توليدكننده سوسيس و كالباس: تبليغات منفي موجب تضعيف اين صنعت شده است سرانه مصرف اروپايي‌ها 20 برابر ايران است

تبليغات منفي در خصوص مصرف سوسيس و كالباس تاثيرات منفي زيادي بر اين صنعت داشته است. هروس نرسيسيان ـ توليدكننده سوسيس و كالباس - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب افزود: در حال حاضر تبليغات منفي ضد مصرف سوسيس و كالباس به يك مد تبديل شده است؛ به گونه‌اي كه همه جا عنوان مي‌كنند كه مصرف سوسيس و كالباس موجب ايجاد سرطان مي‌شود. وي با بيان اينكه اگر سوسيس و كالباس سرطان‌زا بود تمام مردم اروپا بايد سرطان گرفته بودند، زيرا حدود 90 درصد از غذاهاي آنها حاوي سوسيس و كالباس است، خاطرنشان كرد: از طرفي در حالي كه سرانه مصرف سوسيس و كالباس در ايران حدود 2.5 كيلو است، اما در اروپا در كمترين حد مصرف در كشورهايي همچون ايتاليا 46 كيلو و در آلمان 67 تا 70 كيلو است. او ادامه داد: بنابراين اين تصور كه صرف مصرف سوسيس و كالباس موجب سرطان‌زايي مي‌شود، نادرست است و در اين خصوص مهمترين مورد نوع و كيفيت توليدات است. به گفته وي در ايران عنوان مي‌شود كه نيتريت (ماده نگهدارنده) موجود در سوسيس و كالباس سرطان زاست، در حالي كه مقدار استفاده از نيتريت درايران 120 پي.پي.ام و در آمريكا 200 پي.پي.ام است و اگر صرف مصرف نيترنت سرطان‌زا بود، بايد تمام آمريكايي‌ها سرطان مي‌گرفتند. نرسيسيان تصريح كرد: متاسفانه افراد ناآگاهي به‌ويژه در راديو و تلويزيون بدون آگاهي در خصوص چنين مسائلي اظهار نظر كرده و مصرف سوسيس و كالباس را موجب ايجاد سرطان معرفي مي‌كنند. انتهاي پيام
  • سه‌شنبه/ ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8805-04512
  • خبرنگار : 71186