رئيس مركز بزرگ اسلامي شمال كشور گفت: علماي دين براي مقابله با سيل هجمهها و ترفندهاي دشمنان اسلام، نيازمند تسلط بر علوم روز هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت الاسلام والمسلمين ابوالفضل عامري، در آئين جشن فارغ التحصيلي طلاب حوزه علميه اهل سنت سيفيه قلندرآباد گنبد كاووس اظهار داشت: مجهز بودن علما، اساتيد و مدارس علوم ديني به تكنولوژي و فنون روز امري اجتناب ناپذير است.
رئيس دفتر نماينده مقام معظم رهبري در امور اهل سنت استانهاي گلستان و گيلان، با بيان اينكه مدارس علوم ديني بايد طلابي را تربيت نمايند كه دين را به خوبي درك نموده و به علوم روز مجهز و مسلط باشند، تاكيد كرد: جهان در حال تغيير و پيشرفت است و يك عالم دانا نبايد از علوم و تكنولوژي روز بيخبر باشد.
وي با بيان اينكه رسول مكرم اسلام(ص) سالها براي اتحاد و همدلي قبائل مختلف تلاش نمودهاند، افزود: ايشان بين افراد از قبائل گوناگون الفت و برادري ايجاد كرده و امت واحده اسلامي را تشكيل دادند و امروز دشمنان قسم خورده اسلام سعي دارند اين امت واحده را به مذاهب كوچكتر تفكيك نمايند.
عامري افزود: هدف اين دشمنان خدمت به مذاهب ايجاد شده نيست، بلكه آنان به دنبال تضعيف مذاهب و نابودي آن هستند چراكه آنان مخالف اصل اسلام هستند.
وي، خطر ايجاد مذاهب مختلف را به مراتب خطرناكتر از دشمني رو در رو برشمرد و اظهار داشت: "وهابيت" يكي از اين مذاهب دروغين و ايجادي است که شيعه و سني با آن مخالف هستند.
رئيس مركز بزرگ اسلامي شمال كشور با اشاره به فتواي يكي از مفتيهاي وهابي عربستان مبني بر اينكه دختر نميتواند به تنهائي با پدرش همصحبت شود و بايد مادر حضور داشته باشد، گفت: اين فتوا نه تنها با هيچ يك از احكام دين، قرآن و سنت پيامبر(ص) مطابقت ندارد، بلكه يك حركت ضد اسلامي و ضد ديني محسوب ميشود.
عامري، با بيان اين نكته كه عالم واقعي وارث پيامبر(ص) است، وظيفه روحانيون و عالمان جامعه را در مقابل اين دشمني آشكار مخالفان اسلام مهم و حياتي برشمرد و اظهار داشت: البته عالم بايد فقيه و مخالف هواي نفس باشد و مطيع خدا و عامل به فرمان حضرت حق باشد.
وي، خطاب به روحانيون فارغ التحصيل شده از اين حوزه گفت: جايگاه لباس روحانيت بسيار والا و ارزشمند است و شما از امروز با ملبس شدن به اين لباس مقدس مسئوليت و وظيفهاي بس سنگين بر عهده داريد.
عامري، وظيفه مدارس علوم ديني را نيز مهم و حياتي دانست و افزود: امروز مدارس علوم ديني بايد طلابي را تربيت كنند كه علاوه بر تحصيل علوم ديني خود با علوم روز و هجمههاي جهاني كاملاً آشنا باشد و بايد از حالت سنتي صرف خارج شود.
انتهاي پيام