/جهاددانشگاهي؛ تبلور علم و ايمان/ رييس کميسيون عمران مجلس: جهاددانشگاهي با كمك دانشگاه‌ها و مراکز علمي، نارسايي‌هاي فرهنگي جامعه را رفع كند

نماينده مردم سلماس در مجلس، حرکت معنوي و اعتقادي و فرهنگي و تعهد اعضاي جهاددانشگاهي در مسير اعتلاي فرهنگ اسلامي در جامعه را دليل اهميت اين نهاد دانست.

علي‌اكبر آقايي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در آذربايجان غربي، با اشاره به اقدامات درخور توجه و سالم جهاددانشگاهي در ساليان متمادي، در استان و کشور گفت: با توجه به اين که با دروس کلاسيک ارائه شده در دانشگاه‌ها نمي‌شود انتظار جذب دانشجويان به سمت معارف قرآني را داشت، تشکيل نهادهايي همانند جهاد دانشگاهي روزنه‌اي به سوي جلب قشر حساس جامعه به سوي قرآن کريم و معارف الهي است.

رييس کميسيون عمران مجلس ادامه داد: مهم‌ترين تاثيري که مي‌توان در اقدامات و فعاليت‌هاي اين نهاد انقلابي مشاهده کرد، اثرگذاري در رشد معنوي و در جهت اخلاص و توحيد سازنده است که با اجراي برنامه‌هاي مناسب دانشجويي به اين هدف رسيده است.

وي در مورد چگونگي اثرگذاري بيشتر برنامه‌هاي جهاد دانشگاهي در اقشار مختلف جامعه، اظهار کرد: تنها در صورتي مي‌توان برنامه‌هاي فرهنگي و ديني را موفق ارزيابي کرد که استقبال از اين برنامه‌ها بالا بوده و هم‌چنين خروجي آن‌ها در جامعه نمايان شود و خوشبختانه در تمام برنامه‌هاي جهاد دانشگاهي چنين خصوصياتي به وضوح مشاهده مي‌شود.

نماينده سلماس با اشاره به اين که نمي‌توان در برنامه‌هاي فرهنگي و مذهبي کاملا به صورت خودکفا عمل کرد، گفت: هر برنامه فرهنگي و مذهبي نيازمند بودجه دولتي است اما اشکالي كه بر اين امر وارد است اين است که عملکرد تقريبا موازي ادارات و ارگان‌هاي دخيل در بخش فرهنگي مانعي بر سر راه کمک و همکاري بيشتر بخش دولتي با اين گونه نهادها شده است.

آقايي در ادامه تعريف چارت مشخص براي برنامه‌ها را نيازي اساسي در تمام ادارات عنوان و خاطرنشان کرد: اين اقدام براي يکسان‌سازي اقدامات ادارات دخيل در يک بخش همانند فرهنگي يا علمي لازم بوده و از اجراي برنامه‌ها و فعاليت‌هاي همسان جلوگيري مي‌کند.

نماينده سلماس ايجاد مرکزي واحد براي کنترل نتايج و هم‌چنين رفع نارسايي‌هاي فرهنگي در جامعه را خواستار شد و تصريح کرد: جهاد دانشگاهي بايد از طريق دانشگاه‌ها و مراکز علمي و با کمک اين گونه مراکز به راه خود ادامه دهد، چرا که مهم‌ترين مخاطبين اين نهاد دانشجويان و قشر علم آموز در جامعه است.

آقايي همکاري نهادهاي ديگر دولتي و خصوصي با جهاد دانشگاهي را امري ضروري برشمرد و افزود: اين گونه همکاري‌ها در ارتقاي شاخصه‌هاي فرهنگي و علمي در کشور موثر بوده و نتايج مطلوبي را بر جاي مي‌گذارد.

وي در بيان انتظارات خود از نهاد انقلابي جهاد دانشگاهي، اظهار کرد: اين نهاد بايد به گونه‌اي کار کند که دانشجوياني که پس از چند سال همکاري با آن وارد عرصه فعاليت‌هاي اجتماعي مي‌شوند دچار هيچ گونه کمبود و عقب ماندگي نباشند و به عنوان مديران با تجربه کاري بالا در نهادهاي مختلف به خدمت مشغول شوند.

نماينده سلماس در پايان در تعريف جهاددانشگاهي، گفت: جهاددانشگاهي در معناي واقعي کلمه، اجماع مذهبي و اعتقادي براي تحقق اهداف عالي انقلاب و نظام اسلامي ايران است.

انتهاي پيام

  • یکشنبه/ ۱۶ مرداد ۱۳۹۰ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9005-10413
  • خبرنگار :