مدرس حوزه علميه اهل سنت استان گلستان گفت: انسان براي راهنمائي وهدايت نيازمند مراجعه به عالم و فردي آگاه است، اما تبعيت از كسي كه خود را عالم بداند، در حالي كه فاقد شرائط يك عالم باشد، جايز نيست.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، آخوند آق محمد طعنه، در آئين جشن فارغ التحصيلي طلاب حوزه علميه اهل سنت سيفيه قلندرآباد گنبد كاووس اظهار داشت: عالم و فقيه كسي است كه زاهد و متقي است و به مسائل دنيوي بياعتناست.
وي با بيان اينكه عالم بودن به علوم و تكنولوژي روز امري خوب و پسنديده است، گفت: مسلط بودن به اين علوم، انسان را از دانستن مسائل ديني بينياز نميكند.
آخوند طعنه، دليل غوطهور شدن برخي از افراد در گناه را فاصله گرفتن آنان از علما اعلام كرد و افزود: برخي از آنان به لحاظ نداشتن وقت كافي به كانالهاي ماهواره، سي دي و كتابهاي تاليف شده توسط برخي عالم نماها رجوع مي كنند، كه درست نيست.
وي با قرائت آيهاي از كلام الله مجيد اظهار داشت: آيا كساني كه ميدانند و نميدانند، برابرند؟ پس بايد بدانيم كه هر فردي كتاب بنويسد و يا سي دي سخنراني توزيع كند، دليلي بر عالم بودن او نيست، بلكه عالم را بايد از طريق تحقيق شناسائي كنيم.
اين مدرس حوزه وجود اختلاف بين مذاهب و حتي علماي يك مذهب را امري طبيعي برشمرد و گفت: نبايد اين اختلافات دستاويزي براي دستيابي دشمن به نياتش قرار بگيرد.
وي در پايان خطاب به روحانيون فارغ التحصيل شده از اين حوزه گفت: شما به عنوان عالم از اين حوزه فارغ التحصيل شدهايد و بايد به علم خود عمل هم بكنيد، چراكه علم و تقوا بدون عمل نتيجهاي ندارد.
مدير حوزه علميه اهل سنت خاتم الانبيا(ص) استان گلستان نيزدر اين جلسه گفت: دين اسلام كاملترين دين و مسلمان بهترين بنده خداست، اما مسلمان واقعي با اعمال خود شناخته ميشود.
وي اظهار داشت: شرط لازم و كافي براي يك مسلمان واقعي، عمل كردن به دستورات خداوند متعال و فرامين دين است.
وي با بيان اينكه در صدر اسلام مردم سئوالات شرعي خود را از پيامبر اكرم (ص) مي پرسيدند، گفت: بعد از رحلت ايشان مردم سئوالات خود را نزد صحابه و بعد تابعين بردند.
قربانپور افزود: درعصر حاضر مردم مطابق نيازهاي خود به عالم آگاه و فقيه مراجعه ميكنند، بنابراين آنان بايد بابهره گيري از علوم ديني و دانش روز پاسخگوي سئوالات مردم باشند.
اين مدرس حوزه افزود: عصر كنوني عصر ارتباطات است و دين اسلام نيز همواره به فراگيري علوم تاكيد دارد، از اين رو بايد همه مسلمين علاوه بر فراگيري علوم ديني به دانش روز نيز مجهز باشند.
وي ادامه داد: علما بايد با تجهيز به دانش و فنون روز تهديدات و هجمههاي دشمن را شناسايي نموده و بر تقويت پايههاي ايمان، تقوا و وحدت مردم اهتمام ويژه داشته باشند.
انتهاي پيام