/تفكيك مجريان زن و مرد در گفت‌وگوهاي تلويزيوني؟/

تهيه‌كننده «پنجره‌اي به خوشبختي»: صلاح نيست سيما بيش از اين فرصت‌‌ را از خود دريغ كند

مريم فيروزي با اعتقاد بر اين كه تفكيك مجريان زن و مرد در گفت‌وگوهاي تلويزيوني هميشه در سطح تصميم‌گيري‌هاي سازمان صداوسيما مطرح بوده است، خاطرنشان كرد: فكر مي‌كنم با توجه به طيف وسيع مخاطبي كه داريم، به خاطر احترام به آنان هم كه شده ايجاب مي‌كند در اين تصميم حتما تجديد نظر شود.

مريم فيروزي با اعتقاد بر اين كه تفكيك مجريان زن و مرد در گفت‌وگوهاي تلويزيوني هميشه در سطح تصميم‌گيري‌هاي سازمان صداوسيما مطرح بوده است، خاطرنشان كرد: فكر مي‌كنم با توجه به طيف وسيع مخاطبي كه داريم، به خاطر احترام به آنان هم كه شده ايجاب مي‌كند در اين تصميم حتما تجديد نظر شود.

تهيه‌كننده برنامه‌ي گفت‌وگو محور «پنجره‌اي به خوشبختي» در شبكه چهار، در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين زمينه اظهار كرد: در آن حدي كه شرع و عرف و اخلاق، عمل ما را باز گذاشته است نبايد سعي كنيم بيش از آن خودمان را محدود كنيم به اين دليل كه گفت‌وگوي زن و مرد با يكديگر در حدي كه به كارشناسان ارتباط داشته باشد، هيچ منع شرعي ندارد؛ البته اين گفت‌وگوها هم درجايي انجام مي‌شود كه در پشت صحنه آن 30 نفر آدم وجود دارند يعني فضايي هم نيست كه تلقي تنهايي زن و مرد با هم باشد.

وي ادامه داد: صلاح نيست كه سيما بيش از اين، فرصت را از خود دريغ كند و نگذارد اين عرصه به راحتي فراهم شود. در اين شرايط برنامه‌ساز بايد دغدغه‌ي كيفيت را داشته باشد، نه فكر كردن به اين موضوعات و محدوديت‌هاي اينچنين؛ به ويژه در خصوص حوزه‌هاي اجراي تخصصي كه مجري‌هاي آن كارشناس ـ مجري هستند.

فيروزي تاكيد كرد: محدوديت‌هاي اينچنين خيلي به كيفيت لطمه مي‌زنند؛ با توجه به اينكه مجريان زمان اجرا شئونات مذهبي را رعايت مي‌كنند و فضاي بحث اجازه نمي‌دهد كه صحبت خاص ديگري بين مجريان پيش آيد.

فيروزي در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود با بيان اينكه تعداد مجريان كارشناس و متخصص در سيما واقعا كم است، خاطرنشان كرد: اين افراد انگشت شمارند،‌ زماني هم كه انتخابمان محدود باشد، هم جلوي كار كردن اين افراد مانع مي‌گذاريم و هم عرصه را براي خودمان تنگ مي‌كنيم و در اين رقابت شديدي كه بيننده‌ها حق انتخاب زيادي دارند، بزرگ‌ترين لطمه را به ميزان مخاطبان مي‌زنيم.

اين تهيه‌كننده با اشاره به اينكه اتفاق خاصي نيفتاده است كه سيما اين تصميم را گرفته است، خاطرنشان كرد: دو عامل اساسي در اين تصميم‌گيري مهم بوده است؛ يكي كمبود نيروي انساني متخص و ديگري اينكه بين خود اصحاب رسانه چنين نيازي كمتر احساس شده است و خود برنامه‌ساز در واقع به چنين ضرورتي نرسيده است.

مريم فيروزي در ادامه از تدارك يك ويژه‌برنامه‌ي پزشكي براي شبكه چهار سيما خبر داد و گفت: اين برنامه جديد است و به دنبال آن هستيم كه پخش آن از خرداد ماه شروع شود.

اين تهيه‌كننده همچنين از تدارك ديدن يك ويژه برنامه ديگر با موضوعات پزشكي براي ايام رمضان خبر داد.

به گزارش ايسنا، برنامه گفت‌وگو محور «پنجره‌اي به خوشبختي» ـ كاري از گروه اجتماعي شبكه چهار ـ است و عنوان برنامه‌اي است كه به مباحث روانشناسي تربيتي و خانوادگي مي‌پردازد.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91021910820
  • خبرنگار : 71442