متخصصان علوم تغذيه مصرف زردآلو را به دليل ويتامين A موجود در آن و نقش آن در سلامت چشم توصيه ميكنند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، ويتامين A موجود در اين ميوه براي افزايش ديد چشم بهترين خوراكي پيشنهادي است. ويتامين A كه يك آنتياكسيدان قوي است، از آسيب رساندن راديكالهاي آزاد به سلولها و بافتهاي بدن جلوگيري ميكند.
به گفته پزشكان، تاثير راديكالهاي آزاد ممكن است باعث شود كه فرد دچار بيماري آب مرواريد و ديگر بيماريهاي چشمي شود.
متخصصان تغذيه معتقدند: افرادي كه ميزان بالايي از ويتامين A را دريافت كنند كمتر در خطر ابتلا به بيماري آب مرواريد هستند.
از ديگر فوايد اين ميوه فيبر موجود در آن است كه مانع از بروز يبوست در افراد ميشود.
به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اينترنتي ايندين تايمز، بتاكاروتن موجود در اين ميوه است، آن را به ماده خوراكي مفيدي براي سلامت قلب تبديل كرده است.
انتهاي پيام