فناوران يك شركت دانش بنيان موفق به طراحي و ساخت اتوبوس اورژانس و اتوبوس مجهز به اتاق عمل سيار شدند.
مهندس محمود افراشته، مدير عامل شركت سازنده اين اتوبوس در گفتوگو با خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: با توجه به نيازمنديهاي كشور نسبت به تجهيزات ويژه امداد و انتقال و امدادرساني به مصدومان و از سوي ديگر قرار گرفتن ايران در زمره كشورهاي حادثه خيز دنيا، محققان شركت ما را بر آن داشت تا تجهيزاتي را براي اولين بار در كشور و خاورميانه طراحي و توليد كنند كه بحث سرويس دهي به مصدومان را به صورت همزمان انجام دهد.
وي با بيان اين كه در حال حاضر موفق به طراحي و ساخت اتوبوس اورژانس و اتوبوس اتاق عمل سيار شدهايم، افزود: اين اتوبوسها قابليت اين را دارند با وصل شدن به يكديگر يك بيمارستان صحرايي را در اختيار امدادگران قرار دهند.
افراشته در خصوص قابليتهاي اتوبوس اورژانس توضيح داد: از ويژگيهاي اين اتوبوس، خود اتكا بودن آن است كه ميتواند با توجه به نيازمنديهاي تكنسينهاي حاضر در امداد رساني در منطقه بحران زده حتي تا 10 روز از امكانات شهري بينياز باشد.
وي ادامه داد: برق طراحي شده در اتوبوس اورژانس، امكان برقدهي به خودرو در قالب 220 ولت، 12 ولت و 24 ولت را به طور همزمان ميدهد. همچنين سيستم نوري داخل اتوبوس، از نورهاي LED تشكيل شده است و بدنه خودرو مقاوم در برابر حرارت است.
افراشته تصريح كرد: اين اتوبوس ميتواند تمام تجهيزات امداد و انتقال را در قسمت باكسهاي زير خودرو حمل كرده و 400 ليتر آب ذخيره كند.
به گفته وي در اتوبوس اورژانس امكان استقرار چهار تكنسين و 11 تا 15 تخت بستري براي بيماران به همراه يك تخت «پست آي.سي.يو» وجود دارد.
افراشته تصريح كرد: اتوبوس اتاق عمل سيار قابليت اين را دارد كه يك تخت جراحي با تمام امكانات يك اتاق عمل بيمارستاني و دو تخت ريكاوري و ICU در اختيار پزشكان و تكنسينها قرار دهد.
به گفته وي امكان نصب تجهيزات بر روي هر يك از برندهاي اتوبوس وجود دارد.
انتهاي پيام