در پي اعلام علي معلم مبني بر درخواست پروانه ساخت فيلم «كوروش كبير» به كارگرداني مسعود جعفريجوزاني، عزيزاله حميدنژاد كه پيش از اين هم از ساخت فيلمي درباره «كوروش» خبر داده بود در يادداشتي همچنان بر ساخت آن تاكيد كرد.
عزيز الله حميدنژاد در اين يادداشت كه اختصاصا در اختيار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) قرار داده، آورده است:«همه ميدانند که من از شش سال پيش، مقدمات توليد پروژه سينمايي «کوروش کبير» را شروع کردهام و فيلمنامه آن را با نام «کوروش کبير» (ذوالقرنين) در بانک فيلمنامه خانه سينما، بنياد سينمايي فارابي و سيما فيلم به ثبت رساندهام.
نامههايي را که طي اين چند سال به معاونتهاي سينمايي وزارت ارشاد، بنياد سينمايي فارابي،رياست محترم صدا وسيما وسيما فيلم براي تسهيل و مساعدت ساخت اين فيلم نوشتهام کتابي است قطور و مباحث طرح شده در جلسات متعدد در اين سازمانها حديثي است مفصل که همگي براي افکار عمومي قابل طرح است.»
اين كارگردان در ادامه يادآور شده است:«در اينباره آقايان جعفريجلوه معاون سينمايي وقت وزارت ارشاد، شاهحسيني مدير عامل قبلي و ميرعلايي مديرعامل فعلي بنياد سينمايي فارابي در چندين مصاحبه مطبوعاتي رسما اعلام کردهاند که فيلمنامه مرا در دستور کار خود قراردادهاند.
هماکنون پروژه سينمايي «کوروش کبير» در بنيادسينمايي فارابي مراحل طبيعي پيش توليد خودش را سپري ميکند و در حال بررسي نهايي و تامين بودجه لازم براي توليد است. اين کار در مرحلهاي است که به ناچار پروژههاي سنگين ديگري را که با موضوع دفاع مقدس است و از سوي حوزه هنري و مراکز ديگر پيشنهاد شده،کنار گذاشتهام.»
حميدنژاد در پايان خاطرنشان كرد:«اگر چه سينماي دفاع مقدس، که لذت ساخت فيلمهاي «هور در آتش»،«ستارگان خاک» و «اشک سرما»يش را هرگز از ياد نخواهم برد برايم بسيار عزيز است و من نقشههاي بزرگي براي آن دارم، اما دراين چند سال براي آن که بتوانم دنيا را متوجه نگاه موحدانه وتمدن ساز ملتي بزرگ نمايم، تمام وقت وانرژيام را معطوف نوشتن و توليد فيلمنامه «کوروش کبير» کردهام.
اکنون تعجب من از دوستاني است که داعيهي حرفهاي بودن را دارند در حالي که در خلال اين سالها حتي يک تماس تلفني با بنده و يا تهيهكننده اين پروژه نداشتهاند. تحرکات ژورناليستي اخير، ثابت ميکند که آنها غافل از اين اند که سينماي ايران، توان توليد همزمان چند فيلم در رابطه با يک شخصيت ملي را ندارد. هر چند ايدهآل اين است که سينماي ما آنقدر غني باشد، که بتواند در خلال سالها، فيلمهاي متعددي در بارهي شخصيتهاي مذهبي و ملي چون کوروش کبير بسازد.
اذعان ميکنم که شخصيتهاي ملي هرگز متعلق به شخص يا گروه خاصي نيستند. اما آيا اولويت اين کار با کسي نيست که پيش از همه، شش سال از وقت وانرژي خود را براي اين کار گذاشته؟»
انتهاي پيام