انجيرستان‌هاي استهبان فارس ثبت جهاني مي‌شوند

رييس سازمان جهادكشاورزي استان فارس از ثبت جهاني انجيرستان‌هاي شهرستان استهبان در آينده‌اي نزديك خبر داد. به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه فارس، مهرزاد خرد، افزود: يكي از پتانسيل‌هاي استان فارس توليدات باغي است كه در اين راستا انجيرستان‌هاي شهرستان استهبان از جايگاه بالايي برخوردار هستند. وي ادامه داد: اگر چه به دليل خشكسالي در چند سال اخير، استان فارس در بحث توليدات انجير با كاهش روبرو بوده‌ است، اما همچنان شهرستان استهبان به عنوان قطب توليد انجير با كيفيت در كشور شناخته مي‌شود. رييس سازمان جهادكشاورزي استان فارس با اشاره به اينكه ثبت جهاني انجير استهبان افتخاري بزرگ براي استان است، يادآور شد: هفته گذشته "مري جين دلا كروز"، نماينده سازمان فائو از باغات انجير ديم استهبان بازديد كرد و پس از آن مقرر شد اين باغ‌ها هرچه سريعتر در سازمان فائو ثبت شود تا بتوان اين گنجينه‌هاي با ارزش كه نتيجه زحمات نسل‌هاي گذشته است را به جهانيان معرفي كنيم. وي تاكيد كرد: با ثبت باغ‌هاي انجير استهبان به‌عنوان يك ميراث ملي، مي‌توان از آن حمايت گسترده‌تري نيز به‌عمل آورد. خرد در بخشي ديگر از سخنان خود به ارگانيك بودن انجير توليدي در اين شهرستان نيز اشاره و خاطرنشان كرد: توليد بيش از 20 هزار تن انجير ارگانيك با كيفيت بي‌نظير، استهبان را به يكي از قطب‌هاي مهم صادرات انجير در دنيا تبديل كرده است. وي گفت: بيش از 80 درصد انجير خشك استهبان به كشورهايي همچون هنگ‌كنگ، چين، مالزي، سنگاپور، كره جنوبي، ژاپن، فرانسه، آلمان و ليبي صادر مي‌شود. خرد تأكيد كرد: ايجاد صنايع تبديلي انجير در منطقه مي‌تواند ضمن تأمين نيازهاي داخلي و توسعه اشتغال، مانع از تضييع محصولات و اثرات منفي نوسانات قيمت در زمان افزايش توليد و كاهش تقاضا شود. انتهاي پيام
  • چهارشنبه/ ۹ آذر ۱۳۹۰ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: دفتر خبری
  • کد خبر: 9009-06419
  • خبرنگار :