مديركل اوقاف و امور خيريه استان سمنان با بيان اينكه با استفاده از ابزارهاي روز جامعه و زبان هنر، ادب و ... ميتوانيم مفاهيم قرآن را به مردم بفهمانيم، گفت: هنر يكي از موثرترين راهها براي ترويج فرهنگ قرآن است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجتالاسلام قربانعلي صفاييپور با اشاره به ارزيابي اين دوره از مسابقات بينالمللي قرآن كريم، گفت: برگزاري مسابقات بينالمللي قرآن كريم، يكي از هديههاي نظام مقدس ايران است كه به صورت همهجانبه و پربار چه در مسابقات استاني و كشوري و چه بينالمللي برگزار ميشود. چراكه در واقع هدف نظام جمهوري اسلامي ايران، گسترش فرهنگ قرآني است.
وي با اشاره به خصوصيات باطني و ظاهري قرآن كريم افزود: قرآن يك ظاهر و يك باطن دارد و ما بايد از ظاهر قرآن به باطن آن برسيم. قرائت، حفظ قرآن و... جزو ظواهر قرآن و مقدمهاي براي عمل به قرآن در جامعه ولايتمدار است.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان سمنان ادامه داد: برگزاري مسابقات بينالمللي قرآن كريم، علاوه بر ايجاد تحول و ترويج فرهنگ قرآني در كشورهاي ديگر، در برقراري رابطه دوستي با كشورهاي مسلمان موثر است.
صفاييپور با اشاره به حضور بيش از 90 نفر از متسابقين در اين مسابقات گفت: اين حضور باعث تبادل فرهنگي و بينالمللي مسلمانان ميشود.
وي با تاکيد بر اينكه برگزاري اين دوره از مسابقات در جذب نسلهاي جوان و نوجوان به فرهنگ قرآني تاثير زيادي داشته است، گفت: يكي از مهمترين تاثيرات اين دوره از مسابقات، جذب نسلهاي جوان و نوجوان است. تعداد زيادي از قاريان بينالمللي را جوانان تشكيل ميدهند كه اين موضوع باعث جذابيت اين دوره از مسابقات شده است. دشمن از طريق جنگ نرم قصد تحت تاثير قرار دادن جوانان كشورهاي اسلامي را دارد كه برگزاري اين مسابقات عامل مهمي براي مقابله با تهاجم فرهنگي و ضد اسلامي دشمن است.
بر اساس گزارش ستاد خبري بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم، مديركل اوقاف و امور خيريه استان سمنان در پايان با بيان اينكه از طرق مختلف ميتوان فرهنگ قرآني را در جامعه گسترش داد، افزود: قرآن كريم يكي از مقدسترين كتابهاي آسماني است كه بايد مردم با مفاهيم آن آشناتر شوند.
انتهاي پيام