در ادامهي ديدارهاي اهالي سينما از اصغر شاهوردي صدابردار سينماي ايران، امروز هيأت مديره انجمن مستندسازان سينماي ايران به همراه جمعي از پيشكسوتان اين حوزه به عيادت او رفتند.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار لوحي از طرف انجمن مستندسازان به اصغرشاهوردي اهدا شد.
در اين لوح آمده است: «اصغر شاهوردي عزيز عمري براي زبان گشودن فيلمهاي ما كوشيدي، در دشوارترين شرايط سرما و گرما، كوه و كوير، دشت و جنگل و اينك خود سكوت اختيار كردهاي.
دردا و دريغا بر ما كه اين روزها از برق چشمهاي پرمهر و گرمي لبخند و محبت بارت محروميم از ايزد منان براي تو شفاي عاجل و تندرستي كامل آرزومنديم.»
محمد تهامينژاد مستندساز پيشكسوت با اشاره به سابقه همكارياش با اصغر شاهوردي توضيح داد: اوايل دهه 50 كه اصغر شاهوردي تازه فارغالتحصيل شده بود، كار صدابرداريش را با فيلم مستندي با من شروع كرد و جزو گروهي بود كه مسير خوبي را طي كرد و در واقع از اولين صدابراداران سر صحنه در بعد از انقلاب محسوب ميشود.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه در بعد از انقلاب تفكر صدابرداري سر صحنه نيروهاي جديدي را طلب ميكرد براي اين نسل كه دانشآموخته دانشگاه بودند، موقعيت رشدكردن فراهم شد. او جزو كساني بودند كه طراحي صدا كردند و در صدابرداري و صداگذاري سينماي مستقل نقش ويژهاي را دارند.
اين مستندساز با بيان اينكه شاهوردي كارش را با عشق آغاز كرد، افزود: او جزو اولين صدابرداراني است كه به جبهه رفت و با وجود اينكه روي پل خرمشهر تير خورد اما ضبط صوتش را رها نكرد و صداهايي كه ضبط كرده بود را با خود آورد.
ابراهيم مختاري ديگر مستندساز حاضر در اين ديدار هم از شاهوردي به عنوان نسل اول صدابرداران فارغالتحصيلشده از مدرسه عالي تلويزيون ياد كرد و اظهار داشت: اولين كارهايش در تلويزيون با صدابرداري آثار مستند بود، در واقع صدا به عنوان يك عنصر موثر و خلاق در سينماي مستند معني پيدا ميكند و امثال شاهوردي چون در سينماي مستند به كار گرفته شدند به يك صدابردار نخبه تبديل و بعد در سينما مورد استفاده قرار گرفتند.
وي از اينكه آثار هوشياري و فعاليت در اصغرشاهوردي پديدار شده اظهار خوشحالي كرد.
مهوش شيخالاسلامي هم با تأسف از حادثهاي كه براي اين صدابردار پيش آمده به ذكر خاطراتي از همكارياش با او در فيلم «نار و ني» پرداخت.
غلامرضا كتال نائب رييس انجمن مستندسازان سينماي ايران نيز به ايسنا گفت: اميدواريم حال اصغر شاهوردي كه از صدابرداران خوب سينماي ايران است، بهبود پيدا كند و بتواند به كار صدابرداري ادامه بدهد.
وي افزود: چنين حوادثي در سينما به ويژه سينماي مستند كم نيستند و به خاطر نوع كاري كه وجود دارد عوامل بيشتر در معرض حوادث هستند و اميدواريم در قراردادها بند حمايت بعد از حوادث مورد توجه بيشتري قرار گيرد تا آسيبديدگان از امكانات بيشتري برخوردار باشند.
به گزارش ايسنا، در اين ديدار ابراهيم مختاري، محمد تهامينژاد، همايون امامي، محمدرضا مقدسيان، منوچهر مشيري، مهوش شيخالاسلامي، سودابه مراديان، اسماعيل امامي، حسين دلير، ارد زند، محمد احمدي، مجتبي ميرطهماسب، غلامرضا كتال به همراه نظامالدين كيايي حضور داشتند.
همسر اصغر شاهوردي درباره وضعيت اين صدابردار سينما به ايسنا گفت: فيزيوتراپي ادامه دارد و ميتواند تا حدودي اسامي را بنويسد و در روزهاي گذشته هنگام حضور حسن پورشيرازي در كنارش توانست نام او را بنويسد كه اين نشان از روند بهبودياش دارد.
او از اهالي سينما كه پيگير وضعيت اصغر شاهوردي هستند قدرداني كرد.
انتهاي پيام