سفير اسبق ايران در سوريه گفت: اميدوارم با انتخاباتي كه چند روز آينده در سوريه برگزار خواهد شد، با سوريهاي مستقل و مقاوم و بدون التماس كردن به غرب روبهرو باشيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شيخالاسلام در همايش تحولات سوريه با بيان اينكه «سوريه پايگاه مقاومت بود» اظهار كرد: بعد از بيداري اسلامي آمريكا تلاش داشت تا سوريه را از طريق سياستهاي ديپلماسي از خط مقاومت جدا كند.
وي تصريح كرد: آمريكا در راستاي اقدامات خود، سفير سوريه در واشنگتن را احضار كرد و سه نكته را به او تذكر داد. اول حضور مقاومت در دمشق، دوم حزبالله و سوم تجديدنظر در روابط با ايران، اما بشاراسد به اين نتيجه رسيد كه به جاي سهمدهي به غربيها، از حقوق ملت خود دفاع كنند.
شيخالاسلام با تاكيد بر اينكه «بشار اسد از جنس حزب بعث نيست» تصريح كرد: شاهديم كه در سوريه مطبوعات به صورت آزاد فعاليت ميكنند.
وي به ايستادگي ايران در دفاع از حقوق سوريه اشاره كرد و گفت: ايران از سوريه دفاع ميكند، چون غربيها به دنبال آن هستند كه جنگهايي در سوريه ايجاد كنند و از اين طريق، شوراي امنيت نيروهاي حافظ صلح خود را از سوريه خارج كنند و حكومت بيطرف يا طرفدار اسرائيل در سوريه ايجاد شود.
سفير اسبق ايران در سوريه با اشاره به محبوبيت رييسجمهور سابق و فعلي سوريه اظهار كرد: من در زمان مرحوم حافظ اسد سفير ايران بودم و با چشمان خود ديدم كه مردم سوريه چطور طرفدار حافظ اسد بودند و كماكان اين طرفداري ديده ميشود، ضمن آنكه اسد در جنگ 22 روزه افتخار آفريد و با چشمان خود آن افتخار را ديديم.
وي به طرح كوفيعنان اشاره كرد و توضيح داد: اين طرح را چنين ميتوان استنباط كرد كه مبارزان مرزي، كماكان بتوانند در سوريه ديده بشوند.
وي با بيان اينكه «آينده سوريه را خوب و قابل قبول پيشبيني ميكنم» گفت: اميدوارم با انتخاباتي كه چند روز آينده برگزار خواهد شد، با سوريهاي مستقل و مقاوم و بدون التماس كردن به غرب روبهرو باشيم.
شيخالاسلام تصريح كرد: در سفري كه كوفيعنان به ايران داشت، به او اطمينان داديم كه از طرح وي پشتيباني و حمايت ميكنيم.
انتهاي پيام