/الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت/ جعفري درگفت‌وگوباايسنا: استفاده ازتمامي سلايق علمي وتخصصي مي‌تواند در تدوين الگوي اسلامي - ايراني نقش راهبردي داشته باشد

يك نماينده اصولگراي مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر ضرورت آماده كردن مركزي براي تحقق سند الگوي اسلامي -ايراني پيشرفت، گفت: البته نبايد اين مساله در قالب همين تشكيلات بماند و قطعا بايد هر چه سريع‌تر اين مركز آماده و در جهت تهيه اين الگو اقدام كند تا در زمره اسناد بالادستي قرار گيرد.

بهروز جعفري، عضو كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اولين نشست انديشه‌هاي راهبردي با حضور مقام معظم رهبري و با تاكيد برضروري دانستن تدوين سند الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت به خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: مقام معظم رهبري وقتي سند چشم‌انداز 20 ساله را ابلاغ كردند اهدافي را در آن سند براي سال 1404 پيش‌بيني كردند كه بايد به آن نقطه برسيم.

وي افزود: تصور مي‌شود به دليل آنكه مدتي از برنامه سند چشم‌انداز گذشته، ارزيابي‌هاي به عمل آمده از سوي ايشان حاكي از آن است كه اگر بخواهيم با همين روند پيش برويم شايد نتوانيم به آن اهداف برسيم. به همين لحاظ ضرورت دارد از تمامي افكار و سليقه‌هاي مختلفي كه دل در گرو نظام داشته و طالب پيشرفت نظام و تحقق اهداف هستند، استفاده شود و بر همين اساس نيز جلسه انديشه‌هاي راهبردي تشكيل شد.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس با فراملي و فراجناحي خواندن اين نشست و حضور افراد نخبه و صاحب تفكردر آن، گفت: اين مساله مي‌تواند منجر به تدوين سند الگوي اسلامي ايراني شده و حتي بالاتر از سند چشم‌انداز هم قرار گيرد.

نماينده سميرم در خانه ملت، با تاكيد بر اين كه مقام‌معظم رهبري، تكليف كردند كه اين الگو تهيه شود كه حتي سند چشم‌انداز هم سندي پايين‌دستي نسبت به سند الگوي اسلامي ايراني پيشرفت قرار گيرد، تصريح كرد: با توجه به اينكه مقام معظم رهبري اصرار زيادي بر تحقق اهداف سند چشم‌انداز دارند و بايد در اين راستا چند برنامه را بگذرانيم تا به آن سند برسيم، لذا استفاده از تمامي نخبگان، تفكرات و سلايق علمي و تخصصي مي‌تواند در اين قضيه نقش راهبردي داشته باشد.

جعفري با تاكيد بر نقش عمده نخبگان و اساتيد در اين زمينه و با علمي و تخصصي دانستن بحث الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت گفت: لذا تصور مي‌شود تمام كساني كه صاحب فن و تخصص هستند در اين قضيه مشاركت خواهند كرد و اين مساله يك حركت استراتژيكي است كه مقام معظم رهبري دنبال مي‌كنند.

وي شرايط كشور، ظرفيت‌ها و توانايي‌ها، امكانات و آسيب‌شناسي برنامه‌هاي 30 ساله را به عنوان پيش‌نياز تدوين سند مورد توجه قرار داد و افزود: ظرفيت‌ها هم مي‌تواند ظرفيت‌هاي انساني باشد و هم بالقوه طبيعي و جغرافيايي كشور. بنابراين بايد همه اين مسائل رعايت شود، بخصوص نگرشي كه ما بر تاريخ، تمدن و فرهنگ اسلامي و ايراني داريم. اگر اين مسائل لحاظ شود مي‌توان الگوي بسيار خوبي طراحي كرد كه بر مبناي آن هم عمل شود.

اين نماينده اصولگراي مجلس هم‌چنين با ضروري دانستن آماده شدن مركزي براي تدوين سند الگوي اسلامي ايراني پيشرفت، تصريح كرد: به هر حال براي تدوين هر سند و برنامه‌اي يك ستاد و مركزيتي نياز است و اين مساله نيز مستثني از ساير موارد نيست. به هر حال دولت، قوه مقننه و قضاييه بايد در اين راستا دست‌اندركار شوند.

به گفته وي، طبق شنيده‌ها نيز مركز معاونت راهبردي و نظارت رييس‌جمهور نيز فردي را مشخص كرده تا اين مساله را دنبال كند.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۱۹ آذر ۱۳۸۹ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8909-11618
  • خبرنگار : 71291