قاضي‌نظام سه ماه پس از اجرايي شدن زنگ سينما: نمايش فيلم‌هاي جديد كودك را نيز در برنامه داريم

قاضي‌نظام گفت: در قالب طرح «زنگ سينما» تا 15 اسفند ماه 9 هزار و 500 دانش‌آموز در پرديس سينمايي «ملت» به تماشاي فيلم نشستند.

مدير امور سينما و تلويزيون معاونت هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با سپري شدن سه ماه از شروع زنگ سينما درباره‌ي دستاوردهاي اين نمايش‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) عنوان كرد:در قالب اين طرح تا 15 اسفند‌ماه 9هزار و 500 دانش‌آموز در پرديس «ملت»، 3 هزار و 446 دانش‌آموز در پرديس «رازي»، 275 نفر در سينما «آزادي» و 240 نفر در فرهنگسراي «والا» به تماشاي فيلم‌هاي كودك پرداختند.

او يادآور شد:افتتاحيه‌ي اين مراسم روز 26 آذرماه بود و از همان زمان اين طرح يعني اكران فيلم‌هاي كودك در سانس‌هاي صبح در سينماهاي پرديس «ملت» و «رازي» آغاز شد. در دهه‌ي فجر سينما «آزادي» هم به جمع اين سينماها اضافه شد و پس از آن كانون پرورش‌فكري كودكان و نوجوانان در بهمن و اسفندماه به مجموع اين سينماها افزوده شد.

به گفته‌ي قاضي‌نظام؛ فرهنگسراي «والا» هم طي دو نوبت به نمايش رايگان فيلم‌هاي كودك براي دانش‌آموزان پرداخت.

وي با بيان اين‌كه نمايش‌ها اين فيلم‌ها در پرديس رازي و ساير سينماهاي نمايش‌دهنده‌ي فيلم‌هاي كودك با تخفيف ويژه و بعضا رايگان بوده است، اظهار كرد: در دهه‌ي فجر بنياد سينمايي فارابي هم به ما كمك كرد و بدين ترتيب توانستيم فيلم‌هاي جديدي كه براي جشنواره‌ي كودك و نوجوان همدان ساخته شده بود را به نمايش بگذاريم و علاوه بر آن در دهه‌ي مبارك فجر رياست سازمان فرهنگي _ هنري شهرداري 10 ميليون تومان هزينه كرد تا دانش‌آموزان به صورت رايگان يا با تخفيف ويژه به تماشاي اين فيلم‌ها بنشينند و اكنون هم اميدواريم كه در سال بعد بتوانيم فيلم‌هاي جديد‌تري را هم در قالب اين طرح اكران كنيم.

قاضي‌نظام از فيلم‌هايي كه در دهه‌ي فجر در قالب اين طرح به نمايش درآمدند نام برد و افزود: «خواب‌هاي دنباله‌دار»، «جعبه موسيقي»، «زماني براي دوست‌داشتن»، «پرواز مرغابي‌ها»، «نخودي» به‌عنوان فيلم‌هاي جديدي كه در اين دهه اكران شد، بودند.

وي هم‌چنين «خورشيد مصر»، «آواز گنجشك‌ها»، «بچه‌هاي آسمان»، «قصه‌هاي بازار»، «جوجه اردك من»، «روز كارنامه»، «دربه‌درها»، «مرباي شيرين»، «ننه لالا و فرزندانش»، «من و نگين دات‌كام»، «مهرمادري»، «پنالتي»، «گلنار»، «گربه آوازه‌خوان»، «ماجراهاي اينترنتي» و انيميشن «بارون مياد جرجر» را از ديگر فيلم‌هايي برشمرد كه در قالب اين طرح به نمايش در آمدند.

مدير امور سينما و تلويزيون معاونت هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در بخش ديگري از سخنانش به تقاضاي دبيرستان‌ها براي ديدن فيلم‌ها اشاره كرد و گفت: براي اين رد سني از مخاطبان نيز فيلم‌هاي «استشهادي براي خدا»، «چهره‌به‌چهره»، «هرشب تنهايي» به نمايش در آمد.

علاوه بر اين فيلم‌هاي خارجي «سگ ‌و ژنرال»، «فوتباليست‌هاي خشن»، «بچه‌هاي نابغه» و «داستان لئو» و «بچه‌هاي جاسوس» نيز از ديگر فيلم‌هايي بود كه در قالب اين طرح به نمايش در‌آمدند.

قاضي‌نظام در ادامه در پاسخ به سوالي مبني‌ بر ميزان فروش اين فيلم‌ها و صرف درآمد آن توضيح داد: فروش ما در پرديس‌هاي «ملت» و «رازي» حدود 15 ميليون تومان بوده است كه بخشي از اين فروش به صاحبان سينما و بخشي هم به صاحبان فيلم تعلق مي‌گيرد كه قرار است اين پول تا پايان سال به سازندگان آثار پرداخت شود.

وي در پايان به ايسنا گفت:در مذاكراتي كه با مسوولان بنياد سينمايي فارابي داشته‌ايم از آنها درخواست كرديم كه فيلم‌هاي كودكان و نوجواني كه اين بنياد سال گذشته ساخته و اكنون در نوبت اكران قرار دارند، در زمان اكران به فيلم‌هاي ما اضافه كنند.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8812-12294
  • خبرنگار : 71060