دفترچه سياستهاي سينمايي در 20 صفحه شامل شش سرفصل امروز در ميان سينماگران حاضر در نشست معاون سينمايي توزيع شد.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در سرآغاز اين دفترچه آمده است:
«تلاش شده سياستها و رويكردهايي كه در اين دفترچه سياستها آمده منبعث از سياستهاي ابلاغي رهبر فرزانه انقلاب در سند برنامه پنجساله آتي و چشمانداز بيستساله باشد.
سرفصلهاي منتشر شده اين دفترچه تحتعناويني چون مباني، رويكردها،شيوههاي اجرايي،حمايتها،زيرساختها و بايستهها آمده است.
زير مجموعههاي مباني عبارتند از: پيام، اولويتهاي موضوعي و اصول نظري هنر ديني.
فصل دوم به رويكردها اختصاص دارد كه در زيرمجموعههاي آن اعتدال در تمامي جنبههاي سينما و فيلمسازي، تقسيم عادلانه فرصتهاي كاري، نفي مركز گرايي، تشكيل شوراي عالي سينما، مشاركت فكري با نخبگان، جذب مخاطبين بالقوه، فنآوري و رونق توليد آمده و توضيح داده شده است.
سرفصل سوم به شيوههاي اجرايي پرداخته و در ذيل آن پژوهش و فيلمنامه، فيلم فاخر، كارگردانان اول، پروانه ساخت، شاخصگذاري استانداردها، نمايش خانگي، توليد مشترك، سينماي مستند، جوان و انيميشن، بازيهاي رايانهاي، نمايش و اكران عمومي، اكران محدود، توزيع و بازاريابي، نمايش جهاني، موسسه جشنوارهها، ساير موارد و اصلاح و تغيير مقررات آمده است.
در سرفصل چهارم تحتعنوان حمايتها با زير مجموعههايي همچون تشويقهاي ويژه، تجهيزات و فناوري نوين و تأسيس صندوق حمايت از سينماي ملي مشخص شده است.
سرفصل پنجم زيرساختها شامل سالن و پرديسهاي سينمايي، شهرك و دهكدههاي سينمايي، ساماندهي مراكز سينمايي و كاخ جشنواره است و در عنوان آخر هم كه بايستهها نام دارد به رسانه ملي، مديريت واحد كلان و سينما و ساير سازمانها اشاره شده است.
در پايان اين دفترچه به نقل از جواد شمقدري آمده است:«اين پايان راه نيست. هرگام به جلو، خود مقدمه و سرآغاز گامي ديگر است، و هر پله ارتقا و رشد، مسيري بيانتها به سوي افق بلند آرمانهاي ديني را نشان ميدهد.»
انتهاي پيام