احمد ضابطي جهرمي مستندساز و استاد دانشگاه نشان فيروزه سينماي حقيقت را طي مراسمي از سوي مركز گسترش سينماي مستند وتجربي دريافت كرد.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مراسم عصر روز گذشته ـ 14 اسفند ماه ـ بعد از پخش مستندهاي «يوز ايراني» و «گور ايراني» از آخرين كارهاي استاد احمد ضابطي جهرمي تجليل شد.
در اين مراسم كه با حضور محمدعلي اينانلو تهيهكننده، كارگردان و مدير موسسه طبيعت وهمچنين تعدادي از علاقمندان و دانشجويان برگزار شد، ضابطي جهرمي ضمن تشكر از مركز گسترش سينماي مستند وتجربي گفت: راهي را كه اين مركز سالها در پيش گرفته، خدمت به سينماي مستند است كه كاري درست است.
او اين هديه را از لحاظ معنوي بسيار ارزشمند دانست و در عين حال ابراز عقيده كرد: اكنون اين نياز احساس ميشود كه اين مركز مستقلانه و آزادانهتر عمل كند. كار اصلي من آموزش مستند است هر چند در محافلي به عنوان مستندساز و در محافل تخصصيتر به عنوان مستندساز حيات وحش معرفي ميشوم.
او دو فيلم مستندش «گور ايراني» و «يوز ايراني» را كارهايي بسيار ساده و ابتدايي با ساختاري گزارشي عنوان كرد و اظهار داشت: تجربه فوقالعادهيي در اين دو فيلم براي آموزش در كلاسهايم آموختم.
استاد ضابطي جهرمي با انتقاد از بوروكراسي زمانبر در گرفتن مجوز براي ساخت مستند گفت: مشكلات عمده مستند سازي در ايران برخورداري كم از فناوري و تكنولوژيهاي پيشرفته جهان است كه در اين عرصه به كار گرفته ميشود، هر چند گاهي در مستند ايمان و عشق فيلم را ميسازد و گاهي فناوري.
وي همچنين بر ضرورت افزايش دانش و پژوهش در اين زمينه تاكيد كرد: بودجه ناچيز، كار سخت كه در دراز مدت نتيجه ميدهد و حتي شايد هم نتيجه ندهد، نبود تجهيزات فني پيشرفته از مشكلات عمده كار مستندسازي در ايران است.
محمدعلي اينانلو، تهيهكننده و كارگردان و مدير موسسه طبيعت نيز در سخناني ضمن تقدير از كوششهاي استاد ضابطي جهرمي از روال كار مستندسازي در ايران، امكانات و بودجه كم ، بيتوجهي مسئولين انتقاد كرد.
انتهاي پيام