روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني ايران، با توجه به فرارسيدن ايام ماه مبارک و با عنايت به اين که اين ماه زمان مناسبي براي برقراري تعادل غذايي در بدن است به هموطنان توصيه کرد تا نکات تغذيهاي ذيل را مورد توجه قرار دهند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، اين توصيهها به شرح ذيل است:
- در اين ماه در زمان افطار از مصرف غذاهاي پرحجم و چرب خودداري شود.
- از مواد غذايي طبيعي مثل شير، پنير، نان، گردو، خرما و سبزيجات استفاده شود.
- روزه داران افطار خود را با چاي ولرم و نان و پنير آغاز کنند.
- با توجه به اين که زولبيا و باميه از جمله مواد قندي است که در اين ماه مصرف بيشتري دارد، لذا توصيه ميشود، علاوه بر مصرف کم اين مواد از خرما و کشمش به عنوان مواد جايگزين استفاده شود.
همچنين توصيه ميشود، هنگام سحري از مصرف غذاي شيرين و پرخوري خودداري شده و براي جبران کمبود آب و املاح مورد نياز بدن ( در فاصله زماني بين سحر تا افطار) به جاي مصرف غذاهاي چرب و شيرين از ميوه و سبزيجات استفاده شود.
انتهاي پيام