عسگرپور : در شرايط طبيعي هر دو سال همكاران ما 18 ماه خانه‌نشين هستند جامعه اصناف سينمايي براي تقاضاهاي صنفي و حداقلي 18 مرداد ماه گردهم مي‌آيند

«جامعه اصناف سينمايي ايران به منظور پي‌گيري مطالبات خويش 18 مرداد ماه گردهم مي‌آيند.»

محمد مهدي عسگرپور رئيس هيات مديره خانه سينما در گفت‌وگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب درباره چرايي و هدف برگزاري اين گردهمايي توضيح داد: از آنجائي که ماموريت تامين امنيت شغلي اعضاي خانه سينما علي رغم پي‌گيري‌هاي چندساله که جسته و گريخته نيز در دوره‌هاي هشتم، نهم، دهم هيات مديره دنبال شده و به نتيجه نرسيده است و با توجه به اينکه مجموعه برنامه‌ها و طرح‌هاي مدون شده هيات مديره يازدهم نيز که به مقامات عالي کشور از جمله رياست محترم جمهور ، وزراي فرهنگ و ارشاد اسلامي ، رفاه و تامين اجتماعي تاکنون منتج به ثمره‌اي نشده است، همه‌ي اعضاي اصناف سينمايي به منظور رساندن صدايي خود به مديران مسئول، مقامات کشوري، خيرين و نيکوکاران گردهم مي‌آيند تا بر تقاضاهاي صنفي و حداقلي خود براي تامين معيشت و رفاه اجتماعي‌شان تاکيد و چاره انديشي کنند.

وي در ادامه گفت: متاسفانه خود من در هر هفته شاهد مراجعه‌ي همکاراني هستم که به علت بيکاري ممتد در حداقل‌هاي زندگي معطل مانده و با آبرومندي، صورت‌شان را با سيلي سرخ مي‌کنند و هنگامي که ديگر طاقتشان طاق مي‌شود خودشکني کرده براي تامين يکصدهزار و يا دويست هزار تومان بن‌کالا به خانه‌ي‌شان مراجعه مي‌کنند و عده‌اي که ناشي از فشارهاي دروني ناشي از نبود اشتغال زود هنگام‌تر از نرخ سلامتي در جامعه فوت مي‌کنند.

عسگرپور يادآور شد:در شرايط مطلوب زير ساخت‌هاي سينمايي و محله‌هاي عرضه‌ي کالاي سينمايي 60 تا 80 فيلم سينمايي را پشتيباني مي‌کنند. بر اين اساس بسيار روشن و واضح است که هر يک از اعضاي ما هر دوسال يکبار آن هم به مدت 5 ماه شاغل خواهند بود، چه برسد به شرايطي که کم بود اعتبارات و تضييق‌ صدور مجوزهاي ساخت و نمايش اوضاع را از آن حداقل بدتر مي‌کند.

وي ادامه داد:در آن شرايط طبيعي هر دو سال همکاران ما 18 ماه خانه‌نشين هستند، بدون بيمه بيکاري و تامين آتيه چه بسيار کارگردانان و دست‌اندرکاران سينما که پس از عمري خدمات و افتخار براي اين سرزمين و مردم آن، در دوران کهولت، بدون حداقل‌هاي معيشتي تنها و منزوي مانده‌اند.

مدير عامل خانه سينما تاكيد كرد:به‌نظر مي‌رسد مسئوليت متقابل مدني در قبال آنچه که اينان براي جامعه آفريدند و آنان را در غم و شادي تصويرهايشان شريک کرده‌اند حداقل انتظار آن است که مثل بقيه‌ي افراد جامعه از بيمه بيکاري و تامين معيشت آبرومند هنگام کهنسالي برخوردار باشند.

عسگرپور در بخش ديگري از اين گفت‌وگو درباره‌ي روند پيگيري خانه سينما پيرامون بحث امنيت شغلي و صندوق بيمه بيكاري به ايسنا توضيح داد: هيات مديره جامعه اصناف سينمايي به تقاضاي رئيس جمهور محترم در مهرماه 1387 مجموعه برنامه‌اي را براي برون شد از وضع کنوني سينمايي ايران به سوي پيشبرد توسعه و تعالي سينما و به طبع آن معيشت و رفاه جامعه اصناف سينمايي تنظيم و در جشن‌هاي اعياد فجر همان سال (1387) به ايشان و کميسيون محترم فرهنگي مجلس تقديم کرد. باشد که خود چاره‌ساز و تدبيرگر کار و حرفه‌ي خود باشيم در همان سال طرح بيمه بيکاري با استدلال عدد و رقم و ميزان توليدات و افراد شاغل به منظور تاسيس صندوق بيمه بيکاري به عنوان مقام مسئول مجري برنامه‌هاي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي کشور تقديم شد.

مدير عامل خانه سينما يادآور شد:کل اعتباردرخواستي براي اداره خودگردان صندوق بيمه بيکاري سينماگران که درآن طرح به ايشان ارائه شده بود، چهار ميليارد تومان بود، که بقيه‌ي آن توسط سهم اعضا تامين مي‌شد که 5 هزار خانواده سينماگران ايران که در پس انقلاب، به حق سفير جمهوري اسلامي ايران بوده است به حداقل‌هاي رفاهي و اجتماعي مي‌رسيدند. متاسفانه آن نيز در بي‌ارادگي و بروکراسي ديوان‌سالاري وزارتخانه‌هاي کار، رفاه و ارشاد گم شده است.

عسگرپور در پايان اين گفت‌وگو با ايسنا تصريح كرد: ما به منظور رساندن صداي خود به خيرين، نيکوکاران و براي آخرين امکان شنيدن صدايمان به مسئولين، 18 مرداد ماه همه گردهم مي‌آييم تا مطالبات صنفي و حداقلي‌مان را با يکديگر به گفتگو بگذاريم و با تامين منابع جديد بنيان صندوق بيمه بيکاري و رفاه اجتماعي را پي‌ريزيم.

به گفته‌ي مدير عامل خانه سينما؛ هيات مديره خانه سينما از امين تارخ تقاضا کرده است تا مسئوليت اداره‌ي اين گردهمايي را برعهده گيرد و مكان برگزاري اين گردهمايي بعدا اعلام خواهد شد.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ تیر ۱۳۸۹ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8904-15818
  • خبرنگار : 71091