رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم با بيان اينكه نهي از منكر تنها نهي زباني و كار فرهنگي مستقيم نيست، گفت: عناصر فرهنگي نهي از منكر اين است كه كار فرهنگي درستي انجام دهيم.
حجتالاسلام والمسلمين احمد واعظي در گفتوگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اينكه مسائل و معضلات فرهنگي علل و عوامل متعددي دارد و براي درمان، بايد به همه اين عوامل توجه كرد، افزود: مساله ارشاد و امر به معروف و نهي از منكر يك بعد قضيهي معضلات فرهنگي است.
وي خاطرنشان كرد: مسائلي همچون علل اقتصادي، اجتماعي و سياسي در ايجاد اين معضلات و مسائل سهيم هستند. برخي نابسامانيهاي فرهنگي كه در جامعه مشاهده ميكنيم علل و عوامل متعددي دارد، به عنوان مثال برخي از رفتارها و نابسامانيهاي فرهنگي كه از يك جوان مشاهده ميشود ريشه در اشتغال، بالا رفتن سن ازدواج، فراهم نشدن امكان ازدواج در سنين پايينتر و ساير مشكلات اقتصادي و اشتغال دارد.
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم تصريح كرد: درمان معضلات فرهنگي تنها منوط به كار فرهنگي نيست گرچه كار فرهنگي خيلي مهم است، اما بايد يك همت جمعي و از چند ناحيه وجود داشته باشد كه ريشهها، علل و عوامل اينگونه پيامدهاي ناسالم فرهنگي برطرف شود.
واعظي كنترل وروديهاي ناسالم فرهنگي را يكي از راهكارهاي معضلات فرهنگي عنوان كرد و افزود: اگر فضاي وروديهاي فرهنگي را چه در قالب ماهواره و چه در قالب سيديهاي مخرب و نشريات ناسالم باز بگذاريم خود به خود تاثير منفي خواهد گذاشت.
وي تاكيد كرد: اين مسائل تنها با موعظه و نهي از منكر حل نميشود. برطرف كردن ريشهها و عللي كه باعث ميشود اين نابسامانيها ورود كند يكي از مصاديق نهي از منكر هستند.
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم افزود: نهي از منكر نظام و اقشاري كه احساس مسئوليت ميكنند به اين است كه آن مسئول و وزير مربوط به اقتصاد، مسكن، ازدواج و مسئولان رفع مشكلات اقتصادي به وظيفه خود عمل كنند.
انتهاي پيام