خبر آسفالت مسير هفت كيلومتري يكي از دامنههاي قله دماوند كه با ارتفاع 5671 متري يكي از بلندترين قلههاي جهان است، طي روزهاي اخير موجب اعتراض طبيعت دوستان زيادي شد.
اين اعتراضات و واكنشها اگر چه موجب توقف عمليات مذكور از سوي سازمان محيط زيست شد، اما نگراني از فعاليت مجدد اين عمليات عمراني كه موجب صدمه به اكوسيستم كوهستاني اثر طبيعي ملي دماوند و منظر طبيعي تهران ميشود، هنوز وجود دارد.
عضو فراكسيون محيط زيست مجلس شوراي اسلامي، در اين باره با تاكيد بر اينكه بايد در حفظ و نگهداري مناطق بكر و طبيعي بكوشيم، گفت: افرادي كه اقدام به آسفالت كوه دماوند كردهاند، بايد مورد مواخذه و برخورد قانوني قرار گيرند.
انوشيروان محسني بندپي، نماينده چالوس به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: به طور كلي محيط دوستان و طرفداران محيط زيست و علم آگاهان رشته محيط زيست بر اين اتفاق نظر دارند كه طبيعت بايد به همان صورت بكر و دست نخورده باقي بماند و هرگونه تغييرات سازهاي مشكلاتي براي محيط بوجود ميآورد.
محسني بندپي با تاكيد بر اينكه قله دماوند براي اين است كه بتوان در آن راهپيمايي كرد نه اينكه آسفالت شود تا با ماشين بالا رفت، گفت: بحث اين است كه طبيعت بكر و طبيعي دست نخورده باقي بماند تا افراد بتوانند راه پيمايي و كوهنوردي كنند نه اينكه جاده آسفالت شود تا با ماشينهاي كمري و پرادو سبب آلودگي كوه دماوند شويم.
نماينده چالوس در خانه ملت در عين حال با اظهار تاسف از تعطيلي مجلس، گفت: موضوع گرد و غبار تحميل شده به كشور و آسفالت كوه دماوند در دستور كار قرار دارد و به دنبال دريافت اطلاعات دراين باره هستيم.
به گفته وي، در هيچ جاي دنيا براي جذب گردشگر چنين عملي انجام نميشود چرا كه گردشگر به دنبال محيطهاي بكر و دست نخورده است.
در عين حال شاهرخ رامين نماينده مردم دماوند و فيروزكوه در تماس خبرنگار ايسنا، نسبت به خبر آسفالت مسير هفت كيلومتري يكي از دامنههاي قله دماوند، ابراز بياطلاعي كرد.
انتهاي پيام