رييس دانشگاه علوم پايه پيشرفته زنجان گفت: نبايد نسبت به فارغالتحصيلان رشتههاي مختلف دانشگاهها که هر يک سرمايهاي فکري براي كشور به شمار ميروند، بيتفاوت باشيم.
پروفسور يوسف ثبوتي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه زنجان، اظهار كرد: هر سال تعداد کثيري دانشجو در رشتههاي مختلف در داخل کشور فارغالتحصيل ميشوند و سرمايهاي فكري حاصل ميکنند که پيش از ورود به دانشگاه آن را نداشتهاند، لذا بايد اين سرمايهها را که هزينه بالايي براي آنان صرف شده را مديريت نموده و اجازه ندهيم به راحتي از کشور خارج شوند.
وي بر لزوم شناسايي سرمايههاي فکري موجود در کشور تأكيد كرد و افزود: در پس ارزشهاي ساختماني و فيزيکي که در مراکز مختلفي ميتواند وجود داشته باشد، ارزشهاي والاتري نيز وجود دارند که بايد شناسايي و مديريت شوند. اين ارزشها سرمايههاي فکري و فعال در هر مرکز هستند.
رييس دانشگاه علوم پايه پيشرفته زنجان در خاتمه با بيان اينكه در نخستين کنفرانس بينالمللي مديريت سرمايه فکري به جنبههاي مختلف اين امر پرداخته شد، ابراز کرد: سرمايه فکري و مديريت آن مفهومي جديد است که طي يکي دو دهه اخير در دنيا مطرح شده است و به جهت دهي و ارزشيابي سرمايههاي فکري ملتها مي پردازد.
انتهاي پيام