دكتر محمود احمدينژاد، رئيس جمهور كشورمان كه به سنگال سفر كرده بود صبح امروز وارد تهران شد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدينژاد كه روز چهارشنبه جهت شركت در يازدهمين اجلاس سران كنفرانس اسلامي به سنگال سفر كرده بود امروز صبح وارد تهران شد.
رييس جمهوري اسلامي ايران روز پنجشنبه در سخنراني خود در يازدهمين اجلاس سران سازمان کنفرانس اسلامي با اشاره به ناتواني سازمانهاي بين المللي از جمله سازمان ملل متحد و شوراي امنيت در جلوگيري از کشتار و اشغالگري در فلسطين، عراق، افغانستان، لبنان و دارفور تصريح کرد: سازمان کنفرانس اسلامي و دولتهاي عضو با توجه به استعدادها و منابع فراوان ميتوانند با تبادل تجربيات و همكاري نقش فعالتري در مواجهه با بحران ها و چالشها و گسترش صلح و ثبات مبتني بر عدالت و حفظ كرامت انساني داشته باشند و در همه زمينههاي علمي ، فرهنگي، اقتصادي و سياسي، بر تراز ارزش و اعتبار امت اسلامي كه بايد امت نمونه باشد عمل كنند.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، دکتر محمود احمدي نژاد در ادامه با تاکيد بر اينکه سازمان كنفرانس اسلامي ميتواند مبتني بر اصول و معارف اسلامي و تجربيات اعضاي خود پايگاه بزرگي در دفاع از ملتها و بلكه در دفاع از حقيقت، توزيع و عدالت در جهان باشد، گفت: سازمان كنفرانس اسلامي بايد صداي جهان اسلام و ملتهاي عدالت خواه و مظلوم و حافظ ارزشهاي الهي و اسلامي باشد و نبايد اجازه دهد به ارزشها، قرآن كريم و پيامبر اعظم و ديگر پيامبران الهي جسارت شود.
رييس جمهوري اسلامي ايران ادامه داد: اعضاي سازمان کنفرانس اسلامي بايد در برابر هجوم بي پرواي دشمنان به هر يك از كشورهاي عضو بايستند و كشورهاي عضو بايد به پشتيباني يكديگر و سازمان دل گرم باشند و در اين زمينه جمهوري اسلامي ايران آمادگي خود را براي هر نوع همكاري اعلام ميكند.
احمدي نژاد با بيان اينکه سازمان كنفرانس اسلامي بايد نقطه اتكا و اميد ملتهاي مسلمان و بلكه ساير ملتها باشد زيرا نمي توان منتظر تصميمات سازمانهاي بين المللي در حل مشكلات جهاني و به ويژه جهان اسلام نشست، اظهارداشت: امروز ملت هاي جهان و امت اسلامي بيش از پيش بيدار و در صحنه حاضرند و پشتيبان اقدامات حق طلبانه و عدالت خواهانه دولتهاي خود هستند و از اينرو کشورهاي اسلامي بايد به خود متكي باشند و با هم انديشي براي حل مشكلات و رفع چالشها قدم بردارند و فرياد رساي آزادگان و دولتهاي اسلامي كه پژواك صداي ملتهاي آنان است بايد مانع گسترش ظلم و بيعدالتي و تجاوز به حقوق ملتها باشد.
رييس جمهوري اسلامي ايران با بيان اينکه شوراي امنيت براي اعمال خواست برخي قدرتها تاسيس شده و ناتوان از تامين حقوق ملتها است، خاطرنشان کرد: تقويت سازمانها و تشكلهاي منطقهاي و بين المللي نظير سازمان كنفرانس اسلامي تنها راه تامين حقوق ملتها است زيرا با دفاع از قدرتهاي زورگو ديگر حيثيتي براي شوراي امنيت باقي نمانده است و ملتها اميدي به آن ندارند.
احمدي نژاد کشورهاي اسلامي را داراي پشتوانه عظيم اسلام و ايمانهاي سرشار صدها ميليون انسان مومن، استعدادهاي فوق العادهي انساني، سرزمينهاي وسيع، درياها و آبراههاي مهم جهان و ذخاير عظيم طبيعي، خيل عظيم دانشمندان و علما و دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي و دستاوردهاي علمي و فني دانست و تاکيد کرد: امروز با شكست مكاتب غربي نظير ليبرالسيم و سكولاريسم اقبال ملتها به اسلام روز افزون است و درخشندگي گوهر اسلام و بلكه گوهر توحيد و اديان ابراهيمي چشم ها را خيره و دلهاي حق طلب و عدالت خواه را به سرعت به سمت خود جذب مي كند. البته آنان نخواهند توانست با اهانت به پيامبر رحمت و عزت از نورانيت چهره او بكاهند و از گرايش مردم به حق و عدالت جلوگيري كنند.
رييس جمهوري اسلامي ايران اتحاد و همدلي امت اسلامي را موجب نگراني دشمنان مشترك کشورهاي اسلامي برشمرد و گفت: از اين رو آنان بي وقفه تلاش مي كنند تا با ايجاد تفرقه مانع از حفظ افتخار و عزت شوند اما انسجام، همكاري و نزديكي دولت هاي اسلامي كه مي تواند در چارچوب سازمان كنفرانس اسلامي محقق شود كمك خواهد كرد تا از يك طرف جهان اسلام در برابر هجمه هاي گسترده مصونيت بيشتري پيدا كنند و از جانب ديگر با اتكا به قدرت و استحكام جمعي نسبت به حل مشكلات و چالش هاي موجود اقدام كنند.
متن کامل سخنراني دکتر احمدي نژاد به اين شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحيم
الحمدالله رب العالمين و السلام و الصلوه علي سيدنا و نبينا محمد و اله الطاهرين و صحبه المنتجبين
اللهم عجل لوليك الفرج و العافيه و النصر و اجعلنا من خير انصاره و اعوانه و المستشهدين بين يديه
رياست محترم اجلاس،
عالي جنابان،
برادران و خواهران،
سلام عليكم و رحمه الله و بركاته.
خداوند را سپاس گذارم كه توفيق حضور در جمع شما را عنايت فرمود.
ابتدا از حسن استقبال و پذيرايي گرم جناب آقاي عبدالله واد رياست محترم جمهوري سنگال تقدير مي كنم و از خداوند متعال توفيق اين نشست را مسالت دارم.
ما در اين جا جمع شدهايم تا مهمترين مسائل جهاني به ويژه امور مربوط به جهان اسلام را مورد بررسي و اتخاذ تصميم قرار دهيم.
رياست محترم،
امروز جهان با چالش هاي سنگين و نيز اشغالگري، تحميل جنگ، تروريسم سازمان يافته و دولتي و تهديدات اتمي، قانون شكني، بي عدالتي و تبعيض مواجه است كه موجبات رنج و فقر جمع كثيري از ملت ها را فراهم آورده است. در نقطه مقابل ساز و كارهاي حاكم و در راس آن سازمان ملل و شوراي امنيت فاقد استقلال و توان لازم براي حل و فصل چالش هاي مزبور هستند. وضعيت فلسطين، عراق و افغانستان را ملاحظه فرماييد؛ در فلسطين چه مي گذرد؟
تراژدي كشتار، آوارگي، ناامني، جلوگيري از پيشرفت و تعالي يك ملت و در حقيقت هولوكاست واقعي 60 سال ادامه دارد و اخيرا شاهد بوديم كه در غزه چه گذشت.
يك ملت در محاصره كامل اقتصادي و نظامي مورد هجوم دژخيمان صهيونيست قرار مي گيرد و در مدت كوتاهي صدها نفر به خاك و خون كشيده مي شوند. شوراي امنيت ساكت است و دبير كل سازمان ملل هم با ناديده گرفتن جنايات رژيم صهيونيستي، به جاي كشيدن فرياد عليه جنايتكاران، مدافعان مظلوم فلسطيني را محكوم مي كند و جاي تعجب و گله مندي است كه در اين اجلاس از نماينده دولت منتخب مردم فلسطين دعوت به عمل نيامده است و از نماينده يكي از دولت هاي اصلي پشتيبان رژيم صهيونيستي دعوت به عمل آمده است و اين در حالي است كه فلسفه اوليه تاسيس كنفرانس اسلامي حمايت از مردم فلسطين و مبارزه با رژيم صهيونيستي بوده است.
مردم فلسطين به كجا بايد شكايت ببرند؟ آيا به شوراي امنيت كه بعضي دولت هاي عضو دائم آن دشمنان قسم خورده ملت فلسطين و حاميان و برپا كنندگان اصلي رژيم جعلي صهيونيستي هستند؟ آيا 60 سال فرياد دادخواهي مردم مظلوم فلسطين ره به جايي برده است؟ و آيا اين سازمان ها توانسته اند حقوق آنان را استيفا كنند؟
در موضوع عراق هم وضعيت به همين صورت است. آمريكا به بهانه حادثه مشكوك 11 سپتامبر كه گفته شد 2 تا 3 هزار نفر كشته داشته است دو كشور اسلامي را اشغال كرد و به دنبال آن تاكنون برابر آمار اعلامي، بيش از 600 هزار نفر و صدها هزار زخمي و آواره در عراق و ده ها هزار كشته و ده ها هزار آواره و مجروح در افغانستان برجاي مانده است و وضعيت همچنان ادامه دارد.
آيا شوراي امنيت و سازمان ملل قادر به جلوگيري از اشغال و يا رفع اشغال عراق و حل مشكلات افغانستان بودهاند؟
در شرايط حاضر ملت مظلوم عراق چگونه مي توانند خسارات عظيم وارده را از اشغالگران مطالبه نمايند؟ و مردم افغانستان چه بايد بكنند؟
در لبنان نيز شوراي امنيت نتوانست از حقوق مردم دفاع كند و تحت فشار قدرت هاي زورگو، 33 روز دست رژيم صهيونيستي براي كشتار مردم لبنان باز گذاشته شد و وقتي آن قدرتها از شکستن مقاومت مردم لبنان نااميد شدند قطعنامه آتش بس صادر شد.
در موضوع دارفور نيز شوراي امنيت نتوانسته است مبتني بر عدالت عمل كند و در موضوع هستهاي ايران نيز اخيراً ملت ها شاهد لجاجت و تخلف آشكار شوراي امنيت تحت فشار برخي قدرت ها از قوانين و مقررات ساخته و پرداخته خود اين قدرت ها بودند.
شوراي مزبور به دنبال دو تصميم غلط قبلي كه مبتني بر اطلاعات ساختگي و جعلي بود به رغم گزارش آژانس بين المللي انرژي اتمي به عنوان مرجع قانوني، مبني بر حل تمام مسائل و خلاف واقع بودن همه اتهامات و جنجال هاي قبلي عليه ملت ايران مجدداً قطعنامه صادر كرد و با اين امر واضح است كه اين شورا نه تنها قادر به برقراري صلح و امنيت و اجراي عدالت نيست بلكه ابزار اعمال اراده چند قدرت زورگو است و علت اين ناتواني را بايد در فلسفه وجودي اين سازمان ها جستجو كرد.
شوراي امنيت براي اعمال خواست برخي قدرت ها تاسيس شده است و ناتوان از تامين حقوق ملت ها است. البته با اين اقدامات امروز ديگر حيثيتي براي شوراي امنيت باقي نمانده است و ملت ها اميدي به آن ندارند. در چنين وضعيتي چه بايد كرد؟ يكي از راه حل ها، تقويت سازمان ها و تشكل هاي منطقه اي و بين المللي نظير سازمان كنفرانس اسلامي است.
اين سازمان و دولت هاي محترم عضو، با پشتوانه عظيم اسلام و ايمان هاي سرشار صدها ميليون انسان مومن – جمعيت حدود 5 /1 ميليارد نفر- استعدادهاي فوق العاده ي انساني، سرزمين هاي وسيع، درياها و آبراه هاي مهم جهان و ذخاير عظيم طبيعي، خيل عظيم دانشمندان و علما و دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي و دستاوردهاي علمي و فني مي توانند با تبادل تجربيات و همكاري نقش فعال تري در مواجهه با بحران ها و چالش ها و گسترش صلح و ثبات مبتني بر عدالت و حفظ كرامت انساني داشته باشند و در همه زمينه هاي علمي ، فرهنگي، اقتصادي و سياسي، بر تراز ارزش و اعتبار امت اسلامي كه بايد امت نمونه باشد، عمل نمايند.
برادران و خواهران عزيز،
قابل قبول نيست كه رژيم رو به زوال صهيونيستي و دولت ها و محافل طرفدار اين رژيم اين قدر جسارت داشته باشند كه با وجود توانمندي هاي عظيم جهان اسلام سرزمين فلسطين را ده ها سال اشغال و قربان گاه كودكان، زنان و جوانان بي گناه قرار دهند و يا بعضي محافل ضد بشري در غرب جرأت پيدا كنند با اهانت به ساحت مقدس پيامبر عظيم الشأن حضرت محمد مصطفي صلوات الله عليه و اله و سلم، در مقابل اقبال روز افزون شهروندان اروپايي به اسلام ناب بايستند. امروز با شكست مكاتب غربي نظير ليبرالسيم و سكولاريسم اقبال ملت ها به اسلام روز افزون است و درخشندگي گوهر اسلام و بلكه گوهر توحيد و اديان ابراهيمي چشم ها را خيره و دلهاي حق طلب و عدالت خواه را به سرعت به سمت خود جذب مي كند. البته آنان نخواهند توانست با اهانت به پيامبر رحمت و عزت از نورانيت چهره او بكاهند و از گرايش مردم به حق و عدالت جلوگيري نمايند. رژيم صهيونيستي رو به زوال است و طولي نخواهد كشيد كه سردمداران آن و كساني كه دست شان به خون ملت فلسطين آغشته است و حاميان آنان محاكمه و مجازات خواهند شد و حكومت مردمي برآمده از آراي مردم، در سرتاسر فلسطين مستقر مي گردد. ملت عراق از اشغالگري نجات خواهديافت، افغانستان امن و آباد خواهد شد و ساير ملت ها از سيطره اهريمني قدرت طلبان و سايه شوم تهديد و فقر و تضعيف نجات پيدا مي كنند. ملت بزرگ ايران مستحكم تر از قبل به راه پرافتخار خود تا فتح همه قله هاي كمال و تعالي ادامه خواهد داد و در كنار ملت هاي مظلوم و در برابر ظالمان خواهد ايستاد.
بدون ترديد دشمنان بشريت رو به زوال و فروپاشي هستند؛ زورگويان منزوي و مضمحل خواهند شد و خداپرستي و عدالت و برادري حاكم مي گردد اين وعده الهي است و وعده خدا، حق است
رياست محترم اجلاس،
عالي جنابان،
آنچه موجب نگراني دشمنان مشترك ماست اتحاد و همدلي امت اسلامي است از اين رو آنان بي وقفه تلاش مي كنند تا با ايجاد تفرقه مانع از حفظ افتخار و عزت شوند. انسجام، همكاري و نزديكي دولت هاي اسلامي كه مي تواند در چارچوب سازمان كنفرانس اسلامي محقق شود كمك خواهد كرد تا از يك طرف جهان اسلام در برابر هجمه هاي گسترده مصونيت بيشتري پيدا كنند و از جانب ديگر با اتكا به قدرت و استحكام جمعي نسبت به حل مشكلات و چالش هاي موجود اقدام نمايند.
سازمان كنفرانس اسلامي بايد نقطه اتكا و اميد ملت هاي مسلمان و بلكه ساير ملت ها باشد. امروز ملت هاي جهان و امت اسلامي بيش از پيش بيدار و در صحنه حاضرند و پشتيبان اقدامات حق طلبانه و عدالت خواهانه دولت هاي خود هستند. ما بايد به خود متكي باشيم و با هم انديشي براي حل مشكلات و رفع چالش ها قدم برداريم. ما نمي توانيم منتظر تصميمات سازمان هاي بين المللي در حل مشكلات جهاني و به ويژه جهان اسلام بنشينيم. فرياد رساي آزادگان و دولت هاي اسلامي كه پژواك صداي ملت هاي آنان است بايد مانع گسترش ظلم و بي عدالتي و تجاوز به حقوق ملت ها باشد.
سازمان كنفرانس اسلامي مي تواند مبتني براصول و معارف اسلامي و تجربيات اعضاي خود پايگاه بزرگي در دفاع از ملت ها و بلكه در دفاع از حقيقت، توزيع و عدالت در جهان باشد.
سازمان كنفرانس اسلامي بايد صداي جهان اسلام و ملت هاي عدالت خواه و مظلوم باشد. سازمان كنفرانس اسلامي بايد حافظ ارزش هاي الهي و اسلامي باشد و نبايد اجازه دهد به ارزش ها، قرآن كريم وپيامبر اعظم و ديگر پيامبران الهي جسارت شود.
اعضاي سازمان بايد در برابر هجوم بي پرواي دشمنان به هر يك از كشورهاي عضو بايستند و كشورهاي عضو بايد به پشتيباني يكديگر و سازمان دل گرم باشند. در اين زمينه جمهوري اسلامي ايران آمادگي خود را براي هر نوع همكاري اعلام مي نمايد.
برادران و خواهران عزيز،
با همكاري، وحدت و با تمركز امكانات مي توانيم در قله هاي عزت و پيشرفت و اقتدار بايستيم . آخرين فرستاده الهي، قرآن كريم و اهل بيت پيامبر، دلهاي امت اسلام را به هم پيوند داده و اميد به ظهور فرزند گرامي پيامبر اسلام و برپايي عدالت و خداپرستي دست هاي ما را به هم گره زده است و آينده از آن متقين است. »
همچنين روز گذشته دكتر احمدي نژاد در ديدار عمرو موسي، دبيركل اتحاديه عرب با اشاره به خوي تجاوزگري رژيم صهيونيستي تأكيد كرد: هرگونه اقدامي كه منجر به رسميت شناختن رژيم جعلي صهيونيستي شود مشكل خاورميانه را افزايش خواهد داد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، رييس جمهور در اين ديدار كه در حاشيه اجلاس سران كشورهاي اسلامي انجام شد، افزود: امروز تمامي راه حلهايي كه منجر به رسميت شناخته شدن رژيم صهيونيستي شود به شكست انجاميده است.
وي تأكيد كرد: رژيم صهيونيستي در انديشه گسترش اشغالگري خود از نيل تا فرات است و ملتهاي منطقه بايد با مقاومت آنان را از تجاوزگري پشيمان كنند.
رييس جمهور به راه حل مترقي جمهوري اسلامي ايران براي حل مسائل فلسطين اشاره و تأكيد كرد: رفراندوم آزاد از تمامي فلسطينيها راهحل مناسب است تا مشكلات فلسطين و منطقه به صورت ريشهاي حل شود.
احمدي نژاد با اشاره به اتحاد كشورهاي اسلامي در برابر اشغالگري خاطرنشان كرد: امكانات فراوان و بالقوه جهان اسلام از جمله نفت و روابط اقتصادي ميتواند به كمك ملتهاي منطقه آمده و اشغالگري را خاتمه دهد.
رييس جمهور افزود: ملتهاي منطقه با هم مشكلي ندارند كه احتياج به آن باشد تا ديگران از هزاران كيلومتر آن طرفتر آمده و مشكلات مردم منطقه را حل كنند.
وي در ادامه اين ديدار به موضوع هستهاي ايران اشاره و تأكيد كرد: دشمنان خود ميدانند كه قطعنامهها عليه ايران اثري ندارد و اگر فكر ميكنند كه ما امتيازي به آنان خواهيم داد بدانند كه اين آرزو را به گور خواهند برد.
به گزارش ايسنا در اين ديدار عمرو موسي، دبيركل اتحاديه عرب گزارشي از تحولات جاري در منطقه خاورميانه ارائه داد.
وي اجلاس به اصطلاح صلح خاورميانه موسوم به "آناپوليس" را كاملاً شكست خورده و تمام شده دانست و گفت: مواضع جمهوري اسلامي ايران و كشورهاي عربي از هماهنگي خوبي برخوردار بوده و روز به روز در حال نزديكتر شدن به يكديگر است.
رييس جمهور ايران در حاشيه اجلاس سران عضو سازمان كنفرانس اسلامي همچنين در ديدار با عبدالله گل رييس جمهور تركيه گفت: ما پيشرفت تركيه را پيشرفت خودمان دانسته و از آن خوشحال ميشويم.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، دكتر محمود احمدي نژاد تاكيد كرد: ايران و تركيه دو كشور برادرند و هيچ كس نميتواند برادري ما را از بين ببرد و ما را از هم جدا كند.
احمدي نژاد به بحث تروريسم در منطقه اشاره كرد و افزود: همه كشورهاي منطقه بايد با همكاري يكديگر ريشه تروريسم را بخشكانيم.
وي در ادامه به ظرفيتهاي همكاريهاي دو كشور در زمينهي اقتصادي پرداخت و افزود: بايد موانع سرمايهگذاري متقابل را رفع كرده و سطح مناسبات اقتصادي دو كشور از سطح كنوني بسيار فراتر رود.
وي به تحولات سياسي منطقه خاورميانه اشاره كرد و گفت: تحولات بزرگي در منطقه در راه است كه كشورهاي منطقه با همكاري و كمك بايد اين تحولات را به نفع ملتها مديريت كنند.
در اين ديدار رييس جمهور تركيه نيز ديدار احمدينژاد از بغداد را تاريخي توصيف كرد و در زمينه مبارزه با تروريسم گفت: جنگ عليه تروريسم ادامه دارد و البته مراقب هستيم كه در اين عمليات به مردم عادي صدمهاي وارد نشود.
عبدالله گل به همكاري خوب ايران و تركيه در حوزههاي اقتصادي اشاره كرد و از سفر اخير تجار تركيه به ايران و آغاز مباحث همكاري اقتصادي دو كشور ابراز خرسندي كرد.
بر اساس اين گزارش، دو طرف در پايان اين ملاقات بر ضرورت ادامه گفتوگوها جهت تقويت اجلاس كنفرانس اسلامي و افزايش تاثير گذاري آن در تحولات جهان اسلام تاكيد كردند.
روز پنجشنبه همچنين احمدي نژاد در حاشيه اجلاس سازمان كنفرانس اسلامي در ديدار فاروق الشرع، معاون اول رييس جمهور سوريه با اشاره به افول قريبالوقوع قدرت پوشالي آمريكا و رژيم صهيونيستي، تاكيد كرد: آمريكاييها در طول تاريخ هيچ گاه در جنگهايشان پيروز نشده و هموراه شكست خوردهاند.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، وي ادامه داد: آمريكاييها همواره ديگران را از جنگ ميترسانند تا آنها مطيع شده و امتيازاني واگذار كنند.
رييس جمهور به ترديد جدي ملتهاي اروپايي درباره حمايت دولتهايشان از رژيم جعلي صهيونيستي اشاره و خاطرنشان كرد: در صورت برگزاري رفراندومي آزاد در كشورهاي اروپايي اين واقعيت روشن خواهد شد.
فاروق الشرع معاون اول رييس جمهور سوريه نيز در اين ديدار از موضعگيري برخي كشورها پيرامون مسايل منطقهاي ابراز شگفتي و تاثر كرد و افزود: تاكيد دشمنان بر برپايي جنگ در منطقه نشانه عميقي از حماقت آنهاست.
دكتر محمود احمدي نژاد در ديدار رييس جمهور الجزاير نيز هدف آمريكا از فشار به كشورهاي منطقه خاورميانه را كسب پيروزي سياسي اندك از ملتهاي منطقه دانست و افزود: آمريكا و رژيم اشغالگر قدس براي كل منطقه خاورميانه يك برنامه داشته اما در همه آنان با شكست مواجه شدند.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، رييس جمهور كشورمان در ديدار با عبدالعزير بوتفليقه رييس جمهور الجزاير در حاشيه اجلاس سران سازمان كنفرانس اسلامي تنها راه نجات ملتهاي منطقه را مقاوت و ايستادگي در برابر زيادهخواهيها و اشغالگريها دانست و تاكيد كرد: در صورت واگذاري اندك امتيازي به دشمنان فشارها و رنجهاي ملتها بيشتر شده و دشمنان جسورتر خواهند شد.
وي با بيان اينكه راه مقابله با دشمن جنايت پيشه هرگز تسامح و درنگ نيست، افزود: امروز اشغالگران در منطقه حضور گستردهاي داشته و به همين جهت مقاومت ملتها نيز افزايش يافته و به همين نسبت و ميزان آسيبپذيري اشغالگران نيز افزايش يافته است.
احمدينژاد تاكيد كرد: اوضاع منطقه به سرعت در حال تغيير است و كساني كه اين تغييرات را درك نكنند صدمه جدي خواهند ديد.
رييس جمهور يكي از نشانههاي افول قريب الوقوع آمريكا را سقوط ارزش دلار دانست و با اشاره به سقوط استعمار بريتانيا به هنگام سقوط ارزش ليره استرلينگ گفت: امروز شرايط اقتصادي امريكا نابساماني دارد و اصل قدرت آمريكا در حال فروپاشي است.
وي همچنين از بوتفليقه جهت سفر به ايران دعوت كرد.
در اين ديدار رييس جمهور الجزاير با تاكيد بر نقش مثبت ايران در تحولات منطقهاي بر ضرورت افزايش همكاريهاي دولتهاي ايران و الجزاير در حمايت از مقاومت و افزايش مناسبات دو جانبه تاكيد كرد.
دكتر محمود احمدينژاد رييس جمهور كشورمان همچنين عصر روز پنجشنبه در حاشيه اجلاس سران كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي با يابي بوني، رييسجمهور كشور مسلمان آفريقايي بنين، پيرامون مسائل دوجانبه و گسترش همكاريهاي دو كشور گفتگو كردند.
به گزاش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران، رييسجمهور در اين ديدار تاكيد كرد: ارزش ملتها به وسعت سرزمين و تعداد جمعيت كشور آنان نيست، بلكه به ارزشهاي متعالي است كه دنبال ميكنند.
رييسجمهور در اين ديدار خاطر نشان كرد: ما شما را از خودمان ميدانيم و همه بايستي به دنبال ارزشهاي مشترك دوجانبه باشيم.
در ادامه، رييسجمهور از يابي بوني، رييسجمهور بنين دعوت كرد تا به جمهوري اسلامي ايران آمده تا مناسبات دوجانبه كشور هر چه بيشتر گسترش پيدا كند.
بنا بر اين گزارش، همچنين در اين ملاقات، رييسجمهور بنين نيز خطاب به دكتر احمدينژاد گفت: شما رييسجهموري بزرگ از كشور بزرگ و مقتدر هستيد.
وي اضافه كرد: ما خواستار گسترش همهجانبه روابط بنين با جمهوري اسلامي ايران هستيم.
روز پنجشنبه نشست صبح يازدهمين اجلاس سران كشورهاي اسلامي برگزار و بعد از برگزاري دو پانل اجلاس بعدازظهر آغاز شد.
گفتني است سران كشورهاي شركت كننده در يازدهمين اجلاس سران كشورهاي اسلامي بعد از نشست صبح عكس دستهجمعي گرفتند.
رييس جمهور كشورمان پس از ورود به داكار، پايتخت سنگال در ديدار با وزير امور خارجه سنگال كه در محل اقامت رييس جمهور حضور يافته بود، تاكيد كرد: همانگونه كه در ديدار با آقاي عبدالله واد رييس جمهور سنگال اعلام كردم جمهوري اسلامي ايران براي موفقيت هرچه بيشتر اجلاس سازمان كنفرانس اسلامي در سنگال از هيچ كوششي دريغ نخواهد كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، رييس جمهور با اشاره به تلاشهاي دولت سنگال براي برپايي اجلاس سران سازمان كنفرانس اسلامي، از حمايت همه جانبه جمهوري اسلامي ايران جهت موفقيت هرچه بيشتر اين اجلاس خبر داد.
احمدي نژاد در اين ديدار با تشكر از مديريت بسيار خوب وزير امور اخارجه سنگال در كميتههاي تخصصي و مقدماتي اجلاس سران كنفرانس اسلامي، تاكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران و سنگال دو يار، برادر و دوست هستند و مطمئن هستيم كه دوره مديريت سنگال بر سازمان كنفرانس اسلامي دوره موفقيت آميزي از اين اجلاس خواهد بود.
همچنين در اين ديدار وزير امور خارجه سنگال ضمن خوشامدگويي به دكتر احمدي نژاد، سلام گرم عبدالله واد رييس جمهور و همچنين دولت و ملت سنگال را به رييس جمهور كشورمان ابلاغ كرد.
وي از نقش مثبت، فعال و سازنده جمهوري اسلامي ايران در كمك به برپايي هرچه با شكوهتر اجلاس سران سازمان كنفرانس اسلامي تقدير و تشكر كرد.
رييسجمهور كشورمان بعد از ورود به كشور سنگال و بعد از مورد استقبال قرار گرفتن توسط رييسجمهور سنگال در جمع كاركنان سفارت جمهوري اسلامي ايران و خانوادههاي آنها در سنگال حضور پيدا كرد و با آنان سخن گفت.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد در اين ديدار با اشاره به جايگاه برجسته و ممتاز جمهوري اسلامي ايران در عرصهي جهاني اظهار داشت: بعد از پيروزي جمهوري اسلامي ايران حركت ملت ما به سمت قلههاي كمال پر شتاب شد و اكنون جمهوري اسلامي ايران در عرصهي جهاني از جايگاه ويژهاي برخوردار است.
وي با تاكيد بر اينكه تحولاتي كه در 30 سال اخير در دنيا رخ داده است متاثر از حركت مردم ايران بوده، گفت: بسياري از مناسبات و جبههبنديهاي جهاني تحت تاثير حركت ملت ايران دگرگون شد.
رييسجمهور گفت: به بسياري از كشورها سفر كرده و ميكنم و با گروههاي گوناگوني از افراد ملاقات ميكنم و اين مطلب را به صورت مكرر از افراد گوناگون شنيدهام كه به صراحت ميگويند امروز ملت ايران پشتيبان و پايگاه دفاع از تمامي آرمانهاي الهي، انساني و نقطهي اميد ملتهاست و اين ملت ميتواند به عنوان الگو، فضا را براي تغيير، اصلاح و برپايي يك زندگي سعادتمند باز كند و كمك حال تمام ملتها باشد.
احمدي نژاد در ادامه خطاب به شركت كنندگان در اين مراسم، گفت: قدر فرصتي را كه خداوند به شما داده بدانيد و در هر كجا هستيد سفير و نمايندهي دولت ايران، آرمانها و انديشههاي بلند ايران باشيد.
وي گفت: رفتار و عمل هر ايراني در هر كجا كه هست بايد تجلي مكتب اسلام ناب و انقلاب اسلامي كه خلاصهي تمام آرمانها و انبياء الهي است باشد و اين مسووليت بسيار سنگين است.
رييسجمهور همچنين با تاكيد بر اينكه ملت ايران خيرخواه تمام ملتهاست، گفت: ما بايد وظيفهي مان را به بهترين، زيباترين و جذابترين نحو انجام دهيم. چرا كه تمام رفتار و اقدامات ما مورد توجه و زير ذرهبين تمام ملتهاست.
احمدينژاد با بيان اينكه روابط جمهوري اسلامي ايران و سنگال رو به جلو است و ما پيشرفت تمام ملتها را پيشرفت خود ميدانيم، گفت: ما در توسعهي روابط با كشورهاي دوست محدوديتي نداريم و علاقمند به گسترش هر چه بيشتر روابط ايران و سنگال هستيم.
رييسجمهور همچنين تاكيد كرد: ملت ايران در طول تاريخ خود همواره يك ملت فرهنگي بوده و با اين ويژگي ملت ايران را در عرصهي جهاني ميشناسند چرا كه هر جا ايرانيها زندگي كردند آثار فرهنگي به جاي گذاشتهاند.
دكتر محمود احمدي نژاد، رييس جمهور كشورمان تاكيد كرد، تا زماني كه شوراي امنيت در خدمت منافع چند قدرت بزرگ باشد جامعه بشري روي صلح، امنيت و عدالت را نخواهد ديد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران، رييس جمهور شب گذشته در حاشيه اجلاس سران سازمان كنفرانس اسلامي در ابتداي سخنانش در جمع خبرنگاران با تشكر از دولت و ملت سنگال به خاطر استقبال بسيار خوب و مهمان نوازي بسيار ارزشمندشان و برگزاري كنفرانس اسلامي اظهار داشت: دوستان ميدانيد كه امروز جهان با مشكلات فراواني مواجه است، تبعيض، فقر، تجاوز، اشغالگري و تروريسم سازمان يافته و اين مشكلات باعث غم و درد جامعه بشري است؛ روزانه صدها نفر كشته ميشوند، هزاران نفر آواره ميشوند، ريشه اينها چيست؟ علت كدام است؟ باورمان اين است كه علت اصلي اين نابسامانيها را بايد در دو عامل جستوجو كرد، عامل اول دور شدن برخي از دولتها و ملتها از تصميمات پيامبران الهي، اخلاق و ارزشهاي متعالي است. از زماني كه به صورت رسمي اعتقاد به خدا، به پاكي، عدالت و پايبندي به اخلاق در مناسبات اجتماعي كنار گذاشته شد ظلم و تجاوز همه گير شد.
وي افزود: عامل دوم اين مسالهاي كه اشاره شد ساز و كارهاي حاكم بر جهان است، بعد از جنگ دوم جهاني كساني كه خود را پيروز جنگ ميدانستند آمدند سازمانها و سازوكارهايي را براي اداره جهان طراحي كردند كه در راس آنها شوراي امنيت سازمان ملل متحد است و بيشترين اختيارات طبق قوانين به شوراي امنيت داده شد و 5 كشور به عنوان برندگان جنگ صاحب حق ويژه شدند. حال در طول 60 سال بعد از جنگ اين سازمانها چه كردهاند؟
در فلسطين روزانه تعداد زيادي از مردم كشته ميشوند، آواره ميشوند، صهيونيستها به خانهها حمله ميكنند، كودكان شيرخوار و زنان را قتل عام ميكنند ولي شوراي امنيت اقدام تاثيرگذاري انجام نميدهد. ما مسايل عراق و افغانستان را نيز ميبينيم. نزديك به چند سال پيش در اثر يك حادثه مشكوك به عنوان حمله به برج دوقلو و به اين بهانه به دو كشور افغانستان و عراق حمله شد. گفتند در اين حادثه 3000 نفر كشته شدند در حالي كه هيچ گاه اسامي آنها اعلام نشد و به همين بهانه به دو كشور افغانستان و عراق حمله شد و طي اين سالها بيش از 600 هزار نفر از مردم بي گناه كشته شدهاند، مجروح و آواره شدهاند و شوراي امنيت ساكت است و هيچ اقدامي نميكند.
احمدي نژاد تصريح كرد: شما مساله لبنان را نيز به ياد مي آوريد وقتي جنايتكاران صهيونيست از زمين و آسمان به مردم مظلوم لبنان حمله كردند و اين حمله 33 روز طول كشيد شوراي امنيت ساكت بود و فرصت ميداد كه متجاوزان صهيونيست پروسه اشغالگري خود را تكميل كنند و فقط در زماني كه مطمئن شدند صهيونيست ها قادر نيستند مقاومت لبنان را در هم بشكنند مساله آتش بس را مطرح كردند.
وي افزود: شوراي امنيت در طول 60 سال همواره مدافع منافع قدرت هاي بزرگ و در نقطه مقابل ملت ها بودند. در عراق ابتدا اشغالگران حمله كردند اين كشور را اشغال كردند و شوراي امنيت به جاي محكوم كردن اين اشغال به آنها مجوز اشغال را داد. در همين قضيه اخير غزه عملكرد شوراي امنيت را مي بينيد به محض اين كه جوانان فلسطين اقدام به دفاع از سرزمين، خواهر و برادران و فرزندان خود مي كنند، اين ها ميآيند پي در پي قطعنامه صادر مي كنند و به جوان فلسطيني لقب تروريست ميدهند و به جنايتكاران صهيونيست مدال صلح.
رييس جمهور گفت: دور شدن از اخلاق و تعاليم انبيا و ساز و كارهاي يك جانبه و تبعيض آلود حاكم بر جهان دلايل اصلي مشكلاتي است كه امروز جامعه بشري با آن مواجه است و راهكار مشخص است. ما همه بايد به تعاليم انبيا برگرديم. تعاليم انبيا براي كمك به انسانها حمايت از انسان ها براي دفاع از شخصيت، كرامت و حقوق ملت هاست و راه حل دوم اين است كه ساز و كارهاي يك جانبه اي كه به نفع قدرت هاي بزرگ است و حاكم بر جهان شده برچيده شود و ساز و كارهايي كه مبتني بر برابري و احترام به حقوق ملتهاست جاي آن را بگيرد تا زماني كه شوراي امنيت در خدمت چند قدرت بزرگ است جامعه بشري روي صلح امنيت و عدالت را نخواهد ديد و هر كسي با هر انديشهاي و با هر ديني و فرهنگي كه به انسان، عدالت و پاكي و عشق و برادري و برابري ميانديشد موظف است براي تغيير اين شرايط تلاش كند و رسانه ها با توجه به نقشي كه دارند در اين ارتباط مسووليت مضاعفي دارند.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به سنگال، رييس جمهور بعد از سخنان مقدماتي خود در جمع خبرنگاران به سوالات آنها در ارتباط با مسايل مختلف پاسخ گفت.
احمدي نژاد در اين كنفرانس مطبوعاتي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از وي پرسيد "ما در حال حاضر ميبينيم كه رژيم صهيونيستي با حمايت برخي از قدرتهاي بزرگ به زنان و كودكان فلسطيني در غزه حمله كرده و آنرا مورد كشتار قرار ميدهد و سازمان كنفرانس اسلامي در اين ارتباط چه وظيفهاي بر عهده دارد؟" گفت: همانطور كه شما اشاره كرديد صهيونيست ها و حاميان آنها نه تنها دشمن ملتهاي اسلامي بلكه دشمن كل بشريت هستند و از هر فرصتي براي ضربه زدن و تقويت سلطه خود استفاده مي كنند اما اين اقدامات يعني حمله به كودكان و زنان نشان دهنده اقتدار آنها نيست نشان دهنده ضعف آنهاست. حمله به كودكان و زنان نشانه اقتدار نيست نشانه شكست آنها و حاميان آنهاست؛ امروز ناوها نيستند كه تكليف مناسبات جهاني را تعيين ميكنند، بمب و موشك نيست؛ بلكه اين انديشه است كه مسايل جهان را حل ميكند آنهايي كه در هر مناسبتي از موشك و ناو استفاده مي كنند شكست خوردهاند و دوران آنها به پايان رسيده است.
وي هم چنين ابراز اميدواري كرد كه سازمان كنفرانس اسلامي در اين ارتباط از ظرفيت و امكانات اعضاي خود به نحو احسن استفاده ميكنند.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه "در حال حاضر ما مي بينيم كه نظام جهاني نظام تبعيض آلودي است و به نظر شما براي حل مسايل جهان اسلام اتحاد نظامي بين كشورهاي اسلامي چگونه است؟" گفت: ما فكر مي كنيم راه حل مشكلات امروز راه حل نظامي نيست و نيازمند راه حل انساني است و هم چنين تغيير ساختارهاست.
وي گفت: گام اول اين است كه شوراي امنيت اصلاح شود و گام بعدي اين است كه ساز و كارهاي ديگري جايگزين ساز وكارهاي كنوني شود.
احمدي نژاد هم چنين در پاسخ به سوالي خبرنگاري در مورد رابطه ايران و مصر و اين كه آيا در اين راستا اقداماتي صورت گرفته است گفت: در رابطه با اين سوال من بارها توضيح دادهام ملتهاي ما با هم دوست هستند و علاقمند به يكديگر هستند.
رييس جمهور گفت: اقداماتي در اين راستا شده است و اميدواريم اين اقدامات هر چه زودتر به نتيجه برسد.
وي با بيان اين كه كشور مصر كشوري مهم، بافرهنگ و تمدن چند هزار ساله است گفت: ملت ايران نيز چنين ويژگيهايي دارد و مطمئنا همكاري دو كشور به نفع تمام كشورهاي اسلامي و صلح و امنيت جهاني است.
وي هم چنين در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر اين كه موانعي به نظر مي رسد در راستاي گسترش روابط دو كشور ايران و مصر وجود دارد كه اخيرا نيز ما شاهد بوديم در برابر سفارت مصر در تهران تظاهراتي صورت گرفته بود گفت: همانطور كه گفتم دو ملت ايران و مصر دو ملت بزرگي هستند و داراي فرهنگ و تمدن طولاني و حوادث جزيي روزمره تاثيري در روابط دو كشور ندارد.
وي گفت: ملتهاي ما به هم پيوند خورده هستند و چيزي نميتواند اين ارتباط را به هم بزند و اميدواريم تلاشهايي كه در اين ارتباط در حال انجام است نتيجه اش به نفع دو ملت باشد.
رييس جمهور گفت: وقتي ايران و مصر با هم باشند صهيونيست ها جرات نميكنند به زنان فلسطيني، كودكان فلسطيني حمله كنند و صهيونيستهاي بي فرهنگ بايد بساطشان را جمع كنند و برگردند به جايي كه آمدهاند.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از وي در مورد موضع سازمان كنفرانس اسلامي در ارتباط با موضوع هستهيي ايران پرسيد و اين كه ايران از سازمان كنفرانس اسلامي ميخواهد كه چه موضعي در اين ارتباط داشته باشد گفت: ميدانيد كه ايستادگي ملت ايران در موضوع هستهيي فقط در راستاي دفاع از حق ايران نبود بلكه در راستاي دفاع از حقوق تمام ملتها بود و اگر اين ملت ايران اين ظلم آشكار را ميپذيرفت زمينه براي اعمال ظلم هاي ديگر فراهم ميشد.
وي گفت: ما در اين قضيه از كسي تاكنون كمكي نخواستهايم و ما فكر ميكنيم كه ملتهاي آزاده و مستقل از فعاليتهاي صلح آميز ايران حمايت ميكنند و فكر ميكنيم سازمان كنفرانس اسلامي مثل نشست قبلي موضع مناسبي را در اين ارتباط اتخاذ مي كند.
وي هم چنين در پاسخ به سوال خبرنگاري در مورد حمله تركيه به شمال عراق و مسايل مرتبط با آن گفت: من در اين ارتباط قبلا موضع گيري كرده بودم؛ من فكر ميكنم كه عراق و ايران و تركيه بايد به صورت متحد عليه تروريستها كساني كه ميآيند انسانهاي بي گناه را ميكشند با يكديگر كمك كنند. البته در اين ارتباط بايد به دو مساله نيز توجه كرد كه حق حاكميت كشورها مخدوش نشود و دوم انسانهاي بيگناه نيز آسيب نبينند.
رييس جمهور هم چنين در پاسخ به سوال دوم اين خبرنگار در مورد مسايل كزوو نيز گفت: مسايل مربوط به كزوو را نيز تحت نظر داريم و اين مسايل در حال بررسي است.
وي هم چنين در پاسخ به سوال خبرنگاري در مورد اهانتهايي كه اخيرا عليه پيامبر اسلام و دين مبين اسلام صورت گرفته است گفت: در قطعنامه سران كنفرانس اسلامي كه روز جمعه منتشر مي شود مطالبي درمحكوميت اين مساله آمده است و خوب شما ديديد كساني كه در اجلاس نيز صحبت كردند اين مساله را محكوم كردند و اعضا در صدد هستند كه يك تصميم قطعي در اين زمينه بگيرند.
رييس جمهور گفت: اقدام اينها مثل اقدام يك فرد ديوانهاي است كه تلاش مي كند خاك را به چهره خورشيد بپاشاند و خورشيد را غبار آلود نشان دهد همه به اين فرد مي خندند و معترض به ديوانه بودن آن هستند. كساني كه به پيامبر اسلام و دين مبين اسلام اهانت كردند همان كساني هستند كه به حضرت مسيح نيز توهين كردند.
وي هم چنين در مورد مساله لبنان نيز گفت: مشكل لبنان مشكل تحميلي به لبنان است و ما فكر مي كنيم برخي از قدرت هاي ديوانه براي تسلط به لبنان براي اين كشور مشكل تراشي مي كنند و ما معتقديم بايد همه اجازه دهند كه مردم لبنان خودشان براي كشورشان تصميم گيري كنند و وحدت و استقلال لبنان محفوظ بماند و ما بايد اجازه دهيم كه ملت لبنان خود بر سرنوشتشان حاكم شود.
رييس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه ما بعضا مي بينيم سازمان كنفرانس اسلامي اقدامات عملي در مورد مسايل جهان اسلام انجام نميدهد گفت: بايد توجه داشت سازمان كنفرانس اسلامي سازماني نوپاست و مسير تكامل را طي ميكند البته مشكلاتي دارد كه بايد آنها نيز برطرف شود.
وي هم چنين در پاسخ به اين سوال كه اقتصاد آفريقا دچار مشكلاتي است و نفت ندارد وآيا اين امكان وجود دارد كه كشورهاي آفريقايي به نفت ايران دسترسي ويژه اي داشته باشند گفت: در حد مقبول بله.
وي همچنين در مورد تصويب منشور جديد سازمان كنفرانس اسلامي گفت: همانطور كه گفتهام سازمان كنفرانس اسلامي سازمان نوپايي است و بايد قدم به قدم مسير تكامل را طي كند و تصويب جديد منشور سازمان كنفرانس اسلامي يك گام بلند در جهت استفاده بهتر از ظرفيت هاي اين سازمان مي تواند باشد.
احمدي نژاد هم چنين در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر اين كه انتظار شما از سازمان كنفرانس اسلامي در مورد موضوع هستهيي ايران چيست گفت: ما انتظار خاصي نداريم؛ از نظر ما موضوع هستهيي ايران تمام شده است، ولي دشمني آمريكا با ملت ما تمام نشده و آنها در راه پيشرفت ملت ايران مانع تراشي مي كنند.
رييس جمهور هم چنين به همكاري هاي خوب ايران با آژانس اشاره كرد و گفت: براساس گزارش آژانس نيز فعاليت هاي ايران قانونمند و صلح آميز است و از نظر حقوقي مساله هسته اي ما تمام شده است.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه برخي به دنبال اين هستند كه در كشورهاي اسلامي ترس از گسترش شيعه را مطرح كنند گفت: به نظر ما اسلام يك حقيقت است و خداي ما و كتاب ما و پيامبر ما يكي است و اين اختلافات القاي دشمنان است ما همه با هم برادريم و بايد به دنبال منافع امت اسلام و بشريت باشيم و جناح بندي و قبيله گرايي معنايي ندارد. تمام شيعيان حتما سني هستند، چون سنت گرامي پيامبر اسلام اسوه است و براي همه است بنابراين همه سني هستند البته اگر حقيقتا دنبال سنت پيامبر باشند پيامبر اسلام در برابر ظلم سكوت نمي كرد ما هم نبايد در برابر ظلم سكوت كنيم و شما بدانيد كه ريشه تفرقه به نام شيعه و سني در بين مسلمانان دست صهيونيست ها و كساني است كه به پيامبر اسلام توهين ميكنند ولي دوران آنها تمام شده است و دست قدرت ملت ها گوش آنها را مي گيرد و به زباله داني پرتاب مي كند.
رييس جمهور در پاسخ به سوالي در مورد ظرفيت هاي آفريقا گفت: آفريقا سرشار از استعدادهاي بسيار زيادي است و استعدادهاي بي نظيري در اين قاره وجود دارد و شرايط امروز آفريقا تحميل به مردم آفريقاست و بايد تلاش شود از اين ظرفيت ها به نحو احسن در جهت كمك به مردم آفريقا و حل مشكلات آفريقا استفاده شود.
وي گفت: از جمله شما بايد حواستان باشد بنا نيست كسي دلش براي آفريقا بسوزد آن نيرويي كه آفريقا را به پيش مي برد انديشه، اراده و همت زنان و مردان آفريقايي است و همه بايد متحد شوند تا مسايل را حل كنند.
رييس جمهور گفت: ملت ايران همواره در كنار ملت هاي مظلوم آفريقا بوده و از آنها حمايت كرده است.
رييس جمهور هم چنين در مورد جوانان ايراني گفت: امروز جوانان ما مومن مصمم و آگاهانه اهداف انقلاب اسلامي را به پيش مي برند و بسياري از دانشمندان ما از نسل دوم و سوم انقلاب هستندو اگر شما در راهپيمايي 22 بهمن بوديد مي ديديد كه چگونه جوانان ما در راهپيمايي عظيم 22 بهمن شركت كرده اند و امروز جوانان ما صحنه گردان انقلاب هستند.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اين كه شما در اجلاس فوق العاده سازمان كنفرانس اسلامي در مكه پيشنهاد داده بوديد كه كشورهاي اسلامي يك كرسي دايم در شوراي امنيت داشته باشند و اين كه شما و سازمان كنفرانس اسلامي در اين راستا چه اقداماتي انجام داديد گفت: اين امر به صورت مستمر دنبال مي شود و اين را كشورهاي اسلامي دنبال ميكنند و ميدانيم كه موضوع تغيير شوراي امنيت در دستور كار مجمع عمومي است البته ميدانيم كساني كه داراي اختيارات ويژه هستند در اين ارتباط مقاومت ميكنند و با تغيير ساختار مخالف هستند.
وي هم چنين در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه چرا كشورهاي اسلامي با توجه به جنايت هايي كه رژيم صهيونيستي انجام مي دهد قطع ارتباط با رژيم صهيونيستي نميكنند و كنفرانس اسلامي در اين ارتباط موضعي نمي گيرد گفت: شما اين سوال را فردا (روز جمعه) به صورت جدي مطرح كنيد. البته بدانيد كه رژيم صهيونيستي از بين رفتني است و پيروزي ملت فلسطين حتمي است و اين رژيم فلسفه وجودي خود را از دست داده است و آنهايي كه از اين رژيم حمايت ميكنند ضرر مي كنند.
دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهور كشورمان شب گذشته پيش از ترك سنگال و در حاشيه يازدهمين اجلاس سران كشورهاي اسلامي با عبدالله واد رييس جمهور سنگال ديدار كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، رييس جمهور كشورمان در اين ديدار با بيان اين كه يازدهمين اجلاس سران كنفرانس اسلامي خيلي خوب برگزار شد، خطاب به عبدالله واد گفت: اجلاس تمام شد، اما كار شما كه رياست سازمان را برعهده گرفتيد تازه آغاز مي شود.
وي افزود: هر زمان لازم بود دربارهي تحولات و مسايل جهاني و مسايل دو جانبه با يكديگر گفت و گو و مشورت مي كنيم.
بنابر اين گزارش عبدالله واد رييس جمهور سنگال كه يازدهمين اجلاس سران كنفرانس اسلامي در كشورش برگزار شده بود و رياست سازمان كنفرانس اسلامي را برعهده گرفته است، با تشكر از حضور دكتر احمدي نژاد در اين اجلاس گفت: نسبت به حضور شما در اين اجلاس حساس بودم، چرا كه شركت ايران در اجلاس سران بسيار موثر و مهم است.
رييس جمهور سنگال در ادامه خطاب به رييس جمهور كشورمان اظهار داشت: شما مشاور هوشمندي هستيد و هر موقع لازم باشد در مورد مسايل جهاني و دو جانبه با شما مشورت و گفتوگو مي كنم.
رييس جمهور كشورمان هم چنين شب گذشته در يك مصاحبه مطبوعاتي با خبرنگاران حضور پيدا كرد و به سوالات مختلف آنها به خصوص در مورد وظايف سازمان كنفرانس اسلامي و مسايل مربوط به جهان اسلام پاسخ گفت كه اخبار تكميلي آن متعاقبا ارسال مي شود.
انتهاي پيام