جشنواره‌ي غذا به گردشگري كلكته رونق مي‌دهد

برگزاري جشنواره‌ي غذاهاي محلي هندوستان از چند سال پيش در شهر كلكته، يكي از عوامل اصلي سفر گردشگران به اين شهر شده است. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تا چند روز ديگر، ششمين جشنواره‌ي گردشگري و غذاي هندوستان كه براساس بررسي‌هاي انجام‌شده، در سال‌هاي گذشته نقش به‌سزايي در رشد گردشگري كلكته داشته است، در اين شهر آغاز مي‌شود. طبق اعلام مقامات برگزاركننده‌ي جشنواره‌ي گردشگري و غذاي هندوستان كه به‌مدت پنج روز ادامه خواهد داشت، در اين جشنواره، بيش از هزار نوع غذاي محلي كه در مناطق مختلف هندوستان با اقوام و فرهنگ‌هاي مختلف و بيش از يك ميليارد جمعيت طبخ مي‌شوند، به بازديدكنندگان عرضه خواهند شد. جشنواره‌ي گردشگري و غذاي هندوستان كه از سال 2003 ميلادي هر سال در روزهاي نخست سال برگزار مي‌شود، زمينه‌ساز رشد چشم‌گير صنعت گردشگري شهر كلكته در سال‌هاي اخير بوده است. طبق نظرسنجي‌هاي انجام‌شده از بازديدكنندگان دوره‌هاي پيشين اين جشنواره، تنوع بالاي غذاهاي طبخ‌شده در جشنواره‌ي گردشگري و غذاي هندوستان، عامل اصلي سفر گردشگران به كلكته و حضور در اين جشنواره است. به همين دليل، از چند ماه پيش، آژانس‌هاي مسافرتي در كشورهاي اروپايي، شرق آسيا و آمريكا اقدام به برنامه‌ريزي براي برگزاري تورهاي سفر به شهر كلكته در زمان برپايي جشنواره‌ي گردشگري و غذاي هندوستان كرده‌اند. هم‌چنين يكي از سايت‌هاي خبري هندوستان از راه‌اندازي يك خط هوايي ويژه توسط مسؤولان ايالت گوجرات براي توسعه‌ي صنعت گردشگري اين ايالت خبر داد. در آينده‌ي نزديك، سازمان همكاري‌هاي گردشگري گوجرات با همكاري چند سرمايه‌گذار داخلي و خارجي، اقدام به راه‌اندازي يك خط هوايي ويژه مي‌كند كه تمركز اصلي فعاليت‌هاي آن بر توسعه‌ي گردشگري اين ايالت خواهد بود. كارشناسان گردشگري دليل اصلي اتخاذ اين تصميم را كاهش شديد درآمدهاي اين ايالت از محل صنعت گردشگري در سال 2008 عنوان كرده‌اند. ايالت گوجرات به‌دليل داشتن جاذبه‌هاي گردشگري متعدد از جمله بناي تاريخي تاج‌محل، از سال‌هاي دور يكي از قطب‌هاي صنعت گردشگري هندوستان بوده است. انتهاي پيام
  • یکشنبه/ ۱۵ دی ۱۳۸۷ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 8710-09909
  • خبرنگار :