حجتالاسلام والمسلمين اديب يزدي، گفت: وقف توقف در ايستگاه ايثار و بزرگواري و كرامت انسان و ماندن در گذرگاه دنيا و باقي گذاشتن ياد و خاطرهاي براي هميشه است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجتالاسلام والمسلمين مرتضي اديب يزدي مشاور امور روحانيت امور استانهاي سازمان صدا و سيما، پيرامون تاثير وقف در توسعه فرهنگ ديني، گفت: وقف مسئلهاي جدي و از سنتهاي پايدار الهي است كه در شرايح قبل از اسلام هم مطرح بوده است.
وي افزود: وقف يعني پايدار نمودن خوبيها و بر جاي ماندن ياد و خاطرات بزرگواريها، گذشتها و نيكيها، وقف يعني توقف در ايستگاه ايثار و بزرگواري و كرامت انسان يعني ماندن درگذرگاه دنيا و باقي گذاشتن ياد و خاطرهاي براي هميشه.
اديب يزدي اضافه كرد: وقف احياي سنتهاي الهي است، چراكه پروردگار عالم هميشه در حال صدور خيرات و مبرات است.
اديب يزدي وقف را از پايدارترين امور انساني دانست و ادامه داد: دين اسلام كه آخرين شريعت الهي است در رابطه با ايجاد فضاي مناسب براي بروز خصلت الهي و بروز حقايق ايماني از انسانها مسئله وقف را بطور جدي بنيانگذاري كرده است. پيامبر(ص) و حضرت اميرالمومنين(ع) و به پيروي از اين دو بزرگواران، ديگر ائمه نيز همتهاي جانانهاي را با تمام وجود درباره سنت حسنه وقف از خود بروز دادهاند.
وي خاطرنشان كرد: حضرت امير هرگاه به قناعت يا چاه آبي دسترسي پيدا ميكردند بدون هيچ درنگي آن را وقف ميكردند تا تمام افراد جامعه بتوانند از آن بهرهمند شوند.
اديب يزدي تصريح كرد: اميدواريم بتوانيم فرهنگ وقف را كه در جامعه ما چند سالي است مظلوم واقع شده رواج دهيم، چراكه يكي از راههاي خدمت به جامعه اسلامي وقف است.
مشاور امور روحانيت امور استانهاي سازمان صدا و سيما، يادآور شد: كربلا و انديشههاي حسين بن علي(ع) يكي از مطالب محوري مسائل فرهنگي است؛ لذا نظر عمومي واقفان ما ترويج مسايل و مصاديق كربلا و عاشورا است كه البته اين جهتگيري هم كاملا صحيح است.
بر اساس گزارش روابط عمومي و امور بينالملل سازمان اوقاف و امور خيريه، وي خاطرنشان كرد: ما بايد از ثروت و تمكني كه خداوند عنايت كرده است در فرصتهاي لازم بهره ببريم و آن را به عنوان يك چشمه پايدار خوبيها در ميان مردم جا بيندازيم، چراكه وقف ميتواند انديشههاي ما را پايدار كند.
انتهاي پيام