رييسجمهور پس از گرفتن راي اعتماد مجلس براي وزيران پيشنهادي نفت و صنايع، درباره فعاليتهاي هسته اي ايران و فعال شدن زنجيره سانتريفوژها، همچنين ادامه اين روند گفت: كليد كار صنعتي در اين زمينه زده شده است و ما طبق برنامه تنظيمشده و زير نظر آژانس كارهايمان را توسعه خواهيم داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، ايسنا، وي كه به همراه حداد عادل، رييس مجلس در جمع خبرنگاران حضور يافته بود، دربارهي قانون خدمات كشوري نيز گفت: اين قانون از كارهاي خوب و ماندگار دولت و مجلس و نقطه آغاز يك تحول بزرگ در سازماندهي اداري و گردش كارها و سلسله مراتب اداري خواهد بود، همچنين به گسترش عدالت در پرداختي كاركنان دولت منجر ميشود.
وي همچنين گفت كه اين قانون به دليل حساسيت مجلس و دولت مورد كارشناسي گستردهاي قرار گرفته بود.
رييسجمهور دربارهي اصلاحات نهايي اين قانون هم اظهار داشت: اين لايحه در زماني ارايه شده بود كه دولت، اصلاحات در سازمان مديريت و برنامهريزي را انجام نداده بود، به خاطر همين عنوان سازمان مديريت و برنامهريزي در اين لايحه آمده بود كه براي اصلاح عبارتي، دولت آن را يك بار به مجلس برگرداند و پس از اصلاح به دولت بازگشت داده شد كه ديروز اين قانون ابلاغ شده و كارهايش آغاز ميشود.
به گفتهي رييسجمهور 60 آييننامه بايد براي اين قانون تدوين و كارهاي مقدماتي آن انجام شود.
احمدينژاد در همين ارتباط گفت كه انجام كارهاي مقدماتي براي اجراي اين قانون حجم بزرگي از كار را ميطلبد و افزود: دولت از نظر منابع براي اجراي اين قانون مشكلي ندارد. بخشي به وسيله سهام عدالت و بخشي با افزايش سنواتي انجام و فاصلههاي حقوقي جبران ميشود.
وي در ادامه با انتقاد از برخي اظهارنظرها دربارهي اين قانون گفت: برخي اظهارنظرهاي خاصي از روي بي اطلاعي درباره اين قانون انجام ميدهند؛ در حالي كه ميتوانند از مسوولان و شخصيتهاي ذيربط مانند نمايندگان و برخي مسوولان دولتي دربارهي اين قانون پرسش و پاسخهايشان را دريافت كنند.
احمدينژاد در ادامه در پاسخ به اظهارنظر خبرنگار اعتماد ملي دربارهي سخنراني اش در دانشگاه علم و صنعت به يك پاسخ كوتاه بسنده كرد و گفت: شما سوال نكرديد؛ بلكه يك سخنراني كرديد.
وي در ادامه در پاسخ به پرسش يك خبرنگار چيني درباره روابط ايران و چين گفت: ديروز وزير خارجه چين با من ملاقات داشت كه طي آن روابط دوجانبه بررسي شد. جايگاه چين نيز در عرصه سياسي، ويژه و ديدگاه هايش براي ما قابل احترام است. روابط ايران و چين هم آنقدر گسترده است كه ابعاد مختلفي را در بر ميگيرد.
رييسجمهور دربارهي پرونده هستهيي ايران نيز گفت: ما عضو آژانس انرژي هستهيي هستيم و تا امروز در چارچوب مقررات عمل كردهايم و خواهيم كرد. ما با همه دنيا و هر كس كه علاقهمند باشد در اين زمينه گفت و گو ميكنيم و اگر هم سوالي داشته باشند، آن را با روي باز ميشنويم و هر چقدر كه با منافع ملي ما در ارتباط باشد، آن را گوش ميكنيم.
رييسجمهور در ادامه، پس از پاسخ حداد عادل به سوال ايسنا درباره تعامل مجلس و دولت در شيوه جديد بودجهنويسي اظهار داشت: اين لايحه هنوز به مجلس داده نشده. تعجب ميكنم برخي خبرگزاريها و روزنامهها درباره چيزي كه هنوز منتشر نشده، اظهار نظرهاي قاطع و طوري مطالب را بيان ميكنند كه انگار بين مجلس و دولت دعوايي ريشهدار و حلنشدني وجود دارد.
وي با بيان اين كه كار بزرگي در حال انجام است، ضرورت تعامل مجلس و دولت و انجام رايزني را يادآور شد و با اشاره به اين كه همه بايد كمك كنيم كه كار بهتر و بهتر انجام شود، تصريح كرد: اين امري منفي نيست كه بخواهيم آن را به يك ماجرا تبديل كنيم. رسانهها هم بايد كمك كنند ما كار را بهتر و بهتر و به نفع مردم تمام كنم.
رييسجمهور در ادامه دربارهي احتمال تصويب قطعنامه سوم و روند پرونده هستهاي ايران گفت: يكي دو كشور هستند كه ملت ما در طول تاريخ همواره آنها را در مقابل خود ديده است. حتي زماني كه براي استقلال، تامين حقوق طبيعي، همچنين تعيين سرنوشت خود و ايجاد نوع نظام دلخواه حركت كرد، اين چند كشور را در مقابل خود ديد. اينها در هر فرصتي، تمام توان خود را در مقابل ملت ما بسيج ميكنند اما ملت ما با ايستادگي و اراده همواره در مقابل آنها موفق بوده است.
احمدينژاد گفت: اميدوارم اين چند كشور از 28 سال گذشته عبرت و به جاي بداخلاقي با ملت ما راه دوستي را در پيش بگيرند؛ اما اگر بخواهند رويه كنوني خود را ادامه دهند ملت ما در مقابل آنها ايستاده است.
رييسجمهور در ادامه گفت: شرايط عرصه بينالمللي در حال رقم خوردن به نفع ماست و منحني شرايط به نفع ما شيب تندي گرفته است.
به گزارش ايسنا دكتر احمدينژاد افزود: از نظر ما مساله هستهيي حل شده است. اين حرفهايي هم كه زده ميشود، براي اين است كه امتيازات حداقلي از ملت ما بگيرند.
وي ادامه داد: ما از ابتدا گفتهايم آژانس گستردهترين، دقيقترين و پيچيدهترين سوالها را از ما پرسيده و بيشترين سطح و گستردهترين همكاريها بين ايران و آژانس انجام شده است و گزارشي كه ارايه شده كاملا شفاف و تاييد كننده فعاليتهاي ملت ايران در فناوري صلح آميز هستهيي است، بدخواهان هم در اين پرونده دستشان خالي است و خودشان اذعان دارند كه با اين كارها به نتيجهاي نخواهند رسيد. اميدوارم دو كشوري هم كه در مقابل ملت ما ايستادهاند از گذشته عبرت بگيرند.
وي درباره حضور ناوهاي آمريكايي در خليج فارس و ارتباط آن با مسائل ايران گفت: ما در اين زمينهها ربطي نميبينيم؛ البته تمام تحركات آنها را زير نظر داريم و قواي ما با دقت همه شرايط را دنبال ميكنند.
خبرنگاري پرسيد كه چرا از ديگران انتقاد ميكنيد ولي از خودتان انتقادي نميكنيد؟ رييسجمهور نيز پاسخ داد: رسم اين نيست كه مديران ضعفهاي خود را ببينند و ما در گذشته چنين چيزهايي نداشتيم، اما براي مزيد اطلاع شما ميگويم كه اين دولت پرچمدار نقد از خود است، وقتي از سيستم بانكي انتقاد ميكنيم از چه كسي است؟
وي ادامه داد: رييسجمهور پرچمدار بيان نقطه ضعفها و مشكلات است، وقتي خود ميگوييم كه يك مديريت خوب كار نكرده، چه زماني ديدهايد كه كسي ناكارآمدي كرده باشد و با او برخورد كند. اين اوج بيان ضعفها و چارهانديشيهاست. وقتي من كل نظام مديريتي را زير سوال مي برم و راهكار ارايه مي دهم. وقتي در بخش هاي كشاورزي سيستم شوراها و سازمان مديريت خود مشكلات را مي گويم و اين كه در بيكاري و تخصيص منابع بي عدالتي در بخش هاي گوناگون ديده مي شود و راهكار حل آنها را ارايه مي دهم به مفهوم اين است كه ما خود پرچمدار بيان مشكلات هستيم و برادران محترممان در مجلس نيز حرف هاي خود را مطرح مي كنند. من براي مزيد اطلاع شما مي گويم اين دولت پرچمدار نقد از خود است. ديروز به كساني كه بهترين نقدها را به دولت كرده بودند ـ نقدهايي كه البته سازنده بود ـ جايزه داديم. نقد يكي از آنها منشا تحول بزرگي در نظام بودجهريزي كشور شد. اين نقد ، نقد تندي عليه من و دولت اما سازنده بود. اين نقد را بايد طلا گرفت.
احمدينژاد ادامه داد: حتي بسياري از نقدهاي مجلس دوستانه و براي اصلاح كشور است و اين كشمكشهاي سياسي كه در ذهن شما وجود دارد اصلا دخالت ندارد. در جلسات ما بحثهاي جدي بين دولت و مجلس مطرح ميشود، چانهزني ميشود ولي همه با هم دوست هستيم و تلاش ميكنيم مشكلات حل شود.
وي از راي اعتماد مجلس به دو وزير پيشنهاديش نيز تشكر كرد و گفت: دولت قدر اين حسن اعتماد نمايندگان را ميداند و در راستاي حل مشكلات و اجراي افق چشمانداز و برنامهها عمل ميكند.
دفاع از دو عضو جديد كابينه
رييسجمهور صبح چهارشنبه نيز در مجلس حضور يافت و از وزيران پيشنهادي نفت و صنايع كه نهايتا راي اعتماد مجلس را گرفتند، دفاع كرد.
متن دفاعيات رييسجمهور در پي ميآيد:
دكتر محمود احمدينژاد، رييسجمهور، روز چهارشنبه با حضور در صحن علني مجلس، وزراي پيشنهادي خود نوذري و محرابيان را به ترتيب براي تصدي وزارتخانههاي نفت و صنايع به مجلس شوراي اسلامي معرفي كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييسجمهور درابتداي سخنانش با تبريك ايام ميلاد حضرت معصومه (س) خداوند را شاكر شد كه يك بار ديگر فرصت ديدار و گفتوگو با نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي را يافته است.
دكتر احمدينژاد خطاب به نمايندگان با تاكيد بر اين كه دو وزارتخانهي نفت و صنايع در برنامهي چهارم و افق چشمانداز ماموريتهاي بسيار مهم و سنگيني را برعهده دارند، گفت: بخش نفت به عنوان يكي از پايههاي اصلي اقتصاد كشور نيازمند چند كار بزرگ و تحول اساسي است.
به گفتهي رييسجمهور تحول اول در ساختار وزارت نفت و ساز و كارهاي اتخاذ تصميم و پيشبرد برنامهها است.
وي افزود: البته اكتشاف و توسعهي ظرفيت توليد به عنوان پشتوانهي قدرت سياسي، اقتصادي كشور كار مهم ديگري است كه وزارت نفت بايد آن را در دستور كار دائمي خود داشته باشد.
احمدينژاد تبديل به توليد داخل نيازهاي نفت، پاسخگويي به نيازهاي داخل، تبديل نفت به فرآوردههاي نفتي و گاز و فرآوردههاي با ارزش افزوده بالاتر، حضور موثر در بازارهاي جهاني و تعيين قيمت نفت و فرآوردهها، كاهش هزينههاي توليد، بهينهسازي هزينهها و تامين نيازهاي انرژي براي رشد پيشبيني شده در قانون برنامه را مسووليتهاي بسيار سنگيني دانست كه بر عهدهي وزارت نفت است.
رييسجمهور افزود: علاوه بر اين موارد، كنترل و تنظيم درآمد و هزينه در داخل وزارت نفت و حضور در بازارهاي صنعتي و فني مرتبط با نفت در جهان از كارهاي بسيار مهمي است كه در دستور كار وزارتخانه قرار دارد.
احمدينژاد با اشاره به تقاضاهاي فراواني كه از ناحيهي كشورهاي توليدكننده در مقابل وزارت نفت قرار دارد، خاطر نشان كرد: براي آموزش، اكتشاف، سرمايهگذاري و انتقال فنآوري، كارهاي بسيار سنگيني وجود دارد.
وي براي اين منظور مهندس نوذري را به عنوان وزير پيشنهادي خود براي تصدي وزارت نفت معرفي كرد و گفت: ايشان بخش عمدهي زندگي كاري خود را در حوزه نفت گذرانده، دو دوره افتخار نمايندگي مردم در مجلس شوراي اسلامي را داشته و امروز نيز جزء عناصر مومن، دلسوز و به تعبير بچههاي نفت، جزء بچههاي رزمنده و بچههاي جنگ نفت و مسلط به مسائل نفت با نگاه تحولي و تصميمگير است.
رييسجمهور يادآور شد: ايشان معرفي شدهاند تا در چارچوب سياستهاي تنظيمي، افق چشمانداز، برنامهي چهارم و آن چيزهايي كه بارها در مورد آنها گفتوگو كردهايم، تلاش وسيعي را سازمان و با استفاده از عناصر كارآمد كه در كشور و در خود نفت بسيار فراوان هستند، كارهاي شايستهاي را صورت دهند.
احمدينژاد در ادامه با اشاره به بخش صنعت كه از پايههاي اقتصاد كشور است، گفت: ما در اين بخش كارهاي مهمي در پيش داريم كه دستيابي به رشد پيشبيني شده در قانون برنامه، تقويت توليد داخل، فتح بازارهاي جهاني، ورود به عرصههاي رقابت سخت در صدور كالاهاي صنعتي، توسعهي صنايع با فنآوريهاي پيشرفته، ايجاد اشتغال پيشبيني شده در برنامه، كاهش هزينهها، بهينهسازي توليد و اصلاح مديريتها و واگذاريهاي وسيع از جمله آنهاست و همراه با آن تنظيم مديريتها بايد به گونهاي باشد كه آسيبي به تحقق اين موارد وارد نشود.
وي همچنين انتقال مديريتها از بخش دولتي به بخش مردمي را از جمله اقدامات مهمي دانست كه بايد وزارت صنايع در بخش صنعت انجام دهد.
رييسجمهور با اشاره به اقداماتي كه بايد در بخش معدن نيز بايد صورت گيرد، يادآور شد: همان طور كه شما ميدانيد توانمنديهاي بخش معدن ما همچنان ناشناخته است و تا امروز نه برنامهي مدون و جامع و نه ارادهي محكمي براي احياي حقوق ملت در بخش معادن وجود داشته است.
احمدينژاد ادامه داد: شايد براي شما جالب باشد كه كارخانهاي كه اخيرا فقط 20 درصد سهام آن بيش از 1200 ميليارد تومان به فروش رسيده است، براي بهرهبرداري از معدن در اختيار، حتي يك ريال حق مالكانه به دولت نميپرداخته است.
وي طيف وسيع معادن غني كشور را به لحاظ شناسايي، شيوههاي فني و پيشرفته بهرهبرداري، هم چنين از نظر حفظ حقوق ملت نيازمند كاري انقلابي و جدي دانست و گفت: براي اين منظور از جناب آقاي مهندس محرابيان كه از نيروهاي متخصص، متعهد و توانمند كشور است دعوت شده كه خدمت شما معرفي ميشوند.
رييسجمهور گفت: بنده با مهندس محرابيان در دانشگاه علم و صنعت آشنا شدم. ايشان از جوانهاي بسيار با استعداد، مسلط به علوم روز و اطلاعات روز دنيا در بخشهاي گوناگون و يك مدير جدي و توانمند است كه اگر مورد اعتماد شما قرار گيرد، جوانترين عضو كابينه خواهد بود و از اين جهت ايشان مزيتي را خواهند داشت.
احمدينژاد نگاه مجلس و دولت در اعتماد به نسلهاي سوم و چهارم انقلاب و فرصت دادن به آنها براي حضور در عرصهي تصميمگيريهاي كلان كشور را نگاهي ارزشي دانست و اظهار كرد: باور من اين است كه هم آقاي نوذري و هم آقاي محرابيان دو وزير موفق در كابينه خواهند بود.
وي ادامه داد: در يك كلمه گروه خون اين دو وزير پيشنهادي گروه خوني است كه با مجلس همخواني كامل دارد و اين دو نفر ميتوانند به خوبي تعامل كنند و تصميمات بزرگ، تحولي و درست را به اجرا بگذارند، همچنين كشور را در اين دو بخش جلو ببرند.
رييسجمهور در ادامه يادآور شد: سه ماه سرپرستي اين دو نفر فرصت مناسبي بود تا هم به بخش عملي مسلط شوند و هم تعامل خوبي با نمايندگان مجلس برقرار كنند تا ديدگاهها منتقل و حرفها زده شود، همچنين جهتگيريها به طور كامل روشن شود تا آقايان بعد از كسب راي اعتماد بتوانند به سرعت تصميمگيريها را انجام دهند و كار را جلو ببرند.
احمدينژاد از تلاشهاي مهندس وزيري هامانه و دكتر طهماسبي، وزيرن پيشين نفت و صنايع نيز سپاسگزاري كرد و گفت: دو وزير قبلي نيز از برادران خوبي بودند كه در خدمت دولت، ملت و همكار خوبي براي مجلس به حساب ميآمدند؛ اما همانطور كه قبلا گفتم يك مربي تشخيص ميدهد كه همراهان و گروه همكار خود را جابجا و آرايش تيم را متناسب با شرايط تنظيم نمايد.
رييسجمهور در پايان ابراز اميدواري كرد كه نمايندگان با بررسي خوبي كه معمولا انجام ميدهند تصميمي مفيد و به صلاح كشور بگيرند.
رييسجمهور ظهر روز چهارشنبه هم براي بار دوم پشت تريبون مجلس قرار گرفت و از باقيمانده وقت خود براي ادامه كار دفاع از وزيران پيشنهادي نفت و صنايع استفاده كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر احمدينژاد كه پس از استماع سخنان موافقان و مخالفان وزيران پيشنهادي سخن ميگفت، از نوذري و به ويژه محرابيان كه موارد بيشتري درباره وي مطرح شده بود، دفاع كرد.
دكتر محمود احمدينژاد در ابتدا با تشكر از نمايندگان و موافقان و مخالفان اظهار كرد: من ميدانم كه شما همه به دنبال اين هستيد كه تصميمي مناسب گرفته شود. خوشبختانه در مورد وزارت نفت بحث جدي مطرح نشد و بحثهايي كه شد در راستاي تكميل برنامهها و اصلاح جهتگيريها بود. در مورد آقاي نوذري نيز صحبتي نشد و آقاي نوذري نيز از فرصتي كه داشتند استفاده و ديدگاههايشان را بيان كردند. حال در اينجا ميخواهم چند مطلب را در مورد مهندس محرابيان و مطالبي كه نمايندگان مجلس در ارتباط با وزارت صنايع مطرح كردند، بيان كنم.
رييسجمهور در ادامه در مورد جوانبودن محرابيان وزير پيشنهادي صنايع كه از سوي برخي نمايندگان مخالف مورد اشاره قرار گرفته بود، با حسن دانستن جواني اظهار كرد: ما بايد به جوانان براي فعاليت در عرصههاي مختلف ميدان دهيم و اين امر با رويكرد دولت و مجلس مطابق است.
وي در ادامه درباره تخصص و حوزهي كاري محرابيان اظهار كرد: همانطور كه شما دوستان عزيز ميدانيد حوزهي صنعت حوزهي وسيعي شامل برق، سيمان، ساختمان و حتي دارو و ... ميشود و از گستردهترين بحثهاي آن صنعت ساختمان است.
رييس جمهور افزود: همانطور كه آقاي مهندس آقايي مطرح كردند 8 – 9 رشتهي تخصصي زيرمجموعهي صنعت است كه يكي از مهمترين آنها ساختمان است و مهندس محرابيان در مورد آن تخصص دارد.
وي گفت: عملكرد قبلي و همچنين عملكرد سه ماههي ايشان به عنوان سرپرست وزارت صنايع مثبت بوده و نشان از اين دارد كه ميتواند در انجام اين مسووليت موفق باشد.
رييسجمهور گفت: يكي ديگر از نمايندگان عزيز بحث مناطق محروم را مطرح كردند كه در برنامههاي آقاي محرابيان نيز بحث توجه به مناطق محروم وجود دارد و اصلا جهتگيري اساسي اين دولت استقرار عدالت است. در همين سفري كه به خراسان جنوبي داشتيم به پيشنهاد آقاي محرابيان ايجاد چهار شهرك صنعتي به تصويب دولت رسيد و اينها همه در جهت رفع محروميت، بسط عدالت و توسعهي متوازن در سراسر كشور است.
وي ادامه داد: در اين جلسه همچنين دوست خوبم آقاي سرافراز نمايندهي مردم مشهد كه من به وي علاقهي خاصي دارم و فردي دلسوز و متدين هستند و صحبت خود را با نام امام رضا آغاز كردند، نكتهاي را بيان كردند كه به نظر من ايكاش قبل از اين كه اين نكته را بيان ميكردند يك سوال ميكردند تا مطلبي كه كذب محض از زبان اين برادر خارج نشود.
رييسجمهور گفت: اول اين كه نسبت و انتساب جرم نيست و هر كس شخصيت مستقل خود را دارد و شخصيتش بايد مورد بررسي قرار بگيرد. آقاي سرافراز با هيجان خبر كذبي را مطرح كردند كه فينفسه نه چيز بدي است و نه چيز خوبي.
وي افزود: من يك معلم دانشگاه هستم و ديدم كه آقاي محرابيان به عنوان يك دانشجوي دلسوز و بسيجي فعاليت ميكند و به نظر من انتخاب جوانان اينچنيني براي حضور در عرصههاي مديريتي يك افتخار براي نظام است. ما نبايد هميشه در يك عده خاص دنبال مسوول بگرديم.
وي همچنين گفت: آقاي نصيري يكي ديگر از نمايندگان بيان كردند كه آقاي رييسجمهور مسوولان را از اطرافيان خود انتخاب ميكند. سوال ميكنم آيا اين كابينه از دور و بريهاي احمدينژاد تشكيل شده است؟ اينطور نيست؛ البته اين سخن من به اين معنا نيست كه احمدينژاد در انتخابهاي خود دچار اشتباه نميشود، ممكن است اشتباه شود، ما گفتوگو ميكنيم و بعد از گفتوگو تصميم ميگيريم؛ ولي براي نظام باعث افتخار است كه يك بچهبسيجي در ستون مديريتي قرار بگيرد؛ كسي كه با ديد كساني كه نگاه طبقاتي دارند، در لايههاي زيرين جامعه قرار دارد و هيچ قدرت و ثروتي پشت او نيست.
رييسجمهور افزود: آقاي محرابيان هيچ نسبتي با من ندارند. يكي از دوستان نسبت خوني من و محرابيان را مطرح كردند. خب ما همه فرزندان آدم هستيم و از اين جهت با يكديگر نسبت داريم.
احمدينژاد همچنين گفت: من اين مطالب را ميگويم به خاطر اين كه به هر حال در تاريخ ثبت ميشود و نبايد يك حرف غير واقع در تاريخ ثبت شود.
در ادامهي سخنان رييسجمهور، حداد عادل، رييس مجلس شوراي اسلامي خطاب به وي گفت: منظور آقاي سرافراز كه اين مطلب را بيان كردند گروه خوني بوده كه يادشان رفته لفظ گروه را به كار برند؟ كه رييس جمهور در پاسخ گفت: محرابيان گروهي ندارند. محرابيان مخلص شما و ملت ايران است. يك بچهبسيجي است كه ميخواهد فعاليت كند و من ميخواهم انتخاب محرابيان به عنوان وزير صنايع يك افتخار براي مجلس هفتم باشد؛ چرا كه ميبينيد عملكرد وي در ستاد تبصرهي 13 چگونه بوده است.
رييسجمهور همچنين گفت: محرابيان يك جوان است از متن شما و فرزند شما.
احمدينژاد ادامه داد: يكي از دوستان نيز در جلسهي امروز در مورد خصوصيات وزراي قبلي كه من بيان كرده بودم مطالبي را مطرح كردند كه اكنون نيز آن ويژگيها را ميگويم، ولي بايد توجه داشت كه وقتي يك وزير كنار ميرود به اين معنا نيست كه فداكار و دلسوز نيست. ببينيد! ما يك تيم هستيم كه ميخواهد كار كند و اين تيم بايد هماهنگ باشد.
وي گفت: من همانطور كه در ابتداي جلسه از دو وزير قبلي تشكر كردم، اكنون نيز از دو وزير قبلي صميمانه تشكر ميكنم. دعوا و دشمني وجود ندارد. اين دوستان در جاي ديگر به انقلاب كمك ميكنند. ممكن است در سمتهاي بالاتري قرار بگيرند، ولي همانطور كه گفتم بايد يك تيم در جهت فعاليت هماهنگ باشد و اين فرصت را به مربي تيم داد كه آرايش تيم را متناسب با نياز بچيند.
رييسجمهور در پايان تاكيد كرد كه دولت هر رايي را كه نمايندگان مجلس بدهند، ميپذيرد و به آن احترام ميگذارد.
انتهاي پيام