اظهارات موافقان و مخالفان وزير پيشنهادي نفت

در جلسه صبح روز چهارشنبه مجلس كه به بررسي راي اعتماد به وزير پيشنهادي نفت اختصاص داشت؛ آيين‌پرست و معلمي‌پور به عنوان مخالف و ناطق‌نوري، قاسم‌زاده، گلدي‌برمك و عباسي به عنوان موافق اظهارنظر كردند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايسنا، اظهارات موافقان و مخالفان راي اعتماد به غلامحسين نوذري ـ وزير پيشنهادي نفت ـ به شرح زير است:

/موافق/
نماينده‌ي مردم محمودآباد و نور در مجلس:
تعامل با داخل و بيرون وزارت نفت از جمله خصوصيات نوذري است

نماينده‌ي مردم محمودآباد و نور در خانه‌ي ملت در موافقت با غلامحسين نوذري وزير پيشنهادي نفت؛ به كارهاي زيربنايي صورت گرفته توسط محرابيان در وزارت صنايع اشاره كرد و گفت: فولاد، سيمان و شكر در حال تبديل كشور به بحران بودند كه خوشبختانه توسط مديريت محرابيان به سرانجام مطلوبي رسيدند.

علي‌اكبر ناطق نوري با بيان اين‌كه در نظام جمهوري اسلامي ايران، توان، اولويت بيشتري نسبت به سن دارد، يادآور شد: برخي نمايندگان از جوان بودن محرابيان صحبت به ميان آوردند‌ اما بايد بدانند كه توانمندي و كارآيي از اولويت بيشتري برخوردار است.

اين عضو هيأت رييسه مجلس با اشاره به سوابق وزير پيشنهادي نفت، خاطرنشان كرد: نوذري نه تنها در مجلس چهارم عضو كميسيون نفت بود بلكه تخصص، تعهد، مسووليت‌پذيري و پذيرش استدلال از وي نيز جزء خصوصياتش است كه او را فردي توانمند در تصدي وزارت نفت مي‌سازد.

وي نوذري را فرزند نفت از قبل انقلاب معرفي كرد و گفت: وي تشكيلات مسلمانان را در آن زمان ساماندهي كرده و مؤسس انجمن اسلامي نفت است. چراكه معتقد بود كه بايد نفت به دست فرزندان نفت سپرده شده و از توانمندي‌هاي داخلي استفاده شود.

اين عضو كميسيون انرژي مجلس تعامل با داخل و بيرون نفت را نيز از جمله خصوصيات نوذري دانست و اظهار كرد: وزير پيشنهادي نفت تصميم‌گير، ريسك‌پذير و داراي سوابقي همانند عضو هيأت مديره شركت مهندسي و توسعه نفت، مدير طرح توليد نفت خام كشور، حامي ساخت تسهيلات سرچاهي و ادوات حفاري، رييس هيأت مديره شركت ملي حفاري ايران، رييس هيأت مديره حفاري شمال و مديرعامل شركت نفت مناطق مركزي ايران نيز هستند.

وي قدم‌هايي كه نوذري براي آينده كشور برخواهد داشت را نيز همان دغدغه‌هايي دانست كه در كشور وجود دارد و مي‌تواند توسط وي به سرانجامي مطلوب برسد و گفت:‌ البته وي بايد طبق ضوابط برنامه چهارم توسعه اقتصادي و چشم‌انداز بيست ساله حركت كند. هرچند كه امكانات هم بايد توسط مجلس در اختيار او قرار گيرد.

ناطق نوري در پايان ابراز اميدواري كرد كه نمايندگان بتوانند در كارنامه عمر باقي مانده مجلس هفتم؛ دو وزير پيشنهادي نفت و صنايع را با رأي بالا و اطمينان به دولت بفرستد.

/مخالف/
نماينده مردم مهاباد در مجلس:
نوذري چگونه منابع سرمايه‌گذاري براي نيل به اهداف چشم‌انداز پيشنهادي را تأمين خواهد كرد؟

جعفر آيين‌پرست به عنوان مخالف وزير پيشنهادي نفت با اشاره به سوابق كاري نوذري، گفت: نوذري در بين كاركنان نفت به تدين، صداقت، پشتكار و جديت معروف است، اما علت مخالفتم به برخي رويكردها، كمبود و بعضا عقب‌ماندگي‌هاي موجود در صنعت نفت بازمي‌گردد.

نماينده‌ي مهاباد تصريح كرد: امنيت تأمين انرژي براي رشد توليد و تأمين نيازهاي جوامع يكي از دغدغه‌هاي حكومت‌ها و مديران است. اين كه سهم عوامل مختلف در تأمين انرژي جهاني چگونه است از مسائل مربوط به اقتصاد، انرژي و مديريت صنعت انرژي در همه زمينه‌هاي هسته‌اي، هيدروكربنيك‌ها و انرژي‌هاي‌نو است اما همه اين روند‌ها به يك مسأله اساسي توجه كرده‌اند كه سهم منابع نفت و گاز در تأمين انرژي مورد نياز اقتصاد جهاني حداقل تا سال 2050 به طور مستمر افزايش خواهد يافت و به فناوري‌هاي هسته‌اي منابع انرژي نيز تأكيد مي‌شود.

وي ادامه داد: مهندس نوذري كه براي تصدي صنعت گسترده و پيچيده نفت معرفي شده هرچند تلاش داشته همه ابعاد صنعت را در بر داشته باشد اما فاقد راهبرد مناسب براي تأمين اين نياز و سهم امروز و آينده آن از نفت و گاز به صورت تفكيك شده است.

عضو كميسيون عمران گفت: وزير پيشنهادي نفت پاسخ دهد توزيع فرآيندهاي توليد در كدام يك از بخش‌هاي نفت و گاز خواهد بود، آيا نوذري به مباحث مربوط به تبديلات گازي تأكيد كرده يا به موضوعات مربوط به پليمرها و بر پايه نفت اصرار مي‌كند يا بر فناوري و طراحي و ساخت و يا در حوزه تجارت و بازرگاني؟ كه اين موارد در برنامه پيشنهادي وي مشخص نشده است.

وي افزود: آيا با نگاه 20 تا 50 سال گذشته مي‌توان صنعت نفت را تا 5 يا 10 يا 20 سال آينده اداره كرد. چرا نمي‌دانيم در تمامي سرزمين چه مقدار و در چه سطح و در چه عمق منابع و ذخاير هيدروكربنيك وجود دارد؟ نوذري به بحث اكتشاف اشاره كرده اما اين كه در طي يك برنامه با چه اهداف كمي از نظر سطح پوشش كشور و از جمعيت عمق فعاليت‌هاي اكتشافي صورت خواهد پذيرفت مورد اشاره قرار نداده است.

نماينده‌ي مهاباد، گفت: اين كه مديريت و مالكيت مخازن از انحصارات طبيعي در قانون اساسي است بحث پذيرفته شده است، اما براي چگونگي انجام فعاليت‌ها كه تمامي متخصصان داخلي و خارجي از دانشگاهيان و مشاوران و مهندسان بخش دولت و ايرانيان صاحب امكانات و دانش خارج از كشور هيچ اولويت برنامه‌اي اعلام نشده است و اين يكي ديگر از نواقص برنامه نوذري است.

آيين پرست گفت: از نقاط قوت برنامه وزير پيشنهادي اين است كه بحث چشم‌انداز صنعت نفت در 20 سال آينده را مطرح كرده اما سوال بنده از وي اين است كه از چه طريقي منابع مورد نياز سرمايه‌گذاري براي نيل به اهداف در چشم‌انداز پيشنهادي را تأمين خواهد كرد؟ در جدول ميزان سرمايه‌گذاري مورد نياز بخش‌هاي مختلف صنعت نفت طي برنامه 20 ساله تا افق 1404 به عدد 472 ميليارد دلار اشاره شده كه به طور متوسط سالانه 20 ميليارد دلار است. در 2 سال گذشته چه ميزان سرمايه‌گذاري انجام شده و اين عدد با اتخاذ چه راهبردي قابل تحقق است.

وي به بحث اصلاح ساختار مديريت و سازماندهي صنعت نفت اشاره كرد كه در برنامه نوذري تحت عنوان اصلاح ساختار و تشكيلات مورد توجه قرار گرفته، گفت: اين كه اين مهم چگونه و با چه سياست‌هايي صورت خواهد گرفت مغفول مانده است. سوال اين است شركت‌هاي مادر بر اساس قواعد اقتصادي اداره مي‌شوند يا قوانين يا قواعد اجتماعي يا حاكميتي؟ در برنامه نوذري به اصل 44 اشاره مختصر شده است.

اين نماينده‌ي مجلس گفت: ايجاد تنوع در بازار به منظور اين كه دچار انحصار از سوي مصرف‌كنندگان نشويم در برنامه نوذري مورد توجه قرار نگرفته است.

وي در پايان گفت: وي پاسخ دهد آيا صنعت نفت را كه صنعتي بين‌المللي بوده و نيروي انساني شاغل آن قدرت كار در سطح منطقه‌اي و جهاني دارد را با روش‌هاي معمول ساير فعاليت‌ها مي‌توان نگه داشت؟ اين از اساسي‌ترين چالش‌هاي مديريت صنعت نفت است كه نمي‌توان با احساسات با آن‌ها مواجه شد.

/موافق/
نماينده‌ مردم بابل در مجلس:
نوذري به جايگزيني فرآورده‌فروشي به جاي خام‌فروشي و گسترش تحقيقات بنيادي معتقد است

نماينده‌ي مردم بابل در خانه‌ي ملت در موافقت با وزير پيشنهادي نفت، با اشاره به اهميت و جايگاه صنعت نفت در اقتصاد ايران، اظهار كرد: با توجه به جايگاه نفت در اقتصاد ايران كه 80 درصد درآمد ارزي و 95 درصد انرژي كشور به آن وابسته است، بنابراين با توجه به جايگاه ويژه نفت و گاز و پتروشيمي، داشتن مديريت توانمند، متعهد و متخصص و باتجربه در بالاترين سطح مديريتي اين وزارتخانه را ضروري مي‌نمايد.

حسينعلي قاسم‌زاده گفت: نوذري وزير پيشنهادي براي وزارتخانه نفت با داشتن تصويري روشن از وضعيت موجود و شناخت چالش‌ها و آگاهي از قابليت‌ها و مزيت‌هاي بخش و ارائه‌ي برنامه‌اي مطلوب با محوريت سند چشم‌انداز بيست ساله كشور و توجه ويژه به فرامين مقام معظم رهبري در سياست‌هاي كلان نظام در 8 محور اقدام خواهد كرد.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس هم‌چنين با اشاره به اهم برنامه‌هاي نوذري در وزارت نفت، ‌خاطرنشان كرد: با توجه به ايده نوذري مبني بر جايگزيني فرآورده‌فروشي به جاي خام‌فروشي، بهينه سازي و گسترش تحقيقات بنيادي و تربيت نيروي انساني متخصص، صدور خدمات فني يا دانش و مهندسي در زمينه‌هاي منابع و صنايع نفت و گاز و پتروشيمي به ويژه با توجه به تجربه طولاني و تخصص مرتبط و داشتن سمت‌هاي مختلف در وزارت نفت از بدو انقلاب اسلامي و دوران جنگ شايستگي لازم جهت تصدي اين مسووليت را دارد.

قاسم‌زاده ابراز عقيده كرد: قبل از مطالعه برنامه پيشنهادي وزير مسائل مهمي را كه مي‌بايد مورد توجه و پيگيري اين دو دستگاه قرار گيرد و به عنوان خلأ موجود يا امري ناقص مطرح بود مطالعه و تدوين كردم و بعد از آن به برنامه‌هاي پيشنهادي دو وزير پرداختم.

وي با اشاره به مهم‌ترين برنامه‌هاي پيشنهادي وزير نفت، گفت: به عنوان نمونه، برنامه‌ريزي براي ايجاد صنايع فرآوري مواد خام، ايجاد ساختار مناسب براي تأمين خدمات سرمايه‌اي، برنامه‌ريزي به منظور استفاده بهينه از ظرفيت‌هاي خالي، مطالعه كاربردي در تعيين اولويت‌ها، سرمايه‌گذاري، تدوين مقررات جهت حمايت ملي از صنايع كشور از طريق منابع بانكي و بخش خصوصي، در نظر گرفتن سازوكارهاي مناسب جهت تسهيل توليدات صنعتي و دستاوردهاي مخترعين و نخبگان، ‌دقيقا منطبق است با آن چه كه ما به عنوان يك امر ايده‌آل به آن فكر مي‌كرديم.

نماينده‌ي مردم بابل در مجلس متذكر شد: دوستاني كه به عنوان مخالف صحبت كردند عقيده داشتند كه اين دو وزير برنامه‌هاي خوبي را به عنوان پيشنهاد مطرح كردند آيا توانمندي لازم جهت تحقق اين برنامه‌ها را دارند يا خير. بايد بگويم عملكرد نوذري و محرابيان در مدت زمان گذشته بيانگر اين واقعيت است. و بهتر بود مخالفاني كه اظهار ترديد در مقدار موفقيت اين دو نفر در ارائه عملكرد مي‌كردند مصداق ارائه مي‌كردند تا در مقام صحبت كردن پاسخگو باشند.

/موافق/
نماينده‌ي مردم مينودشت در مجلس:
يكي از برنامه‌هاي نوذري توجه ويژه به سياست‌هاي اصل ‌44 در بخش نفت و گاز است

كميسيون انرژي مجلس به عنوان متخصصان مجلس، سوابق اجرايي و تخصصي، تعهد و برنامه ارائه شده توسط نوذري را بررسي كرده و به اتفاق آراء نسبت به وزارت وي رأي مثبت داشته است.

بايرام گلدي‌برمك ـ نماينده‌ي مردم مينودشت در مجلس ـ به عنوان موافق وزير پيشنهادي نفت، نوذري را فردي متعهد، متدين، متخصص و كارشناس و مدير و مدبر خواند و افزود: قطعا براي رسيدن به هدف غايي، سرمايه و اختيارات لازم است كه اميد است مجلس سرمايه لازم را در اختيار وزارت نفت قرار خواهد داد و دولت نيز اختيارات.

اين عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس به برخي خصوصيات وزير پيشنهادي نفت اشاره كرد و گفت: كشور ايران يكي از مهم‌ترين كشورهاي جهان به لحاظ استراتژي و ژئوپولتيكي است و از لحاظ ذخاير نفت و گاز مقام دوم را در جهان داراست.

وي افزود: يكي از برنامه‌هاي نوذري توجه ويژه به سياست‌هاي كلي ابلاغي مقام معظم رهبري در بخش نفت و گاز به عنوان راهگشاي صنعت نفت و گاز ايران است و اين بنامه‌ها را در سرلوحه كار خود قرار داده است كه اتخاذ تدابير راهكارهاي مناسب براي گسترش اكتشاف نفت و گاز، افزايش ظرفيت توليد نفت و گاز متناسب با حجم ذخاير كشور به منظور تأمين مصرف داخلي و خارجي از اهم برنامه‌هاي وي در اين بخش است.

برمك تصريح كرد: حفظ جايگاه دومين توليدكننده نفت در اوپك، دستيابي به جايگاه اول منطقه از لحاظ ارزش توليد مواد و كالاهاي پتروشيمي به منظور ايجاد بالاترين ارزش افزوده از منابع هيدروكربنيك كشور، دستيابي به جايگاه دوم جهاني در توليد گاز طبيعي با توجه به ضرورت استفاده از مخازن مشترك از ديگر برنامه‌هاي نوذري است.

وي تصريح كرد: با توجه به سوابق اجرايي و سياسي نوذري و با توجه به جايگاه ويژه صنعت گاز، نفت و پتروشيمي و ضرورت داشتن مديريت توانمند، متعهد و متخصص در بالاترين سطح مديريتي اين وزارت‌خانه، بسيار مهم و اساسي است؛ بنابراين كميسيون انرژي مجلس به عنوان متخصصان مجلس، سوابق اجرايي و تخصصي، تعهد و برنامه ارائه شده توسط نوذري را بررسي كرده كه به اتفاق آراء رأي مثبت داشته است. بنابراين وي فردي لايق بوده تا مديريت اين وزارت‌خانه را كه قريب 30 سال سابقه كار در آن را دارد، را به دست گيرد.

/موافق/
نماينده‌ي مردم رودسر در مجلس:
نقش وزارت نفت در تأمين بودجه دولت بسيار حياتي و مهم است

اميدواريم نوذري بتواند مصوبات مجلس درباره گازرساني به روستاها و دو درصد درآمد نفتي را محقق كند.

اسدالله عباسي دليل حمايتش از نوذري به عنوان وزير نفت را موقعيت استراتژيك و ژئوپلتيك خاورميانه دانست و اظهار كرد: پتانسيل انرژي ذخيره در منطقه استراتژيك و ژئوپلتيك خاورميانه مي‌طلبد كه ايران به عنوان تأمين‌كننده امنيت انرژي در مركز بيضي‌مانند خاورميانه، كارساز و مؤثر باشد.

او افزود: بازيگران بين‌المللي در ابعاد سياسي، اقتصادي و فرهنگي به نحوي از انحاء، تفكر ليبراليسم و سكولاريزم را در منطقه خاورميانه گسترش داده و نهادينه مي‌كنند. در چنين وضعيتي، ايران مي‌تواند بر اساس سياست‌هاي چشم‌انداز 20 ساله در بخش انرژي به ويژه منابع كمياب هيدروكربني، نقش اساسي ايفا كند.

اين عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به اهميت، جايگاه و نقش وزارت نفت در توسعه‌ي سياسي و اقتصادي، كشور، گفت: نقش وزارت نفت در تأمين بودجه دولت بسيار حياتي و مهم است. با توجه به نقش كليدي وزارت نفت، لزوم انتخاب مديري متعهد، باتجربه، متخصص و باسوابق مشخص بيش از پيش حائز اهميت است به ويژه مديريتي كه درون سازمان بوده و بتواند برنامه‌هاي راهبردي را به گونه‌اي پيشنهاد دهد كه تمامي جوانب پيشرفت و توسعه وزارت نفت براي رسيدن به رشد اقتصادي بر اساس شاخص‌هاي قانون برنامه را داشته باشد.

نماينده‌ي مردم رودسر در مجلس انتخاب مديريت عالي دستگاه‌هاي اجرايي را از جنبه‌هاي گوناگون حائز اهميت دانست و افزود: اي كاش دوستان مخالف نوذري از عملكرد و پيشينه مديريتي ايشان صحبت مي‌كردند؛ نه اين‌كه برنامه‌هاي اجرا نشده آينده را نقد كنند. از منظر تدين، تخصص، اجتماعي و سياسي، درون سازماني و برون‌سازماني، برنامه‌هاي پيشنهادي مرتبط با حوزه مسووليت جديد كه آن هم بر اساس سند چشم‌انداز، سياست‌هاي وزارت نفت و تحقق فرمايشات ابلاغي مقام معظم رهبري در بخش نفت و گاز مورد بررسي است.

عباسي با اشاره به عملكرد مثبت نوذري در پست سرپرست وزارت نفت،‌ گفت: برنامه‌هاي نوذري مبتني بر سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري در بخش نفت و گاز است. اين برنامه‌ها مي‌توانند پاسخگوي بسياري از نيازها و خواسته‌هاي جامع امروز باشد.

او با اشاره به سياست‌هاي كلان نظام در بخش نفت و گاز، تصريح كرد: اتخاذ تدابير و راهكارهاي مناسب براي گسترش اكتشاف نفت و گاز و شناسايي منابع كشور، افزايش ظرفيت توليد صيانت شده نفت متناسب با ذخاير موجود و برخورداري كشور از افزايش قدرت اقتصادي، امنيتي و سياسي، افزايش ظرفيت توليد گاز متناسب با حجم ذخاير كشور به منظور تأمين مصرف داخلي و حداكثري جايگزين با فرآورده‌هاي نفتي، بهره‌برداري از موقعيت منطقه‌يي و جغرافيايي كشور براي خريد و فروش، فرآوري، پالايش، معاوضه يا انتقال نفت و گاز منطقه با بازارهاي داخلي و جهاني و جايگزيني صادرات فرآورده‌هاي نفت، گاز و پتروشيمي به جاي صدور نفت و ذخاير خام كشور از هم رئوس سياست‌هاي كلان نظام جمهوري اسلامي ايران است.

اين عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خاطرنشان كرد: در شرايطي قرار داريم كه بايد تمامي نيازمندي‌هاي كشور به ويژه مصوبات استاني هيأت دولت در بخش نفت، گاز و پتروشيمي از سوي وزيري كارآمد و همراه رييس جمهور اجرا شود. اميدواريم نوذري بتواند مصوبات مجلس درباره گازرساني به روستاها و دو درصد درآمد نفتي را محقق كند.

/مخالف/
نماينده‌ي مردم ميناب در مجلس:
تكيه صرف به توانايي‌هاي داخلي، خطر ايستايي صنعت نفت را به‌دنبال دارد

رمز و راز شركت‌هاي چند مليتي كه برخي از آن‌ها هر ساله به اندازه مجموع درآمدهاي نفتي ما سود خالص دارند در چيست؟

به گزارش ايسنا، علي معلمي‌پور ـ نماينده‌ي مردم ميناب در مجلس ـ در بيان مخالفت خود با وزير پيشنهادي نفت، با بيان اين كه نوذري فردي متدين و مخلص است كه از تجارب مفيد مديريتي و قانونگزاري بهره‌مند هستند، چند سوال مطرح كرد و افزود: علت توجه نكردن به توسعه متوازن و استقرار صنايع نفت و گاز در كشور چيست و رمز و راز شركت‌هاي چند مليتي كه داراي سرزمين و ذخاير توليدي نفت و گاز نيستند و برخي از آن‌ها هر ساله به اندازه مجموع درآمدهاي نفتي ما سود خالص دارند در چيست؟

وي ادامه داد: چه سهمي از درآمدهاي صنعت نفت حاصل فروش ذخاير و منابع و ثروت‌هاي طبيعي است و چه ميزان آن از دانش و خدمات فني و مهندسي حاصل مي‌شود؟

نماينده‌ي مردم ميناب در مجلس در توضيح سوالات خود اظهار كرد: با وجود گذشت يك قرن از كشف نفت و گاز در كشور متأسفانه مناطق مختلف از استقرار صنايع وابسته به صورت عادلانه بهره‌مند نشده‌اند، در حالي‌كه نيمه شمالي و شمال غربي كانون توجه بوده‌اند، بخش‌هاي جنوبي و به ويژه جنوب شرقي ايران فراموش شده است.

وي افزود: متأسفانه در برابر اعتراضات ما، مسوولان وزارت نفت تاكنون يك پاسخ داشته‌اند كه مناطق سردسير در اولويت هستند در حالي‌كه بايد گفت آنان بايد چند سال در اولويت باشند؟

عضو كميسيون كشاورزي مجلس اظهار كرد: من امروز اعلام مي‌كنم كه هرگونه موفقيتي در زمينه استقرار امنيت اجتماعي و سياسي پايدار در جنوب شرقي كشور، در گرو انتقال گاز و نفت و استقرار صنايع وابسته به آن‌هاست كه در برنامه ارائه وزير پيشنهادي نفت آن‌گونه كه بايد به آن پرداخته نشده است.

او با طرح اين‌ سوال كه رمز سودآوري شركت‌هاي چندمليتي در صنعت نفت و گاز جهاني با توجه به اين‌كه فاقد مالكيت ملي برميادين و ذخاير نفت و گاز هستند، در چيست؟ گفت: بايد بگويم تربيت نيروي انساني ماهر و متخصص و تبديل ايده به محصول از اصلي‌ترين راهبردهاي آنان بوده و نوذري در برنامه پيشنهادي خود به مديريت تحت عنوان كلي اشاره كرده‌اند و به پژوهش نيز به صورت گذرا پرداخته است.

نماينده‌ي مردم ميناب در مجلس خطاب به وزير پيشنهادي نفت، گفت: شما با چه طرح‌ها، اقدامات برنامه‌هايي كه در چه زمان و از چه طريقي و با چه امكاناتي مي‌خواهيد به اين مسأله بپردازيد؟

اين عضو كميسيون كشاورزي مجلس افزود: مرزهاي صنعت نفت نبايد مسدود نگه داشته شده و با توجه به اين كه مديران قابل و با ظرفيت كار بالا، در صنعت نفت، گاز، پالايش و پخش و پتروشيمي فراوان هستند؛ بنابراين اگر تنها به توانايي داخلي صنعت نفت تكيه شود، نمي‌توان از تجارب مفيد ديگران استفاده كنيم و اين خطري است كه ايستايي در صنعت را در بر دارد.

نماينده‌ي مردم ميناب در مجلس به سهم 2 درصد از درآمد نفتي براي استان‌هاي نفت‌خيز و مناطق محروم كه به تصويب مجلس رسيد اشاره كرد و به رييس‌جمهوري يادآور شد: متأسفانه اين مصوبه مهم در مقام اجرا مفقودالاثر شده است در حالي‌كه انتظار مي‌رفت پس از اين مصوبه ما شاهد جهش اعتبارات در مناطق محروم باشيم اما رشد اعتبارات در سال جاري در اين مناطق به روال سابق و به صورت ناچيز بوده است و انتظار دستور سريع به معاونت برنامه‌ريزي و راهبردي را داريم كه صادر كنيد.

او تصريح كرد: چنان‌چه پاسخ‌هاي نوذري به پرسش‌هاي مطرح‌شده اينجانب قانع‌كننده بود، در پيوستن به صف موافقان ترديد نخواهم كرد.

انتهاي پيام

  • چهارشنبه/ ۲۳ آبان ۱۳۸۶ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8608-13656
  • خبرنگار :