عضو هيئت رييسه مجلس شوراي اسلامي گفت: عامل پايداري و زنده ماندن جهاد دانشگاهي تقويت سرعت، دقت و نوآوري در عرصههاي علوم به معناي اعم است.
جهانبخش محبينيا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اينکه در جامعه کنوني سرعت پيشرفت علوم در دست ملت و کشورهايي است که هر روز نوآوريهايي را در عرصههاي مختلف علمي ايجاد ميکنند، گفت: اين مولفه بسيار حياتي براي جوامع و مجموعههاست.
نماينده مياندواب در مجلس تصريح کرد: در موقعيت فعلي مديريت جهاني، علوم به معني عام مانند پزشکي، انساني پايه، فني مهندسي و علوم نوين نقش بسيار بارزي را در رفاه و آسايش جوامع دارند و پيشرفتهاي اجتماعي، سياسي و اقتصادي نيز برآيند نحوه دستاندازي به اين علوم است.
وي ادامه داد: کشورهايي که به هر ميزان توانستهاند سپهر علم را بر بالاي سرشان برقرار کنند به همان ميزان نيز به توسعه و ترقي، رفاه و آرامش و آسايش و نظامهاي پيشرفته سياسي، اجتماعي و فرهنگي دست يافتهاند.
نماينده مياندواب در مجلس خاطر نشان ساخت: فلسفه وجودي جهاد دانشگاهي جبران عقب ماندگيهاي تاريخي کشور و دست يافتن به ايدهها و اصول نويني به ويژه در علوم جديد مي باشد که دورنماي فعاليت جهاد دانشگاهي بايد در اين چشم انداز ديده شود.
عضو هيئت رييسه مجلس شوراي اسلامي گفت: جهاد دانشگاهي سازماني است که براي پياده کردن سياست گذاريهاي کلان و اهداف بلند در حيطه علم توسط امام خميني (ره) بنيان گذاري شده است.
انتهاي پيام