شهرستان بروجرد با جمعیت حدود 400 هزار نفر دارای دو بیمارستان دولتی چمران با قدمت 50 ساله و امام خمینی(ره) با قدمتی بالای 100 سال بوده كه دارای بافت قدیمی و بسيار فرسوده هستند.
"اکبر پاپی"، یکی از شهروندان بروجردی در اين زمينه به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه لرستان، گفت: بیمارستان امام خمینی(ره) با قدمتی صد ساله، نداشتن امکانات مناسب و کمبود تخت پاسخگوی جمعیت مردم شهرستان بروجرد نیست. امنیت، سلامتی و مقوله درمان یک عزم ملی می خواهد و همه مسئولین باید به سلامت مردم توجه داشته باشند.
وی اظهارکرد: کمبودهاي موجود در بهداشت و درمان بروجرد به ناچار مردم را روانه شهرهای همجوار کرده که خود دردسر ساز و هزینه بر بوده است.
"حسین حسینی"، یکی دیگر از شهروندان بروجردی گفت: ایام نوروز برای درمان به بیمارستان امام خميني (ره)مراجعه کردم اما به خاطر مناسب نبودن وضعیت بیمارستان به درمانگاه دیگری مراجعه کردم.
وي با بیان اینکه قدمت دو بیمارستان امام خمینی(ره) و چمران از حد استاندارد رد شده و شهر بروجرد نیاز به بیمارستانی جدید دارد، ادامه داد: مسئولین باید بحث بهداشت و درمان بروجرد را جدی گیرند.
حسيني اظهار كرد: فضاي فعلي بيمارستانها جاي قرار دادن تختهاي بيشتر را در اتاقها ندارند. با وجود اینکه بيمارستان امام خميني (ره) تا به حال چندبار بازسازی شده ولی نميتواند مطابق استانداردهاي روز باشد.
"فاطمه گودرزی" يکی دیگر از شهروندان بروجردی اضافه کرد: فرسودگی از عمده ترین مشكلات بيمارستانهاي بروجرد بوده و از استاندارد هاي لازم برخوردار نيستند. اين بيمارستانها به دليل فرسودگي ارزش مقاوم سازي ندارند و بايد تغيير كاربري داده شوند.
به گزارش ايسنا، کلنگ بیمارستان آیت اله العظمی بروجردی(ره) در سال 86 به زمین زده شد. قرار است این بیمارستان در پنج طبقه با 1000 متر زیربنا ساخته شود.
در همين زمينه، مدتی پیش علاالدین بروجردی، یکی از نمایندگان مردم بروجرد گفته بود:" گلایههایی را در رابطه با وضعیت درمانی شهر میشنویم که حق ميدهيم زيرا بیمارستانهای ما دارند جز آثار تاریخی شهر میشوند. امیدواریم با مجموعه پیگیریهاي انجام شده، بیمارستان 220 تختخوابی آیت الله العظمی بروجردی که نیمي از راه را طی کرده و به سمت مراحل تکمیلی می رود با سرعت بیشتری ساخته شود. اگر اعتبارات آن به موقع برسد پایان سال 91 قابل بهره برداری خواهد بود."
"محسن صیرفي"، ريیس شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت بروجرد در گفتوگو با خبرنگار ايسناي لرستان درباره وضعيت بهداشت و درمان استان توضيح داد: بيمارستان امام خميني با 150 تخت مصوب، هم اكنون داراي 100 تخت فعال است و بيمارستان شهيد چمران نيز با قدمتي بالاي 50 سال و با 300 تخت مصوب هم اكنون با 170 تخت فعاليت ميكند.
وي افزود: با توجه به جمعيت 400 هزار نفري شهرستان بروجرد، بيمارستانها و امكانات موجود شبكه بهداشت و درمان اين شهر جوابگوي نيازهاي مردم نيست و بيمارستانهاي اين شهر نيز با قدمتي بالا از نظر ساختماني با مشكل مواجه هستند.
صیرفي اظهار کرد: با ساخت بيمارستان آيت الله بروجردي و وارد شدن آن به چرخه درماني، از بار اين بيمارستانهاي موجود كاسته ميشود و ميتوان بيمارستانهاي موجود را نيز بهينه سازي كرد. سیستم درمانی شهرستان جوابگو نبوده و باید هر چه سریع تر بیمارستان آیت الله بروجردی (ره) وارد چرخه درمان شود.
وي ادامه داد: وضعیت بدهی بیمارستانها به حداقل رسیده و بخشهای جدیدی در آنها راه اندازی شده ولی با توجه به شرایط، این بیمارستانها جوابگوي نياز مردم نیستند.
"سجاد معین"، معاون استاندار لرستان نیز به خبرنگار ايسنا گفت: ساخت بیمارستان آیت الله بروجردی بروجرد نیز طبق برنامه زمانبندی شده در دو سال اخیر شتاب بیشتری به خود گرفته است. قرار است اين بيمارستان در سال 1392 به بهره برداری رسد.
وي افزود: بیمارستانهای دیگر این شهرستان نیز باید مرمت و بازسازی شوند.
گزارش از زهره گودرزي، خبرنگار ايسناي منطقه لرستان
انتهاي پیام