتدايي سخنان خود تصريح كرد: دستگاه شريف قضايي به عنوان عالي‌ترين هدف به دنبال اجراي عدالت در جامعه اسلامي است و بي‌شك مهم‌ترين شرط عدالت، برقراري امنيت در جامعه است و بدون وجود هر يك از اين دو قطعا ديگري به خطر خواهد افتاد.

وي ادامه داد: به همين خاطر مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه از بدو تاسيس تلاش كرده است كه فعاليت‌ها و اقدامات خود را با رعايت ضوابط قانوني و شرعي دنبال كند و بر امنيت، حفظ سلامت قضات و كاركنان و حفاظت از مدارك قوه قضاييه تاكيد كند تا به حريم قوه قضاييه خدشه‌اي وارد نشود.

بازرس ويژه قوه قضاييه، دفاع از حق و حقيقت و اجراي قانون، اهميت دادن به بحث پيشگيري، تلاش براي ايجاد اميدواري ارباب‌رجوع و برخورد قاطعانه با پديده‌هايي مانند دلالي را از مهم‌ترين محورهاي فعاليت مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه در طي سال برشمرد.

به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه، حجت‌الاسلام و المسلمين سيد اسماعيل خطيب ـ رييس جديد مركز حفاظت و اطلاعات و قوه قضاييه ـ گفت: اين انتصاب را به فال نيك مي‌گيرم و اميدوارم از اين طريق به اين نظام مقدس خدمتي كرده باشم. همچنين از حسن اعتماد آيت‌الله آملي‌ لاريجاني تشكر مي‌كنم و اميدوارم در حد وسعم خدمتگزار دستگاه قضايي و اين نظام مقدس باشم.

وي يادآور شد: مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه در شكوفايي اين دستگاه جايگاه خاصي دارد زيرا به موجب آيات شريفه و روايات، يك ساعت عدالت از 70 سال عبادت برتر است و عدل برترين صلاح پيشرفت و پيروزي است.

خطيب افزود: سلامت دستگاه قضايي متكي به اين است كه كارگزاران آن از سلامت كافي برخوردار باشند كه الحمدالله قاطبه اين مجموعه، اين سلامت را در طول بيش از 30 سال از خود نشان داده است.

وي گفت: تحقق اين امر خطير، علاوه بر توفيق الهي و عنايات اهل بيت (ع) متكي به همت مضاعف همه دست‌اندركاران و نهادهاي حفاظتي و اطلاعاتي است.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 91022615765
  • خبرنگار : 71356