يك توليدكننده سوسيس و كالباس: توليدات نامرغوب، بازار را خراب كردهاند محصول با 50درصد گوشت را به اسم 70 درصد ميفروشند!
برخي كارخانههاي متفرقه با توليد محصولات ارزان و نامرغوب بازار سوسيس و كالباس را خراب كردهاند. هروس نرسيسيان ـ توليدكننده سوسيس و كالباس ـ در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب افزود: در حال حاضر بازار سوسيس و كالباس اشباع بوده و برخي از توليدكنندگان متفرقه محصولات خود را تا 35 درصد ارزانتر از محصولات مرغوب وارد بازار ميكنند. وي خاطرنشان كرد: اين توليدكنندگان براي كاستن از قيمت فروش، كيفيت سوسيس و كالباس توليدي خود را كاهش ميدهند. به عنوان مثال در حالي محصول را با عنوان 70 درصد گوشت ميفروشند كه تنها 50 درصد گوشت در توليد آن استفاده شده است. او ادامه داد: در بازارهاي شهرستانها نظارت بر عرضه محصولات پروتئيني و سوسيس و كالباس بسيار كمتر بوده و اين مساله موجب شده كه برخي توليدكنندگان محصولات بيكيفيت را با قيمتهاي ارزان وارد بازار كنند. نرسيسيان با بيان اينكه در حال حاضر كارخانههاي سوسيس و كالباس دچار مشكل نقدينگي هستند، تصريح كرد: در حال حاضر به دليل مشكلات بازار، امكان فروش نقدي نيز وجود نداشته و مجبور به دريافت چك بابت فروش محصولات خود هستيم، در حالي كه اكثر چكها نيز پاس نشده و توليدكنندگان با مشكل پولخوري مواجه ميشوند. وي افزود: در شرايطي كه كارخانههاي متفرقه توليدات ارزان قيمت خود را به صورت چك شش ماهه به بازار تهران عرضه ميكنند، توليدكنندگان محصولات مرغوب به سختي ميتوانند در چنين بازاري محصولات خود را به صورت نقدي و با قيمتهاي مناسب بفروشند. انتهاي پيام