دستگيري 620 تبعه غيرمجاز افغان در سمنان

جانشين فرماندهي انتظامي شهرستان سمنان از شناسايي و دستگيري 620 تبعه غيرمجاز در سطح اين شهرستان خبر داد.

جانشين فرماندهي انتظامي شهرستان سمنان از شناسايي و دستگيري 620 تبعه غيرمجاز در سطح اين شهرستان خبر داد.

سرهنگ ابوالفضل ايجي در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دراين‌باره گفت: با آغاز مرحله جديد طرح جمع‌آوري اتباع بيگانه از 20 آذرماه، تاكنون 620 نفر از اتباع غيرمجاز در سطح شهرستان سمنان شناسايي و دستگير شده‌اند.

وي افزود: اين افراد، تبعه افغانستان و بدون كارت تردد و اقامت بودند كه ماموران پليس پس از دستگيري، آنان را براي طرد از كشور تحويل اردوگاه افاغنه دادند.

وي ادامه داد: در آخرين قسمت اين طرح ماموران پاسگاه انتظامي آبخوري سمنان 25 تبعه خارجي غيرمجاز را دستگير كردند.

جانشين فرماندهي انتظامي سمنان دستگيري اين افراد را در ارتقاي امنيت عمومي و پيشگيري از وقوع جرايم موثر دانست و گفت: پليس اجراي طرح جمع‌آوري اتباع خارجي غيرمجاز را با قوت ادامه مي‌دهد.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 90122203196
  • خبرنگار : 71431