آگهي‌هاي جراحي پلاستيک و زيبايي بررسي مي شوند رييس انجمن جراحي پلاستيك خواستار شد: طراحي سرنسخه‌هاي مشترك ويژه جراحان براي جلوگيري از فعاليت افرادبي‌صلاحيت

رييس انجمن جراحي پلاستيك و زيبايي در کنگره شيوه‌هاي نوين در جراحي پلاستيک خواستار طراحي سرنسخه‌هاي مشترك براي جراحان شد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - منطقه علوم پزشکي تهران، دکتر سيد کمال فروتن، رئيس انجمن جراحي پلاستيک و زيبايي با تأکيد بر اهميت جلوگيري از دست‌اندازي ديگران در حيطه جراحي پلاستيک، افزود: اکثر مردم بر اساس تابلو به پزشک مراجعه مي کنند و اطلاعي از تخصص ندارند، بنابراين اگر سر نسخه‌هاي تمامي جراحان، مشترک و با فرمتي مشخص باشد مي توان جراحان پلاستيک را به مردم معرفي نمود.

وي ادامه داد: اين انجمن شماره عضويت پنج رقمي را براي همکاران تعيين کرده است که مي تواند در سر نسخه‌هاي آنها منظور شود و با اين کار دست اندازي ديگران به حيطه جراحان پلاستيک مشخص شود.

رييس انجمن جراحي پلاستيک و زيبايي در نهايت اعلام کرد: قرار بر اين شده است که سازمان نظام پزشکي، هر ماه آگهي هاي مرتبط با جراحي پلاستيک در رسانه‌ها را بررسي کند و در ادامه اقدام مقتضي در ارتباط با آگهي هاي نامناسب و بدون مجوز صورت گيرد.

وي اضافه کرد: همچنين طي هماهنگي هاي صورت گرفته با معاونت درمان دانشگاه‌هاي علوم پزشکي ايران، تهران و شهيد بهشتي اقدام قانوني جهت اصلاح تابلو پزشکاني که موجب گمراهي مردم مي گردند صورت مي گيرد.

دکتر سيد شهاب الدين صدر، رئيس کل سازمان نظام پزشکي نيز در اين كنگره گفت: کار جراحي پلاستيک و ترميمي يکي از حساس‌ترين مداخلات پزشکي مي باشد که روز به روز دچار تغييرات کمي و کيفي بيشتر مي گردد و کارها در آن به صورت تخصصي و فوق تخصصي در حال انجام مي باشد.

وي با اشاره به اينکه در ايران تمرکز مباحث بر روي صورت و بيني است گفت: طبق آمارهاي تخصصي، انجام راينوپلاستي (جراحي بيني) درکشور روز به روز در حال افزايش است در حالي که در کشورهاي ديگر تمرکز بيشتر بر روي افزايش قد و تناسب اندام است و علت آن را بايد در مسائل فرهنگي و اجتماعي جست و جو کرد.

دکتر صدر با اشاره بر ضرورت همفکري متخصصان جراحي مغز و اعصاب، جراحي گوش و حلق وبيني، جراحي فک و صورت با متخصصان جراحي ترميمي و پلاستيک، افزود: اين تخصص‌هاي مختلف مي‌توانند به صورت گروهي و با مشارکت يکديگر به درمان بيماران بپردازند.

رييس کل سازمان نظام پزشکي ابراز داشت: بعد از تخصص‌هاي ارتوپدي و زنان بيشترين شکايت بيماران از پزشکان از جراحان پلاستيک و زيبايي است زيرا در اين رشته ميزان رضايت از عمل جراحي به سليقه افراد بستگي دارد و بنابراين پزشکان بايد در انتخاب بيماران دقت لازم را به کار ببندند تا بتوانند از عهده کار مدنظر وي برآيند و توقعات غير منطقي آن ها موجب آزار پزشک نگردد.

رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس همچنين اضافه کرد: متأسفانه ورود افراد فاقد صلاحيت به اين حوزه سلامت مردم را تهديد نموده است.

وي همچنين اذعان کرد: تبليغات و ادعاهايي که در جامعه صورت مي گيرد يک معضل بسيار جدي است و ما در مسير قانوني با اين افراد برخورد خواهيم کرد.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۲ آذر ۱۳۸۷ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8709-01131
  • خبرنگار :