نماينده مردم مياندوآب، تکاب و شاهين دژ در مجلس گفت: نقشآفريني جهاددانشگاهي در عرصههاي مختلف علمي و پژوهشي و فرهنگي به صورت علمي است.
عيسيزاده نايب رييس کميسيون اجتماعي در مجلس در گفتوگو با ايسنا با مطلوب ارزيابي کردن عملکرد جهاددانشگاهي آذربايجان غربي در تمامي زمينههاي علمي، پژوهشي و تحقيقاتي افزود: اگر بخواهيم درخصوص عملکرد جهادگران جهاد دانشگاهي استان قضاوتي منصفانه داشته باشيم، بايد از اين نهاد انقلابي کمال تشکر را داشته باشيم، چرا که نقش به سزايي را در برطرف سازي نيازهاي فرهنگي و علمي استان داشتهاند، اما بايد به اين حد اکتفا نکرده و ايجاد تحول علمي و فرهنگي را بيش از پيش در سرلوحه فعاليتهاي خود قرار دهند.
وي تصريح کرد: جهاددانشگاهي اگر بتواند به نقش اصلي خود که ايجاد تحول در جامعه از نظر علمي و پژوهشي و همچنين جبران خلاءهاي جامعه و اهداف بزرگ بر زمين مانده است، عمل کند همانطور که تاکنون نيز عمل کرده است ميتواند به بسياري از نيازهاي جامعه پاسخ دهد.
نايب رييس کميسيون اجتماعي مجلس با اشاره به اينکه در سالهاي اخير جهاد دانشگاهي رفته رفته با انجام طرحهاي پژوهشي و برگزاري آموزشهاي تخصصي و برنامههاي ديگر به سمت خودکفايي پيش ميرود، افزود: در جامعه کنوني بايد درصدي از امکانات دولتي و دانشگاهي در اختيار جهاددانشگاهي قرار گيرد تا اين نهاد بتواند با اطمينان خاطر بالايي در جهت گسترش فعاليتهاي خود و جامعه و همچنين توليد دانش روز و فناوريهاي نوين اقدام کند.
نماينده مردم مياندوآب، تکاب و شاهين دژ گفت: انتظار ما نيز از جهاد دانشگاهي فقط عمل کردن به رسالت اصلي خود
ميباشد تا بتواند کشورمان را در عرصه بينالمللي به عنوان کشوري با دارا بودن دانش روز دنيا همگام با کشورهاي پيشرفته کند.
عيسيزاده همچنين با بيان اينکه نهادها و سازمانها نيز ميتوانند از اقدامات اين نهاد انقلابي کمال بهره را ببرند، خاطرنشان کرد: نهادها و سازمانهايي که به نوعي نياز به پژوهش يا تحقيقات و يا علاقهمند ميباشند تا با جهاد دانشگاهي همکاري کنند، ميتوانند با ايجاد قراردادهايي با اين ارگان همکاري کنند.
انتهاي پيام