شهردار تهران: مديريت قبلي شهرداري بايد نسبت به پروژه تئاتر شهر پاسخگو باشد پروژه تئاتر شهر هم مانند پروژه بلاتكليف پايه‌هاي منوريل صادقيه است

شهردار تهران درباره در رابطه با اظهارات چند روز گذشته وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي كه در جريان بازديد از پروژه متوقف‌مانده كنار تئاتر شهر، گفت: شهرداري تهران در دوره مسووليت من سعي كرد، تا خرابكاري گذشته در اين مجموعه را با كشيدن ديواري حائل جبران كند، تا خسارت بيشتري به اين مجموعه وارد نشود.

به گزارش خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمدباقر قاليباف امروز در پايان مراسم بهره‌برداري از 53 پروژه عمراني و ترافيكي شهري منطقه هشت در جمع خبرنگاران، با تاكيد بر اين كه علاوه بر اين پروژه‌ها، طرح ادامه خطوط مترو تا انتهاي شرق تهران از پروژه‌هاي مهم ديگر اين منطقه است، گفت: يكي از پروژه‌هاي مهم و كليدي پيش‌بيني شده براي اين منطقه، استفاده از خطوط دوچرخه‌سواري است كه اميدواريم با همكاري مردم و شوراياري‌ها به نتايج مثبتي برسد.

وي افزود: استفاده از دوچرخه براي فاصله‌هاي بين ايستگاه‌هاي مترو و مدارس و مراكز مهم تجاري از جمله پروژه‌هاي كليدي است كه اميدواريم با همكاري مردم مورد استقبال قرار گيرد.

قاليباف تاكيد كرد: دوچرخه‌هاي استفاده شده در اين خطوط، نوع خاصي هستند و كاملا مشخص است كه مربوط به اين طرح مي‌شود و از منطقه خارج نخواهد شد.

وي يادآورشد: اين دوچرخه‌ها در ابتدا به صورت رايگان و پس از آن، با همكاري بخش خصوصي براي مردم عرضه مي‌شود، چرا كه ما معتقديم رايگان بودن خدمات مناسب نيست و نبايد به اين شرايط عادت شود، اما شرايطي را فراهم مي‌كنيم كه خود مردم به اين نتيجه برسند كه استفاده از دوچرخه در اين خطوط صرفه اقتصادي دارد.

آيتم سودآور براي شهر را فعلا نمي‌گويم

به گزارش ايسنا، شهردار تهران در پاسخ به سوال ايسنا در مورد آيتمي كه چند روز گذشته در جريان همايش پژوهش‌هاي شهري مطرح و اظهار كرده بود كه اين آيتم مي‌تواند درآمدي قابل توجه را براي شهر داشته باشد، توضيحي نداد و گفت: فعلا در مورد آن حرفي نمي‌زنم، تا زماني كه كاملا اجرايي شود.

وي ادامه داد: امكان ندارد تجربه‌اي موفق را در دنيا ببينم و آن را بومي‌سازي نكنم.

قاليباف در پاسخ به اين سوال كه آيا اين آيتم در حوزه حمل و نقل است يا نه، اظهار كرد: فعلا توضيحي نمي‌دهم.

امسال آبگرفتگي، كمترين ميزان ترافيك را به همراه داشت

وي در پاسخ به سوالي در رابطه با آبگرفتگي‌هاي معابر و وقوع قفل‌هاي ترافيكي در سطح شهر، عنوان كرد: قبول ندارم كه بارندگي به معناي آبگرفتگي، مانعي براي ترافيك باشد، چرا كه در گذشته هر زماني كه باران مي‌آمد، در همين منطقه هشت، خيابان‌هاي آيت و دماوند آبگرفتگي‌هاي متعدد داشت، اما در سال جاري و در بارندگي‌هاي پاييز، تعداد محل‌هاي آبگرفتگي بسيار كم بود .

شهردار تهران تاكيد كرد: هر نقطه‌اي كه آبگرفتگي داشت، مربوط به رعايت نكردن نظافت و ريختن زباله توسط شهروندان و كارگران شهرداري بوده است.

وي در ادامه با اشاره به گزارش‌هاي دقيق «137» در مورد آبگرفتگي‌هاي معابر در سطح شهر، خاطر نشان كرد: تعداد آبگرفتگي‌هاي سطح شهر در طول پاييز، امسال كه مانع حركت خودروها شده باشد، به تعداد انگشتان دست رسيده، اما به صورت عمده بارندگي‌ها همواره باعث كندي حركت و افزايش تصادفات مي‌شود و مي‌توان گفت كه آبگرفتگي‌هاي معابر در سال جاري كمترين ميزان ايجاد ترافيك را داشتند.

آقاي وزير ارشاد، مديريت قبلي شهرداري بايد نسبت به پروژه تئاتر شهر پاسخگو باشد

تكليف شهرداري را روشن كنيد كه اين چاله را پر كنيم يا پروژه را ادامه دهيم

قاليباف در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاري در رابطه با اظهارات چند روز گذشته وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي كه در جريان بازديد از پروژه متوقف‌مانده كنار تئاتر شهر، كه شهرداري تهران را مقصر اعلام كرده بود، اضافه كرد: به هيچ وجه نمي‌خواستم، اين موضوع را با رسانه‌ها مطرح كنم، اما پس از اظهارات وزير ارشاد بسيار متاثر شدم، چرا كه ايشان، شهرداري تهران و مديريت فعلي آن را خطاب به اعتراضات خود قرار داده بود.

وي تصريح كرد: طي مدت اخير، تيم فني را براي بررسي وضعيت آنجا فرستاده‌ام و طبق گزارش اين تيم، تئاتر شهر خسارتي نداشته و ساختمان نيز در آينده آسيبي نمي‌بيند.

شهردار تهران ادامه داد: بهتر است به ما جواب بدهند كه اين خاك‌برداري مربوط به چه دوره‌اي است؟ قطعا زمان شروع اين پروژه قبل از سال 84 و شروع دوره مسووليت من در شهرداري بوده است، هر چند كه در حال حاضر معاونت اجتماعي شهرداري تهران اين موضوع را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي پيگيري مستمر مي‌كند و بر اساس آن مجموعه هنرمندان اعلام كردند كه با احداث چنين مجموعه‌اي در كنار تئاتر شهر مخالفند.

وي خاطر نشان كرد: بهتر است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام كند كه با اين پروژه موافق است، يا مخالف؟

قاليباف افزود: شهرداري تهران در دوره مسووليت من سعي كرد، تا خرابكاري گذشته در اين مجموعه را با كشيدن ديواري حائل جبران كند، تا خسارت بيشتري به اين مجموعه وارد نشود و طي اين مدت نيز پروژه نيز معطل مانده است. افرادي كه تصميم به اجراي چنين پروژه‌اي در كنار تئاتر شهر گرفته‌اند، از ابتدا اساس تصميم‌گيري شان غلط بوده و درست نيست كه اين پروژه را به مترو مرتبط كنند، چرا كه ايستگاه مترو در شمال تئاتر شهر قرار گرفته و پروژه آن تقريبا تمام شده است.

وي ادامه داد: حتي محل احداث اين پروژه، جزو زمين‌هاي ايستگاه مترو بوده و به عبارتي سازندگان اين پروژه با تغيير غيرقانوني كاربري زمين مترو، اقدام به ساخت اين مجموعه كرده بودند كه اشكالات فني زيادي را دارد.

به گزارش ايسنا، شهردار تهران در ادامه وزير ارشاد را خطاب صحبت‌هاي خود قرار داد و عنوان كرد: اين موضوع به هيچ وجه به مديريت فعلي شهرداري تهران مربوط نمي‌شود و مديريت قبلي بايد جوابگو باشد كه چرا چنين پروژه غيراستانداردي را شروع و چنين معضلي را براي شهر ايجاد كرده است.

وي تصريح كرد: البته با ديواري كه شهرداري تهران كشيده، فعلا خسارتي به مجموعه تئاتر شهر وارد نمي‌شود، اما ما منتظريم كه تكليف شهرداري را روشن كنند كه اين پروژه بايد اجرا شود يا نه؟

قاليباف اين پروژه را به پروژه بلاتكليف پايه‌هاي منوريل صادقيه تشبيه كرد و گفت: اين پروژه نيز شبيه همان پروژه است و بايد براي ما تصميم ‌بگيرند كه بايد اين پايه‌ها را از ميدان صادقيه جمع كنيم، يا اين كه پروژه را ادامه دهيم. در مورد اين پروژه هم بايد به ما بگويند كه اين چاله را پر كنيم، يا پروژه را ادامه بدهيم و من به عنوان شهردار تهران منتظرم تا به ما بگويند كدام يك از اين دو راه را انجام دهيم.

به گزارش ايسنا، وي همچنين در مراسم بهره‌برداري از 53 پروژه ترافيكي و عمراني منطقه هشت، خاطر نشان كرد: استفاده از اسناد بالادستي شامل طرح جامع شهر تهران و چشم‌انداز شهر تهران و نيز اسناد پايين دستي شامل اظهارات و نظرات شوراياري‌هاي محلات و نظرات مردم جزو مهم‌ترين بخش‌هاي بودجه سال 88 است كه در چند بند به صورت مجزا بر آن‌ها تاكيد شده است.

شهردار تهران بيان كرد: متاسفانه يكي از معضلات ما اين است كه مسايل سياسي به همه شئونات زندگي شهري وارد شده است و من تاكيد مي‌كنم كه اگر شوراياري‌ها در جايي حتي صدايشان را بلند مي‌كنند، اين بلندي صدا در جلسات فقط براي رضاي خدا و زندگي مردم باشد.

وي خاطر نشان كرد: محدوده منطقه هشت، جزو مناطق محروم شهر محسوب مي‌شود و در سال 84 اعتبار اختصاص يافته براي اين منطقه 5/2 ميليارد تومان بود، اما طي اين چند سال با عملكرد مناسب منطقه در رسيدگي به مسايل شهري بودجه عمراني و اجرايي منطقه به بيش از 100 ميليارد تومان افزايش يافته است.

قاليباف اضافه كرد: اميدوارم روزي فرا برسد كه حتي چك ليست‌هاي پيمانكاران منطقه را شوراياران تاييد كنند و ما شاهد روزي باشيم كه به دليل دقت و پيگيري‌هاي مردم در محلات پيمانكاران با دقت بيشتر و حساسيت بالاتري پروژه‌هاي محلات را انجام دهند.

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود تاكيد كرد: بسيجي كار كردن، به معناي همراه بودن عقلانيت و تدبير در كنار صبر است و بايد در همه لحظات به فكر خدمت به مردم باشيم.

شهردار تهران افزود: بسيجي بايد قدرت نه گفتن را داشته باشد و در عين حال براي پاسخ‌هاي مثبت خود نيز همه توان خود را انجام دهد، ضمن اين كه بايد توجه داشت همه كارها لزوما به نتيجه نمي‌رسد و در چنين شرايطي بايد با توجيه، مردم را راضي كنيم.

وي عنوان كرد: بسياري به من مي‌گويند كه توقع مردم را زياد نكنيد، اما من معتقدم توقعات مردم را به صورت منطقي بالا ببريم، چرا كه در چنين شرايطي آن‌ها ما را وادار به كار بيشتر و بهتر مي‌كنند.

انتهاي پيام

  • چهارشنبه/ ۲۰ آذر ۱۳۸۷ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 8709-12485
  • خبرنگار :