دولت نهم و دهم حمايت خوبي از نشريات، مطبوعات و خبرگزاريها انجام داده است كه ساماندهي خبرنگاران و اهداء بن كارت به خبرنگاران يكي از آنهاست.
خسرو پوركاظمي در گفتوگو با خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب گفت: استقبال از نمايشگاه بسيار خوب بود و در اين موضوع تبليغات و اطلاعرساني شايسته از سوي نشريات و صدا و سيما تأثيرگذار بوده است.
وي ادامه داد: قرارگيري حرفه خبرنگاري در ليست مشاغل سخت از جمله ديگر اقدامات اين دولت بوده است و حتي موضوع ديگر كه رضايت خبرنگاران را به همراه داشته است، جمع آوري اسامي خبرنگاران در سايت وزارت ارشاد بوده است كه به موجب آن سابقه كاري افراد لحاظ ميگردد.
پوركاظمي ابراز كرد: هر ساله در نمايشگاه مطبوعات حضور داريم ولي امسال شاهد نوآوري خاصي در سطح كلان نبودهايم و شيوه چيدمان و سازهها در سال گذشته جالبتر بوده است.
او ميزان استقبالها را خوب دانست ولي درباره كاهش تعداد بازديدكنندگان نسبت به سال گذشته گفت: زماني كه مطالعات هر ايراني بين 10 تا 15 دقيقه است توقعي بيشتر از اين هم نميتوان داشت ولي بايد براي ارتقاي سطح نمايشگاه و تعداد بازديدكنندگان فرهنگسازي مردمي شكل گيرد.
مسوول غرفه كرمانشاه تصريح كرد: مطبوعات بايد تخصصي عمل كنند و وزارت ارشاد و دولت بايد با فعاليتهاي خود اين تخصص را در سطح مطبوعات كشور بالا ببرند و بايد دانست كه مطبوعات چندين تخصص از قبيل صفحهبندي، مقاله نويسي، طراحي و... ميخواهد كه متأسفانه در حال حاضر افرادي در اين عرصه حضور دارند كه داراي اين مهارتها نيستند.
وي درباره راهكارهايش براي ارتقاي سطح مقبوليت نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها بيان كرد: بايد يك فضاي رقابتي در عرصه مطبوعات كشور شكل بگيرد تا از دست اين فضاي كليشهيي راحت شويم و براي بالا بردن مطلوبيت نمايشگاه هم بايد به اجراي برنامههاي جانبي پرداخت كه يكي از آنها اجراي موسيقي است و حتي برگزاري روزي با عنوان روز فرهنگي هم ميتواند مؤثر باشد.
او در پايان گفت: جدا كردن نمايشگاه مطبوعات از نمايشگاه كتاب كار اشتباهي بود كه موجب شد ميزان استقبال از نمايشگاه به اين ميزان پايين بيايد.
انتهاي پيام