رييس شوراي عالي تهيه‌كنندگان سينما: اميدواريم گرايش‌هاي متفاوت تهيه‌كنندگي در شوراي صنفي حضور داشته باشند

رييس شوراي عالي تهيه كنندگان سينماي ايران اظهار اميدواري كرد: مسايل شوراي صنفي نمايش حل شود و ضمن اصلاح اساسنامه با نظر انجمن سينماداران و شوراي عالي و حضور گرايش‌هاي متفاوت تهيه‌كنندگي اين شورا فعاليتش را ادامه بدهد.

غلامرضا موسوي در گفت‌وگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اينكه مسايل شوراي صنفي از آذرماه با تشكيل جلساتي براي تشكيل آيين‌نامه آغاز شد اظهار داشت: در اين جلسه نمايندگان شوراي عالي و انجمن سينماداران حضور داشتند و هدف رسيدن به آيين‌نامه‌اي بود كه هرسال نياز به تغيير نداشته باشد و در صورت لزوم حداكثر 5 درصدش بسته به شرايط و تجربيات، تغيير كند.

وي ادامه داد: اين جلسات كه جلسات اصناف براي دستيابي به آيين‌نامه‌اي جامع و كامل بود، از اواخر بهمن‌ماه از روي ميز اصناف حذف شد و معلوم نيست براساس چه نگاهي در يك جمع كارشناسي كه نمايندگان اصناف نبودند، مورد بررسي قرار گرفت!

موسوي اذعان داشت: طبيعتا بايد تلاش مي‌شد اصناف بتوانند در اين زمينه نظراتشان پيگيري كنند و در نهايت آيين‌نامه‌اي كه تدوين و اصلاح شد، عملا نظرات شوراي عالي و انجمن سينماداران را به عنوان دو قطب اصلي تشكيل‌دهنده شوراي صنفي و چگونگي اكران فيلم را دربر نمي‌گرفت و امسال شاهد بوديم از همان ابتدا گفته شد آيين‌نامه شوراي صنفي احتياج به بازنگري دارد و اين نتيجه عدم حضور نمايندگان شوراهاي دو صنف سينمادار و تهيه‌كننده در تدوين آيين‌نامه است.

وي با تاكيد بر اينكه تغييرات‌ بيش از چند درصدي آيين نامه شوراي صنفي در سال باعث مي‌شود كه عدم امنيت حرفه‌اي و عدم برنامه‌ريزي دراز مدت براي سالن‌ها، پخش‌كنندگان و تهيه‌كنندگان پيش آيد تصريح كرد: بايد به سمتي حركت كرد كه تغييرات بسيار جزيي و حداكثر 3 ماه قبل از پايان سال باشد تا با معضلاتي مثل عدم اكران فيلم در يك گروه سينمايي در عيد نوروز روبه‌رو نشويم. چون هم سالن‌ها دچار زيان مي‌شوند و هم شرايطي كه فيلمي مي‌توانست سفره عيد را گرم‌تر كند، نداشته باشيم.

اين تهيه‌كننده يادآور شد: بحث و گفت‌وگوهاي 4 ماه گذشته در آخرين نشست شوراي عالي بررسي شد و با توجه به رايزني‌هاي متعدد به نتيجه نرسيد. به هرحال گرايش‌هاي متفاوت‌ فكري نماينده‌اي در شوراي صنفي نداشته باشند و در نهايت شوراي عالي تشكيل جلسات شوراي صنفي را با توجه به عدم حضور رسمي نمايندگان قابل قبول ندانست. به خصوص اينكه دو گرايش تهيه‌كننده و در حال حاضر كارگردان و تهيه‌كنندگان مستقل، نماينده‌اي در شوراي صنفي ندارند.

موسوي اذعان داشت: حضور نمايندگان متفاوت با گرايش‌هاي فكري متفاوت تهيه‌كنندگي در سال گذشته باعث شده بود شوراي صنفي با كم‌ترين تنش و بيشترين بازده برگزار شود. حضور نمايندگان گرايش‌هاي مختلف فكري باعث مي‌شود تا تهيه‌كننده‌اي در صورت سوال، ابهام يا اعتراض به مسايل شوراي صنفي با نمايند‌ه‌اي كه آن را به گرايش فكري خودش نزديك مي‌داند تماس بگيرد و مسايل مورد علاقه‌اش را سوال كند طبيعتا يا توجيه مي‌شود يا اگر در اين زمينه نياز به پيگيري داشت، موضوع را پيگيري مي‌كند. از سوي ديگر نمايندگان انتصابي باعث مي‌شود شوراي صنفي از قدرت و كارآيي لازم برخوردار نباشد.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8802-06477
  • خبرنگار : 71133