"سازمان ملل متحد متعهد به تضمين دسترسي برابر همگان به فناوريهاي اطلاعاتي و ارتباطي است. بياييد در اين روز جهاني، عزم خود را جزم کرده و از قابليت بزرگ انقلاب ديجيتال در خدمات زندگيبخش، توسعه پايدار و صلح مستمر استفاده کنيم".
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه پيام بان كي مون - دبيرکل سازمان ملل متحد - به مناسبت روز جهاني ارتباطات آمده است:" در دنياي امروز، مخابرات فقط يک سرويس پايه نيست. ابزاري براي تقويت توسعه، بهبود جامعه و نجات زندگي است. اين در دنياي فردا، بيش از دنياي امروز مصداق خواهد يافت.
اهميت مخابرات در هنگام زلزله مهيب هائيتي در اوايل امسال بيش از گذشته روشن شد. آنموقع براي هماهنگي کمکها، بهينهسازي منابع و تامين اطلاعات حياتي درباره قربانيان، از فنآوريهاي اطلاعاتي استفاده شد. اتحاديه بينالمللي مخابرات و شرکاي تجاري آن، دهها ترمينال ماهوارهيي اهدا کرده و بهمنظور کمک به رفع مصيبت و فعاليتهاي پاکسازي، در برقراري ارتباطات بيسيم کمک کردند.
من از آن مجاهدتها و مهمتر از آن، همکاري اتحاديه جهاني مخابرات و ديگران در ترغيب دسترسي به پهناي باند در مناطق شهري و دورافتاده جهان قدرداني ميکنم.
دسترسي بيشتر (به ارتباطات) ميتواند به مفهوم پيشرفت سريعتر به سمت اهداف توسعه هزاره باشد. اينترنت تجارت، بازرگاني و حتي آموزش را به تکاپو واميدارد. تلهپزشکي مراقبتهاي بهداشتي را بهبود ميدهد. براي بررسي وضعيت تغيير آبوهوا از ماهوارههاي پايش زمين استفاده ميشود. فنآوريهاي سبز، شهرهاي پاکتر را ترويج ميکنند. هرچه اهميت اين نوآوريها بيشتر ميشود، نياز به پرکردن شکاف ديجيتال نيز اهميت بيشتري مييابد.
موضوع امسال «شهرهاي بهتر، زندگي بهتر با آي.سي.تيها» يادآور اين نکته است که فنآوريهاي ارتباطي بايد به گونهاي مورد بهرهبرداري قرار بگيرند که استاندارد زندگي افزايش يافته و از محيط زيست محافظت شود".
انتهاي پيام