محققان معتقدند با خوردن پارهاي از مواد غذايي ميتوان سيستم ايمني بدن را تقويت كرد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا از خوزستان به نقل از شورت نيوز، آنان براي حفظ سلامتي در فصل زمستان خوردن انواع ماهي از قبيل ماهي آزاد، ماهي تن و ماهي قزلآلا را به دليل وجود امگا 3 فراوان در آنها توصيه ميكنند.
همچنين خوردن آجيل كه حاوي چربيهاي سودمند است براي تقويت سيستم ايمني بدن ضروري است.
محققان از ديگر مواد غذايي كه افزون بر تاثير مثبت بر سيستم ايمني بدن موجب پيشگيري از ابتلاي به آنفلوآنزا ميشود به پياز، قارچ، ماست، تخم مرغ، لوبيا، سبزيجات و انواع توتها اشاره ميكنند.
انتهاي پيام