قاضي عسکر در بازديد از آشپزخانه‌هايي در مدينه: با ايجاد تنوع در برنامه‌ي غذايي زائران موافق هستيم

نماينده‌ي ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني از دو آشپزخانه‌ي مرکزي در مدينه‌ي منوره که عمليات تهيه‌ي غذا براي زائران ايراني در موسم حج را انجام مي‌دهند، ديدن کرد و از خدماتي که اين دو آشپزخانه به زائران مي‌دهند، مطلع شد. به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مدينه‌ي منوره، علي ليالي ـ رييس سازمان حج و زيارت ـ و معاونان بعثه‌ي مقام معظم رهبري همراه با سرپرست حجاج ايراني از بخش‌هاي مختلف آشپزخانه‌هاي مرکزي «الدخيل» و «زين» اعم از انبار مواد غذايي، سالن آماده‌سازي و تخته‌کاري، سالن پخت کباب با ماشين کباب‌پز، سالن آماده‌سازي سبزيجات، سالن پخت برنج و سالن‌هاي تهيه‌ي خورشت و سوپ ديدن کردند. اين آشپزخانه‌هاي مرکزي پنج گروه کاري شامل گروه اداري، گروه برنج، گروه آماده‌سازي، گروه خورشت و گروه سوپ و دورچين دارند. در آشپزخانه‌ي «الدخيل» 71 نفر و در آشپزخانه‌ي «زين» 58 نفر در اين گروه‌ها مشغول به فعاليت شبانه‌روزي هستند. آشپزخانه‌ي «الدخيل» در هر وعده‌ي غذايي، 17هزار پرس غذا و آشپزخانه‌ي «زين» در هر وعده 14هزار پرس غذا براي زائران حرم نبوي طبخ مي‌کند. همه‌ي نيروهاي فعال در فرآيند طبخ غذا در اين آشپزخانه‌هاي مرکزي مليت ايراني دارند. فعاليت اين آشپزخانه‌ها هر روز در نوبت اول از ساعت 3 صبح آغاز مي‌شود و تا 11 صبح ادامه مي‌يابد و در نوبت ديگر، از ساعت 13 تا 18 است. بخش امور اداري اين آشپزخانه‌ها با دو صفحه‌ي تلويزيوني، فعاليت‌هايي را که در سالن‌ها انجام مي‌شود، رصد مي‌کند. حجت‌الاسلام والمسلمين قاضي عسکر در اين بازديدها با قدرداني از تلاش‌هاي شبانه‌روزي در آشپزخانه‌هاي مرکزي «الدخيل» و «زين» گفت: با ايجاد تنوع هرچه بيشتر در برنامه‌ي غذايي زائران موافق هستيم، ولي اين تنوع بايد طوري کارشناسي شود که نياز غذايي زائر را برآورده کند. نماينده‌ي ولي فقيه در امور حج و زيارت از تشکيل گروهي با مديريت رييس سازمان حج و زيارت و با حضور رييس مرکز پزشکي حج و زيارت و چند متخصص تغذيه خبر داد تا برنامه‌ي غذايي بهينه‌تر با تنوع بالاتر براي زائران تهيه شود. انتهاي پيام
  • یکشنبه/ ۱ آبان ۱۳۹۰ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 9008-00319
  • خبرنگار :