دبير ستاد برگزاري بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم از دو برابر شدن جوايز اين دوره خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ولي ياراحمدي، گفت: افزايش بعد بينالمللي مسابقات با اجراي تغييرات فني و كيفي يكي از ويژگيهاي اين دوره نسبت به دورههاي گذشته است.
وي ادامه داد: با بررسي مقايسهاي بين مسابقات قرآن ايران با جهان اسلام اين ضرورت احساس شد كه بايستي يك مقدار بعد بينالمللي مسابقات قرآن افزايش يابد. با فعاليتي كه انجام شد تعداد داوران خارجي به نسبت داوران ايراني نسبت 9 به پنج پيدا كرده است.
دبير ستاد برگزاري بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم خاطرنشان كرد: استفاده از سه داور در بعضي از رشتهها با هدف داشتن يك نگاه عدالت محور در امتيازدهي به شركت كنندگان يكي ديگر از ويژگيهاي اين دوره از مسابقات است.
وي خاطرنشان كرد: بازنگري در آييننامه مسابقات در رشته حفظ قرآن كريم به جهت اينكه در جهان اسلام توجه بيشتري به حسن حفظ ميشود و استفاده از دو مجري عربي و فارسي به جهت مخاطبان گسترده در سطح جهان از ديگر امتيازات بيستو هشتمين دوره مسابقات قرآن نسبت به دورههاي پيش است.
ياراحمدي همچنين از دو برابر شدن جوايز اين دوره از مسابقات خبر داد و گفت: اجراي جدي طرح استاد راهنما براي شركت كنندگان رشتههاي حفظ و قرائت، شركت 65 كشور از قارههاي آسيا، اروپا، آفريقا و امريكا در اين دوره از مسابقات و حضور متسابقيني از كشورهاي مصر و عربستان پس از سالها در مسابقات، از ديگر برنامههاي بيست و هشتمين دوره مسابقات قرآن است.
وي با اشاره به فعاليتهاي جنبي اين دوره از مسابقات گفت: گسترش فرهنگ قرآني در سطح جامعه با هدف ايجاد يك جامعه قرآني واحد و كامل، هدف سازمان اوقاف و از فعاليتهاي جنبي در حاشيه مسابقات قرآن كريم به شمار ميرود.
ياراحمدي اذعان كرد: برگزاري نمايشگاه قرآن و ارائه محصولات قرآني در آن، حضور سازمانهاي قرآني موفق در امر آموزش قرآن، ارائه مشاوره قرآني به بازديد كنندگان و ارائه آثار نرم افزاري و كتاب، بخشي از فعاليتهاي جنبي مسابقات بينالمللي قرآن كريم است.
دبير ستاد برگزاري بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم برگزاري كلاس و نشستهاي آموزشي در چهار سالن جنبي مسابقات ويژه عموم مردم و نخبگان قرآني، برگزاري محافل انس با قرآن كريم در سطح بقاع متبركه استان تهران و خراسان رضوي، به كارگيري سامانه انفورماتيك در سيستم محاسبات هيات داوران براي اولين بار را از ديگر ويژگيهاي منحصر به فرد اين دوره از مسابقات برشمرد.
به گزارش ايسنا، مسئول کميته مدعوين نيز از حضور جوامع قرآني 31 استان کشور در روزهاي برپايي مسابقات خبر داد.
مهدي ايرانپور با بيان اين مطلب گفت: امسال دعوت از مدعوين و ميهمانان ويژه از طريق 10 کارگروه و ماهها قبل از برگزاري مسابقات پيگيري شده است.
وي ادامه داد: دعوت از ميهمانان اين دوره از طريق معاونت امور مجلس نهاد رياست جمهوري، دفتر دولت در مجلس و با هماهنگي اداره کل تشريفات وزارت خارجه براي دعوت از 62 کشور و فراخوان گسترده به دستگاهها و سازمانهاي دولتي و جوامع قرآني سراسر کشور صورت گرفت.
وي ويژگي فعاليت کميته مدعوين در اين دوره از مسابقات را حضور مديران دولتي و برخي اعضاي مجلس شوراي اسلامي به عنوان اعضاي کميته مزبور دانست و تأکيد کرد: امسال براي ارتقاء سطح دعوت از شخصيتها و هماهنگي با رؤساي قواي سه گانه، تعداد زيادي از مديران دولت و مجلس به عنوان اعضاي کميته مدعوين انتخاب شدند تا اقدامات مربوطه با سرعت و نظم بيشتري انجام شود.
ايرانپور با بيان اينکه تعداد مدعوين ويژه اين دوره از مسابقات 900 نفر پيش بيني شده است، خاطرنشان کرد : براي اين دوره دعوت از 900 نفر مدعو ويژه در دو سطح مسئولان کشوري و لشکري و پيشکسوتان قرآني در دستور کار قرار گرفته که به ترتيب زمان بندي در روزهاي برگزاري مسابقات به سالن اجلاس مراجعه ميکنند.
وي ادامه داد: محل برگزاري مسابقات روزانه ظرفيت 3 هزار مدعو و ميهمان را دارد که علاوه بر حضور مسئولان جوامع قرآني و آحاد مردم تهران نيز ميتوانند در آن حضور داشته باشند.
مسئول کميته مدعوين با اشاره به اينکه در اين دوره دعوت از جوامع قرآني استانهاي محروم در اولويت قرار گرفته است، افزود: جوامع قرآني سراسر کشور در قالب کاروانهايي ساماندهي شدهاند که بصورت گروهي و در روزهاي تعيين شده به مسابقات دعوت شدند که از ميان آنها استانهاي محروم مانند سيستان و بلوچستان در اولويت قرار دارد.
به گزارش ايسنا به نقل از ستاد خبري بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن، مسئول رسانههاي برون مرزي بيست و هشتمين دورهي مسابقات بينالمللي قرآن کريم نيز از انعکاس اخبار و حواشي مسابقات قرآن کريم در 5 شبکهي بينالمللي سحر1، سحر2، العالم، پرس تي وي و الکوثر خبر داد.
عليرضا مهدوي با ارائه اين خبر گفت: بازتاب مسابقات بينالمللي قرآن امسال در رسانههاي برون مرزي از شبکههاي داخلي بيشتر بوده است که يک هفته پيش از آغاز مسابقات و همزمان با ايام ولادت حضرت علي(ع) برنامههاي زنده و تبييني و تبليغي آغاز به کار کرده است و تيزرها با زبانهاي انگليسي و عربي براي شبکههاي سحر 1 و 2، الکوثر، پرس تي وي و العالم تهيه و پخش شد.
وي با اشاره به برنامههاي توليدي شبکههاي برون مرزي گفت: حضور چهار گروه خبري و توليدي از شبکه جهاني سحر در مسابقات و تهيه برنامهي زنده در داخل سازمان صدا و سيما، تهيه دو برنامه 45 دقيقهاي، پخش 6 برنامه زنده از مسابقات از جمله فعاليتهاي شبکه سحر ميباشد.
مهدوي افزود: يک گروه خبري از شبکه الکوثر همه روزه در طول مسابقات 40 دقيقه برنامه زنده از داخل سالن بر روي آنتن ميبرد. علاوه بر اين يک برنامهي زنده در داخل سازمان صدا و سيما و سه برنامهي توليدي ديگر نيز توسط اين شبکه توليد ميشود.
مسئول رسانههاي برون مرزي مسابقات بينالمللي قرآن درخصوص پوشش مسابقات قرآن در شبکهي جهاني پرس تي وي خاطرنشان کرد: پوششهاي خبري، مصاحبه مطبوعاتي رئيس سازمان اوقاف پيش از مسابقات و پوشش خبري مراسم افتتاحيه و اختتاميه، حضور يک گروه توليدي از شبکهي پرس تي وي در محل مسابقات جهت تهيه برنامه توليدي و يک گروه مستندساز براي تهيه مستندي از مسابقات بينالمللي قرآن کريم از برنامهي شبکهي پرس تي وي در مسابقات امسال است.
مهدوي درپايان تأکيد کرد: 17 گروه خبري و توليدي براي توليد و پخش اخبار مسابقات در پنج شبکهي برون مرزي فعال هستند.
انتهاي پيام