نجابت در گفت‌وگو با ايسنا: آقاتهراني و ابوترابي هم براي كانديداتوري رياست مجلس مطرحند

يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با تاكيد بر اينكه اردوي اخير منتخبان مجلس نهم به شلمچه، ارتباطي با موضوع انتخاب رئيس دوره بعدي مجلس ندارد، گفت: رايزني براي انتخاب رئيس مجلس نهم را نبايد به كار خارق‌العاده تحليل كرد، به طوري كه علاوه بر مطرح بودن نام حداد عادل و لاريجاني افرادي ديگري همچون آقاتهراني،‌ ابوترابي و منتخبان ديگر مي‌توانند در اين عرصه فعاليت كنند.

يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با تاكيد بر اينكه اردوي اخير منتخبان مجلس نهم به شلمچه، ارتباطي با موضوع انتخاب رئيس دوره بعدي مجلس ندارد، گفت: رايزني براي انتخاب رئيس مجلس نهم را نبايد به كار خارق‌العاده تحليل كرد، به طوري كه علاوه بر مطرح بودن نام حداد عادل و لاريجاني افرادي ديگري همچون آقاتهراني،‌ ابوترابي و منتخبان ديگر مي‌توانند در اين عرصه فعاليت كنند.

حسين نجابت در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ با بيان اينكه اكنون رقابت براي رياست دوره بعدي مجلس وجود دارد، گفت: انتخاب رئيس مجلس توسط نمايندگان انجام مي‌شود به همين دليل رقابت و رايزني‌ها براي انتخاب رئيس دوره بعدي شروع شده و مشكلي در اين رابطه وجود ندارد.

احتمال مطرح شدن شخص ديگري به جز حداد عادل و لاريجاني براي رياست وجود دارد

وي ادامه داد: بر اين اساس اكنون علاوه بر مطرح بودن نام حداد عادل و لاريجاني براي رياست مجلس نهم در برخي جاها از آقاتهراني نيز نام برده مي‌شود كه تمام اين رايزني‌ها امري طبيعي به شمار مي‌آيد، چون مجلس جاي رايزني و سياست‌ورزي است.

اين نماينده اصولگراي مجلس هشتم در ادامه خاطرنشان كرد: در همين راستا اگر جبهه پايداري، اصولگرايان و حتي نمايندگان ديگر با عنوان مستقل بخواهند كانديدايي براي رياست دوره بعدي مجلس معرفي كنند كسي مانع آن‌ها نمي‌شود.

نجابت ادامه داد: در حال حاضر گروه‌ها تلاش مي‌كنند براي كانديداي خود براي رياست مجلس نهم، راي جمع كنند؛ اينگونه فعاليت‌ها و حتي رايزني براي انتخاب هيات رئيسه و سطوح پايين‌تر چيز خارق‌العاده‌اي نيست، از اين رو نبايد فضا را به گونه‌اي درست كرد كه افراد را براي انجام اينگونه كارها به وحشت و موضع‌گيري انداخت.

وي يادآور شد: در مجلس هفتم حداد عادل و در مجلس هشتم لاريجاني رياست قوه مقننه را به عهده داشتند و حتي ممكن است در دور بعد نام شخص سومي به ميان آيد.

اردوي منتخبان مجلس نهم ارتباطي به رياست حداد در دوره بعدي مجلس ندارد

اين عضو جبهه متحد اصولگرايان با رد هرگونه ارتباط اردوي 150 نفره منتخبان مجلس نهم با فعاليت‌هاي مربوط به انتخاب رئيس دوره بعدي مجلس گفت: جبهه متحد اصولگرايان تمامي منتخبان اصولگرا را به منظور آشنايي بيشتر به اين اردو دعوت كرد كه در آن تمامي طيف‌هاي فكري اصولگرا و حتي طرفداران آقاي لاريجاني نيز حضور داشتند.

نجابت با اشاره به سخنراني حداد عادل در اين اردو، ارتباط اين موضوع را با هرگونه فعاليت انتخاباتي حداد عادل براي رياست مجلس نهم رد كرد و گفت: دليل انتخاب آقاي حداد عادل به عنوان سخنران اين بود كه ايشان منتخب اول در حوزه انتخابيه تهران بودند از اين رو نبايد اين موضوع را به شروع فعاليت‌هاي ايشان براي رياست مجلس نهم منتسب كرد.

وي با تاكيد مجدد بر اينكه در اين اردو اصولگرايان حضور داشتند در مورد انتشار اخباري در مورد حضور پزشكيان نماينده منتخب تبريز گفت: بنده از اين موضوع اطلاعي ندارم اما مطمئنم كه در اين اردو از اصلاح‌طلبان دعوت نشده بود البته بنده در مذاكره‌اي كه با آقاي پزشكيان در دانشگاه شريف داشتم ايشان عنوان كرد كه عضو هيچ گروهي نيست و مستقل مي‌باشد.

ائتلاف دو جبهه پايداري و متحد ديگر معنايي ندارد

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در ادامه با اين پيش‌بيني كه جبهه متحد اكثريت آرا را در دوره دوم انتخابات مجلس نهم به دست مي‌آورد،‌ گفت: نتيجه انتخابات دوره دوم مجلس را مي‌توان اينگونه پيش‌بيني كرد كه اكثريت آرا با جبهه متحد و بعد از آن با جبهه پايداري و ديگر گروه‌ها است.

نجابت با بيان اينكه با نهايي شدن ليست دو جبهه متحد و پايداري ائتلاف بين آن‌ها ديگر معنايي ندارد،‌ گفت: اكنون اين دو جبهه ليست 25 نفره خود را براي شركت در دوره بعدي انتخابات اعلام كرده‌اند از اين رو بايد در اين مدت باقي مانده تا زمان انتخابات اين گروه‌ها براي رقابت دوستانه تلاش كنند.

حضور گسترده مردم تكميل كارشان در انتخابات مرحله اول مجلس است

وي در ادامه با بيان اينكه حضور گسترده مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس نهم به معناي تكميل كارشان در مرحله اول است،‌ گفت: انتخابات مرحله دوم همچون مرحله اول اين انتخابات از اهميت بسياري برخوردار است از اين رو مطمئنا در صورت تبيين آثار حضور مردم توسط رسانه‌ها شاهد حضور پرشكوه آن‌ها خواهيم بود.

نماينده مردم تهران در مجلس نقش رسانه‌ها به خصوص رسانه ملي و افراد خاص را در مشاركت حداكثري مردم بسيار زياد خواند و گفت: رسانه‌ها بايد تا زمان باقي مانده به برگزاري انتخابات آثار و بركات حضور گسترده مردم در انتخابات 12 اسفند و به دنبال آن دور كردن خطرات و تهديدات از كشور را تبيين كنند تا شاهد حضور پرشكوه ديگري از مردم در اين دوره از انتخابات باشيم.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۲۶ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91012608401
  • خبرنگار : 71234